Ετήσιες Προβλέψεις Ταρώ 2021


            Έτος  2021  :  Χρονιά  Ευσεβών  Πόθων !

Καλή Χρονιά με Υγεία! Το έτος 2021 μας φέρνει την αριθμητική αξία του πέντε ( 5 ). Αυτό για τον απλούστατο λόγω ότι εάν προστεθούν οι αριθμοί του μας δίνουν το άθροισμα 5  :  2021 = 2 + 0 + 2 + 1 = 5 ! Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ τον αριθμό 5 κατέχει η κάρτα του Ιεροφάντη, εφόσον είναι η πέμπτη στην σειρά κάρτα. Η εξαιρετικά θετική αυτή κάρτα, θα δώσει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της σε όλη την νέα χρονιά. Τούτα είναι  :  Η αγάπη για την τάξη. Το κοινωνικό κατεστημένο, ενδεχομένως με ένα μοντέρνο ένδυμα. Η «ανάγκη» για κοινωνική καταξίωση. Η έμφαση στην ομαδικότητα ή στην αξία της ομάδας. Η αίσθηση της ψυχικής ενδυνάμωσης. Η ταύτιση με τα υγιή πρότυπα. Η αξία του πλούτου, ως επιθυμία για το ευ ζην, κι όχι ως αυτοσκοπός. Ο ρόλος του έρωτα στην προοπτική του να εξελιχθεί σε δεσμό ή σε γάμο. Η πίστη μέσα στις σχέσεις. Η αφοσίωση στον σκοπό ή στο νόημα της ζωής, που ενδεχομένως είναι διαφορετικό από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κατά περιπτώσεις, η επιλογή στους «δύσκολους» έρωτες, όπως ο έρωτας σε επαγγελματικό χώρο κτλ. Η αμφιταλάντευση ανάμεσα στην υγιή ή η μη υγιή φιλοδοξία. Η τάση για δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο πνεύμα αντιλογίας. Η ροπή στην μισαλλοδοξία. Η τάση για συμβουλευτική από καταξιωμένους ή ειδικούς ανθρώπους. Η χαρά της ζωής, χωρίς το ένδυμα του εγωισμού, αλλά με το ρούχο της ομαδικότητας ή της συνολικής χαράς, κτλ.  

Άλλη μία κάρτα από τα μεγάλα Αρκάνα έχει την αριθμητική αξία του πέντε ( 5 ). Είναι η επίσης θετική κάρτα της Εγκράτειας! Πρόκειται για την 14η στην σειρά κάρτα, οπότε :  14 = 1 + 4 = 5! Ασφαλώς θα δώσει κι αυτή ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της στην νέα χρονιά. Τα οποία είναι  :  Η ευτυχία της ένωσης. Η ζωντάνια της υγιούς διαφωνίας, που ισορροπεί τις εντάσεις. Η καλοπροαίρετη ανταλλαγή ιδεών. Η αρμονία στις ερωτικές και συναισθηματικές σχέσεις. Η αρμονία στις σχέσεις γενικότερα. Η αξία της εσωτερικής γαλήνης, δια μέσου της αγάπης για τον εαυτό μας και για όλα τα πλάσματα του κόσμου! Η ροή του πλούτου και της αφθονίας! Η ροή των συναισθημάτων! Η εξέλιξη των γνωριμιών σε σχέση, η εξέλιξη την σχέσεων σε δεσμό, η εξέλιξη των δεσμών σε αρραβώνα, η εξέλιξη των αρραβώνων σε γάμο! Η επιτυχία των επανασυνδέσεων! Η φροντίδα του σώματος και της ψυχής. Οι εσωτερικοί φόβοι, που αποδυναμώνονται, ιδίως εάν τους μοιραστούμε με καλούς φίλους. Οι υπερβολικές προσπάθειες για πράγματα που στην ουσία δεν μας ταιριάζουν. Η σύγχυση στις επιλογές μας, κυρίως εάν δεν παίρνουμε και μία γνώμη από τους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας. Τα ανίσχυρα, αλλά παρόλα αυτά υπαρκτά παρασκήνια. Η συμπαντική ανταμοιβή στην συγχρονισμένη με τους συμπαντικούς νόμους στάση ζωής κτλ.

