Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Παρθένος


Και τα δύο αυτά γήινα ζώδια μοιράζονται την ικανότητα να επικοινωνούν και να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον ενστικτωδώς. Οι συζητήσεις τους γίνονται όλο και καλύτερες με τη πάροδο του χρόνου και το ίδιο ισχύει και για τη σχέση. Καταλαβαίνουν ο  ένας τους στόχους του άλλους καθώς και τις ελπίδες τους για το μέλλον. Υπάρχει ένας μαγικός δεσμός ανάμεσά τους, που μόλις καθιερωθεί, σπάνια σπάει. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το συνδυασμό! Θα παρέχετε ο ένας στον άλλον από ένστικτο οτιδήποτε χρειάζεται και επιθυμεί. Η έντονη έλξη και η πίστη είναι που θα τους κρατήσει μαζί. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και σίγουρα θα μείνετε μαζί για μια ζωή.

Η γυναίκα Ταύρος έλκεται αμέσως από τον άντρα Παρθένο και από το αίσθημα του πνεύματός του, ενώ εκείνος θα λατρέψει την πρακτική της προσωπικότητα. Είναι ένας εξαίρετος συνδυασμός για πολλούς λόγους. Σεξουαλικά, τα πράγματα είναι θεϊκά. Ο αισθησιασμός της γυναίκας Ταύρου αναμιγνύεται με την προσοχή του άντρα Παρθένου στη λεπτομέρεια και τίποτα δεν παραβλέπεται όσο ψάχνουν μαζί για σεξουαλική ικανοποίηση. Ίσως να μην υπάρχουν πυροτεχνήματα σε αυτή τη σχέση αλλά σίγουρα θα κρατήσει αρκετό καιρό. Η γυναίκα Ταύρος θα μάθει στον άντρα Παρθένο να βασίζεται στις αισθήσεις του, ενώ εκείνος θα της διδάξει να ακούει περισσότερο το μυαλό της.

Αστρολογικά, ο Ταύρος είναι ένα έντονο ζώδιο σεξουαλικής δραστηριότητας, ενώ οι άντρες Παρθένοι είναι τα πιο επιθυμητά αρσενικά. Για να προσελκύσει τον άντρα Παρθένο, η γυναίκα Ταύρος πρέπει να είναι  πάντα περιποιημένη, συντηρητική και αξιόπιστη. Ο άντρας Παρθένος λατρεύει τις γυναίκες που εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Δείξτε του την εξυπνάδα και το πνεύμα σας.

Ο άντρας Παρθένος έλκεται από την κομψότητα και την έξυπνη συζήτηση. Η γυναίκα Ταύρος πρέπει να είναι ήρεμη και να προσέχει απίστευτα τον εαυτό της. Για να προσελκύσετε την γυναίκα Ταύρο δείξτε εξυπνάδα, παραμείνετε προσγειωμένοι και μην την πιέσετε. Ο άντρας Παρθένος δεν πρέπει να την προσεγγίσει με ανέμελο τρόπο, διότι δεν πρόκειται να μείνει δίπλα του.

Στη κρεβατοκάμαρα, ο αισθησιασμός της γυναίκας Ταύρου θα αναμιχθεί με την προσοχή του Παρθένου στη λεπτομέρεια. Οι Παρθένοι δεν εμπιστεύονται ιδιαίτερα το πάθος. Όμως, η γυναίκα Ταύρος είναι η τέλεια σύντροφος για να βγάλει από μέσα του ρομαντικές και αισθησιακές εκφράσεις στην ασφάλεια της κρεβατοκάμαρας. Η γυναίκα Ταύρος θα μάθει στον άντρα Παρθένο να εμπιστεύεται τα συναισθήματα και τις αισθήσεις του. Ο άντρας Παρθένος θα την βοηθήσει να ακούει πιο προσεκτικά και να ακολουθεί τις εσωτερικές της επιθυμίες.

Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός έχει δέκα στις δέκα πιθανότητες επιτυχίας και στοργικής σχέσης. Η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Παρθένος εκτιμούν την ασφάλεια και θα ικανοποιούν τις ανάγκες τους δημιουργώντας μία απόλυτα συμβατή σχέση. Η επιτυχία της σχέσης και ο γάμος βασίζονται στο πάθος και τον αισθησιασμό της γυναίκας Ταύρου, και στην πρακτικότητα και την αναλυτική εξυπνάδα του Παρθένου. Αυτά τα ζώδια εκτιμούν το σπίτι τους, μοιράζονται μία αγάπη για το χρήμα και μπορούν να χτίσουν μαζί ένα ασφαλές μέλλον και γερά θεμέλια.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u