Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Τοξότης

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Τοξότης

Oroskopos.tv


Η γυναίκα Ταύρος θα δει περιπέτεια στο πρόσωπο του άντρα Τοξότη. Θα έχουν παρόμοιες ιδέες και κοινούς στόχους. Ο άντρας Τοξότης θα νιώσει άμεση έλξη από την αισθησιακή γυναίκα Ταύρο. Εκείνη θα τον υποστηρίξει και στα καλά και στα άσχημα. Η ανεξαρτησία του Τοξότη είναι ένα από αυτά που θα τρελάνει την γυναίκα Ταύρο. Είναι ένας αρκετά καλός συνδυασμός που μπορεί να κρατήσει για πολύ, αλλά ίσως και όχι. Θα ερωτευτούν χωρίς να το καταλάβουν. Η γυναίκα Ταύρος είναι σοβαρή και αισθησιακή. Καθώς ο ένας μπορεί να μάθει πολλά για τον άλλον σε αυτή τη σχέση έτσι αξίζει να την προσπαθήσουν μόνο και μόνο για τη διορατικότητα που θα βιώσουν.

Είναι αρκετά δύσκολο όμως να λειτουργήσει αυτή η σχέση. Η γυναίκα Ταύρος χρειάζεται ασφάλεια και σταθερή καθημερινότητα ενώ ο άντρας Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ελευθερία. Η γυναίκα Ταύρος είναι πεισματάρα και ο άντρας Τοξότης είναι ειλικρινής, αλλά πολλές φορές ωμός. Όταν η σχέση προχωρήσει στο σεξ, θα υπάρξει μία παράξενη μαγεία ανάμεσά τους, η οποία θα παγώσει τις διαφορές τους και θα τους ενώσει σε απίστευτο βαθμό. Η γυναίκα Ταύρος θα λατρέψει την ικανότητα του άντρα Τοξότη να την κυνηγά με ενθουσιασμό, ενώ εκείνος θα εκτιμήσει την ικανότητά της να απολαμβάνει ολοκληρωτικά οποιαδήποτε σωματική περιπέτεια θελήσει εκείνος.

Στη ζωή, η γυναίκα Ταύρος δεν θέλει να παίρνει ρίσκα και έχει την ανάγκη να αισθάνεται οικονομικά σταθερή. Δεν την πειράζει να μένει μόνη της αλλά θέλει να περιτριγυρίζεται από άνεση. Η γυναίκα Ταύρος λατρεύει να είναι αισθησιακή, και να μένει σπίτι με αγκαλιά το σύντροφό της τρώγοντας ένα απολαυστικό γεύμα.

Η γυναίκα Ταύρος είναι σοβαρή και υπομονετική, ενώ ο άντρας Τοξότης είναι διασκεδαστικός και έντονος. Η γυναίκα Ταύρος είναι ευαίσθητη και το πιο πρακτικό ζώδιο από όλα. Έτσι, είναι δουλειά της γυναίκας Ταύρου να κρατήσει αυτή τη σχέση προσγειωμένη και επικεντρωμένη σε αυτό που είναι και θέλουν να οδηγηθεί.

Αν και υπάρχει πιθανότητα μακροχρόνιας σχέσης, θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια. Ο Τοξότης ζει για το παρόν και λατρεύει την περιπέτεια, ενώ η γυναίκα Ταύρος θέλει ρουτίνα και ασφάλεια. Σαν κοινωνική πεταλούδα, ο Τοξότης έχει την ανάγκη να ταξιδεύει και να είναι ολοκληρωτικά ανεξάρτητος. Ενώ η γυναίκα Ταύρος δεν θα εκτιμήσει την ανάγκη του Τοξότη να επαναστατεί, η μαγεία στη κρεβατοκάμαρα  θα την κάνει να τα ξεχνάει όλα.

Οι Τοξότες θέλουν να εξερευνούν σεξουαλικά. Αυτό το ζευγάρι θα κάνει σεξ παντού και παίρνοντας έντονα ρίσκα. Η ερωτογενής ζώνη του Τοξότη είναι οι μηροί, ενώ της γυναίκας Ταύρου είναι ο λαιμός. Ο άντρας Τοξότης χρησιμοποιεί αρκετά συχνά την κολακεία για να φτάσει στο σεξ. Η γυναίκα Ταύρος είναι ερωτική, αισθησιακή και πιστή.

Αστρολογικά, δεν είναι το πιο συμβατό ζευγάρι που υπάρχει. Η γυναίκα Ταύρος θα θεωρήσει τον άντρα Τοξότη παιδί και όχι εραστή. Όσον αφορά την επικοινωνία, αυτοί οι δύο θα λένε τα πάντα μεταξύ τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Η γυναίκα Ταύρος μπορεί να μάθει στον άντρα Τοξότη τι σημαίνει υπομονή, ενώ εκείνος θα της μάθει πώς να αποδέχεται οτιδήποτε το καινούριο. Όμως, αν έχουν απίστευτες διαφορές μεταξύ τους, σπάνια αυτή η σχέση μπορεί να δημιουργήσει καλές βάσεις.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u