Συμπέρασμα  :  Μπαίνουμε σε μία χρονιά με έντονο πνευματικό περιεχόμενο! Η φιλοσοφία της ζωής, οι πεποιθήσεις, οι αξίες, η λογική ή η μη λογική, θα γίνουν ο ακρογωνιαίος λίθος της πρακτικής ευτυχίας μας στην καθημερινότητά μας. Θα ήταν ένας ευσεβής πόθος να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τα καλά πράγματα που ποθούμε! Όπως επίσης θα ήταν ένας ευσεβής πόθος να ελπίζουμε ότι θα μπορούσε να «ξυπνήσει» μέσα μας μία εποικοδομητική ανταλλαγή ιδεών και θέσεων με εκείνους που θεωρούμε ως « τους άλλους».  

                     ΚΡΙΟΣ  2021  :  Οι Εραστές.

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Οι επιλογές σας αυτόν τον χρόνο θα είναι καθοριστικές για την πορεία της χρονιάς σας. Ενδεχομένως άλλοτε να πρέπει να επιλέξετε με χαμηλό δείκτη ρίσκου, κι άλλοτε με πιο υψηλό, όπως άσπρο ή μαύρο! Παρόλα αυτά, καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι άνθρωποι που θα έχετε κοντά σας. Ίσως ένας ή περισσότεροι από αυτούς να μπορούν να γίνουν πολύτιμοι σύμβουλοί σας! Φροντίστε, επίσης, να αποκωδικοποιείτε την εσωτερική σας φωνή, όταν σας μιλάει για το τί είναι καλό και τι όχι. Ακόμη, παρατηρείστε τον συμπαντικό συγχρονισμό, για παράδειγμα αναρωτιέστε τι αυτοκίνητο να αγοράσετε, και την επόμενη στιγμή βλέπετε μία διαφήμιση που αναφέρετε σε μία μάρκα αυτοκινήτου. Ίσως να είναι η απάντηση!

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σας πρόκειται να είστε οι πρωταγωνιστές-ριες, εφόσον η γοητεία σας θα είναι ακαταμάχητη! Σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία ή όχι στις σχέσεις σας θα εξαρτηθεί από εσάς! Αν εστιάσετε σε… ένα άτομο, θα υποστηρίξετε μία υπέροχη σχέση.

Αυτή η διαπίστωση αφορά εξίσου στους-στις παντρεμένους-ες, δεσμευμένου-ες, ελεύθερους-ες! Εάν, ωστόσο είστε λίγο «κατεργάρηδες», τότε θα προκύψουν και οι αντίστοιχες επιπλοκές. Το πρόβλημα στην περίπτωση αυτή, μπορεί να γίνει… μοιραίο, εάν αφήστε ένα άτομο που αξίζει για ένα άλλο άτομο που δεν σας ταιριάζει.

Ενδεχομένως, όταν καταλάβετε το λάθος σας να είναι αργά. Γι αυτό, δώστε προσοχή στις ερωτικές παρορμητικές κινήσεις σας, και κυρίως στις αψυχολόγητες επιλογές σας. Φιλτράρετε τα συναισθήματά σας δια μέσου της κοφτερής λογικής σας!

Εάν κάποιος-α σας χωρίσει, ενώ είστε σωστή-ος μαζί του-της, τότε θα έρθει η ώρα που θα μετανιώσει γι αυτήν του-της την απόφαση!

Ενδεχομένως τότε να του-της δώσετε την ευκαιρία, ή να του-της δείξετε οριστικά την έξοδο από την ζωή σας!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά σας θα πορευτούν σε μία καλή βάση! Τα σημεία στα οποία θα χρειαστεί να εστιάσετε είναι εκείνα που συνάδουν με την καλή σας τύχη. Δηλαδή, μην επαναπαύεστε μόνο στη εύνοια που θα βρείτε μπροστά σας, αλλά και στην δική σας εποικοδομητική στάση και ώριμη δράση!

Φροντίστε να έχετε και να διατηρείτε καλές σχέσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον σας. Ταυτόχρονα, μην κινήστε πολύ παρορμητικά, διότι η δραστηριότητά σας θα κινδυνέψει να χαρακτηριστεί ως νευρική και επιπόλαιη.

Επίσης, προσέξτε να μην επενδύετε χρήματα χωρίς να ζυγίζετε καλά τις πιθανότητες ενός ωφέλιμου αποτελέσματος. Εάν χρειαστεί, ζητήστε την γνώμη ενός ειδικού, ή ενός κοντινού σας ανθρώπου, που εμπιστεύεστε. Εναλλακτικά, ενός-μία ψυχοερευνητή-ριας, ο-η οποίος-α έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

Τα χρήματα θα έρχονται σε εσάς με πολύ καλή ροή. Αν κινηθείτε με ήπιο ρυθμό και στοιχειωδώς προσεκτική στρατηγική ως προς την απόκτηση και διαχείριση χρημάτων, οι ευκαιρίες σας θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο!

Οι μόνοι που μπορείτε να σταματήσετε την αφθονία να σας πλησιάσει θα είστε εσείς οι ίδιοι. Το Σύμπαν σας κλείνει εφέτος το μάτι με νόημα! Και σας αφήνει να διαπιστώσετε πόσο καλοί φίλοι του εαυτού σας μπορείτε να είστε!

                       ΤΑΥΡΟΣ  2021  :  Το Άρμα.

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Νικητές στους αγώνες της ζωής θα βγείτε τούτον το χρόνο! Έρχονται επιτυχίες. Τολμήστε να διεκδικήσετε, και θα πάρετε το καλύτερο που σας αναλογεί. Επειδή, ως γνωστόν, το Σύμπαν δεν μας δίνει άκριτα, μην ξεχνάτε να καλλιεργείτε την καλή σχέση με την συνείδησή σας. Οι νίκες που δεν συνάδουν με τους συμπαντικούς νόμους, οι οποίοι έχουν όλοι άξονά τους την αγάπη,  δεν είναι παντοτινές και επιφέρουν αργότερα καρμικά κόστη! Anyway, στην περίπτωσή σας, γιατί να ισχύσει κάτι τέτοιο;! Ως νικητές θα πρέπει να ξεχωρίζετε το δίκαιο από το άδικο. Το άσπρο από το μαύρο.

Αισθηματικά

Ακαταμάχητοι-ες θα είστε τούτον το χρόνο. Θα… κάψετε καρδιές! Μία «τέχνη» που ούτως ή άλλως την γνωρίζετε καλά. Ασφαλώς συνηγορεί σ’ αυτό και η φυσική σας γοητεία μαζί με τον πηγαίο ερωτισμό σας.

Αν βρίσκεστε σε γάμο ή σε δεσμό, ο ή η σύζυγος ή σύντροφός σας θα σας θέλει όλο και πιο πολύ! Προσέξτε όμως να μην «εκμεταλλευτείτε» την αδυναμία που σας έχει για να τον-την κάνετε ότι θέλετε!

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, έπειτα από κάποιες πληγωμένες καρδιές που θα αφήσετε στο πέρασμά σας, μπορεί να κατασταλάξετε στην κατάλληλη γυναίκα ή στον κατάλληλο άντρα!

Να είστε ειλικρινής. Έτσι θα μπορείτε να διεκδικείτε την ειλικρίνεια κι από τον άλλο. Ορισμένοι κύριοι Ταύροι είναι πιθανόν να προβείτε σε πρόταση γάμου.

Ενώ αντίστοιχα ορισμένες κυρίες Ταυρίνες, είναι προφανές ότι θα δεχθείτε την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στον επαγγελματικό σας χώρο πρόκειται να λάμψετε δια μέσου της αξίας σας! Αρκετούς σας περιμένουν ηγετικές θέσεις, ή εναλλακτικά κάποια αναβάθμιση των αρμοδιοτήτων σας.

Τούτα θα εξελίσσονται μαζί με την παράλληλη πρόοδο των οικονομικών δεδομένων σας. Θα έχετε γενικότερα όσα χρήματα χρειάζεστε! Θα είστε και θα νιώθετε δικαιωμένοι οικονομικά.

Κάποιοι, κι εφόσον το προβλέπει η φύση της δουλειά σας, θα προβληθείτε σε ένα ευρύ κοινό. Ίσως για πολλούς, τούτο να μεταφράζεται σε αμέτρητους «οπαδούς» σε διαδικτυακό χώρο. Θα σαρώσετε!

Θα εμπνεύσετε! Μείνετε, ωστόσο, προσγειωμένοι, όπως ταιριάζει στο γήινο ζώδιό σας. Πατάτε γερά στην γη. Η λάμψη σας, τουλάχιστον για τούτον το χρόνο, θα αστράψει στην Γη!

Ίσως ο ουρανός, για εφέτος, να είναι πεδίο άλλων ζωδίων. Χαρείτε με αυτό που έχετε και γεμίστε από συμπαντική αγάπη!

                  ΔΙΔΥΜΟΙ  2021  :  Το Αστέρι.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Αν και ζώδιο του αέρα, τούτην τη χρονιά θα χρειαστεί να νιώσετε την δύναμη του νερού, ώστε να απολαύσετε στο έπακρο τα δώρα του νέου έτους για εσάς! Όλο και κάποιον πλανήτη θα έχετε στον γενέθλιο χάρτη σας σε ζώδιο του νερού! Θα έρθετε κοντά στην φύση. Θα εμβαθύνετε στο νόημα της ζωής μέσα από απλές αλήθειες, κι όχι μέσα από τα διανοητικά σχήματα, που συνήθως και δικαίως αγαπάτε. Θα «συναντηθείτε» με τα συναισθήματά σας. Θα αγαπήσετε αληθινά και αναπάντεχα! Η ευφυΐα σας, ενδεχομένως να «ξεκουραστεί» σε συνδιαλλαγή με την διαίσθηση και την αισθαντικότητά σας. Το νερό τρέφει το χώμα και κατόπιν τα πολύτιμα φυτά τρέφονται μέσω αυτού! Θα «ανακαλύψετε» την αξία του νερού, δηλαδή της συναισθηματικής σας πλευράς!  

Αισθηματικά

Όπως η βροχή πέφτει και ποτίζει τη Γη, με θαυμαστές συνέπειες για την φύση, έτσι κι εσείς θα έχετε ένα αστέρι ουράνιο να σας ευνοεί στις συναισθηματικές σχέσεις σας.

Τούτην την ουράνια ευεργεσία καλείστε να επαυξήσετε, δίνοντας την αντίστοιχη σημασία στο δεσμό, στον γάμο ή στην σχέση σας. Αφήστε, επιτέλους ( ;! ), το ταίρι σας να σας ανακαλύψει! Μην παίζετε μαζί του το παιχνίδι των γρίφων.

Εάν νομίζετε ότι μια δυσνόητη συμπεριφορά σας θα κάνει τον-την άλλον-η να σας θέλει περισσότερο, ίσως να πέσετε έξω. Το κάλεσμα του Σύμπαντος για εσάς είναι να απελευθερωθείτε από τις πιθανές ανασφάλειές σας και να δείξετε τα συναισθήματά σας προς τον άνθρωπό σας.

Θα προκύψει ένα εκπληκτικό και ταυτόχρονα ερωτικό αποτέλεσμα! Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες θα έρθει ο μεγάλος έρωτας στην ζωή σας. Ζήστε τον και βοηθήστε τον να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση, δια μέσου των συναισθημάτων σας.

Χρησιμοποιήστε την λογική σας επικουρικά κι όχι ως απόλυτη αξία. Νιώστε! Δείξτε το! Αφήστε τον άλλο να σας δείξει κι εκείνος το πώς νιώθει για εσάς, και όλα θα βρουν την σωστή θέση τους!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένας χείμαρρος ευκαιριών θα είναι αυτός ο χρόνος για εσάς! Αν βρίσκεστε ήδη σε μία εργασία, θα δείτε να βελτιώνεται καθοριστικά από κάθε άποψη. θα αλλάξουν προς το καλό τα πράγματα που σας ενοχλούσαν.

Η καλή κατάσταση που θα έρθει, θα ανακτήσει μέσα σας την  χαμένη ( ; ) σας αυτοπεποίθηση. Η ελπίδα, με βάσιμο υπόβαθρο, θα επανέλθει στην επαγγελματική σας οπτική. Τα χρήματα θα σας βρουν επιτέλους!

Πετυχαίνοντας… τον στόχο τους, εάν μάλιστα το προηγούμενο χρονικό διάστημα σας… προσπερνούσαν παραπλεύρως. Θα γεμίσετε!

Ιδίως εάν είχατε νιώσει πως αδειάζετε. Θα έχετε εκπληκτικές ευκαιρίες. Απολαύστε την εξαιρετική αυτή περίοδο και ταυτόχρονα επιμηκύνετέ την με την αυθεντική στάση σας και με την τήρηση των συμπαντικών νόμων.

Οι νόμοι τούτοι ζητούν σε όλους μας να δονούμαστε στην συχνότητα της αγάπης, προς τον εαυτό μας, και προς όλα τα πλάσματα του κόσμου.

                  ΚΑΡΚΙΝΟΣ  2021  :  Ο Ήλιος.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Θαυμαστά πράγματα θα δείτε να συμβαίνουν στη ζωή σας αυτόν το χρόνο! Άραγε μερικά από αυτά να υπήρχαν ήδη; Μήπως δεν τα βλέπατε; Και τι θα αλλάξει αν τα προσέξετε τώρα; Αρχικά, ενδέχεται να μετακινηθείτε κάπως από τις παγιωμένες θέσεις σας. Κάποιοι βλέπατε μέχρι τώρα αυτά που φαίνονται. Κάποιοι άλλοι πιστεύατε σε εκείνα που δεν φαίνονται. Ίσως τελικά να καταλήξετε οι μεν και οι δε στο πόρισμα ότι σας χρειάζεται η συνδιαλλαγή αυτών των δύο  :  της εμπειρίας και της πίστης! Νέες ισορροπίες σας προκύπτουν ή αναδύονται από το μέσα σας. Ανανεώνεστε! Σας φεύγει το υπερβολικό άγχος. Δίνετε σημασία σε όλα τα πλάσματα του κόσμου και παύετε να είστε, εάν είστε, αυστηροί στην κρίση σας. Ταυτόχρονα σας λούζει το φως του ήλιου, δίνοντάς σας την απόλυτη δύναμη της συμπαντικής αρετής και της συμπαντικής αγάπης.

Αισθηματικά

Έρχονται θετικές αλλαγές στον γάμο, στον δεσμό, ή στην σχέση σας. Αυτές έχουν την έννοια της ανανέωσης ή της επιβεβαίωσης. Εάν δηλαδή περάσατε μία κρίση και αγχωθήκατε με την πιθανότητα να χωρίσετε, πρόκειται να κάνετε στροφή προς την μεταξύ σας ένωση.

Θα δείτε με άλλη οπτική το μέλλον με τον άνθρωπό σας. Θα βρεθεί η ισορροπία, που ενδεχομένως αναζητούσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν εκκρεμεί μία πρόταση γάμου, τούτη θα γίνει!

Ακόμη κι αν έχετε περάσει δοκιμασίες ως ζευγάρι, μέσα και στους δύο σας έχει μεγαλώσει η πίστη πως είστε φτιαγμένοι ο-η ένας-μία για την-τον άλλην-ον.

Ξεκάθαρες σκέψεις και ξεκάθαρα λόγια θα πλαισιώσουν την ειλικρινή και τελικά ευτυχή σχέση με τον άνθρωπό σας. Η απόκτηση παιδιού είναι εξαιρετικά πιθανή, φέρνοντας μεγάλη χαρά και συγκίνηση.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη θα γνωρίσετε αντίστοιχα την γυναίκα ή τον άντρα της ζωής σας. Θα θέλει να περάσει την δική της-του ζωή μαζί σας!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξεκινάτε με δεδομένη την τύχη να είναι με το μέρος σας. Θα νιώσετε την επαγγελματική αυτοπεποίθηση, που θα συνοδεύει αυτήν  την τύχη.  Ίσως να ανακαλύψετε νέα πράγματα που θα ανανεώσουν την εργασία σας.

Θα γίνετε πόλος έλξης για επίδοξους συνεργάτες, νέους πελάτες, καινούριους θαυμαστές στην περίπτωση που το προδιαθέτει το επάγγελμά σας, ανθρώπους με προτάσεις και ιδέες κτλ.

Μείνετε συγκεντρωμένοι στο ζητούμενο της επιτυχίας σας, ώστε να κάνετε καλές επιλογές και συνεργασίες. Συνδυάστε μέσα σας αρμονικά την επαγγελματική εμπειρία σας με την αισιοδοξία και την πίστη στο καλό σας επαγγελματικό μέλλον.

Ούτε μόνο ορθολογιστές, ούτε μόνο ονειροπόλοι! Γιατί όχι και τα δύο! Η ζωή θέλει συχνά δύο πόλους για να… ηλεκτριστεί. Τα χρήματα θα σας έρχονται σε γενναιόδωρες ποσότητες.

Ενδεχομένως και σε γενναιόδωρα συχνούς ρυθμούς. Μπορεί να ξεφύγετε λίγο στην σπατάλη. Αν το κάνετε, μην το παρακάνετε, και κάντε το με… αγάπη!

Μη σπαταλάτε χρήματα που έχουν κίνητρο την επίδειξη οικονομικής δύναμης, αλλά την ανθρώπινη ανάγκη σας να απολαύσετε κάποιες πολυτέλειες! Γιατί όχι;!

Όσοι έχετε ταλαιπωρηθεί επαγγελματικά ή οικονομικά, θα δικαιωθείτε με αναπάντεχες ευκαιρίες και εκπλήξεις. Ο ήλιος στέλνει την λάμψη και την ενέργειά του επάνω σας! Είναι η στιγμή σας να λάμψετε!

                       ΛΕΩΝ  2021  :  Ο Μάγος.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Αυτήν την χρονιά θα λάμψει το προσωπικό σας άστρο! Δεν μιλούμε για εκείνο της καλής σας τύχης, που και τούτη θα την έχετε, αλλά για εκείνο που ξεχύνει το φως του από το μέσα σας. Με λίγα λόγια, η δική σας αξία, η δική σας δύναμη, η δική σας εξυπνάδα ή ευφυΐα, η δική σας καλοσύνη, θα εκπέμψουν στο περιβάλλον σας. Τούτη η ιδανική στιγμή σας θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Οι έξυπνοι άνθρωποι θα σας θαυμάσουν, αλλά ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να σας ζηλέψουν. Ίσως επειδή δεν θα μπορούν ή δεν θα θέλουν να συγκριθούν μαζί σας. Αυτό δεν θα πρέπει να σας επηρεάσει. Να είστε σταθεροί στην πορεία σας, εφόσον εσωτερικά θα γνωρίζετε πως κάνετε το σωστό.

Αισθηματικά

Ενδεχομένως στη σχέση, στον δεσμό, ή στον γάμο σας, να έχετε το πάνω χέρι! Όχι με την έννοια της επιβολής σας προς τον άλλο, αλλά με την έννοια της πιθανής παραχώρησης από τον-την άλλον-η αυτού… του δικαιώματος.

Αυτό θα γίνει, γιατί το ταίρι σας θα καταλάβει πως μπορείτε να σκέφτεστε και να αναλύετε τα πράγματα ιδανικά, δίνοντας λύσεις στα κοινά σας προβλήματα.

Προσέξτε, ωστόσο, την ικανότητα σας αυτή να την ντύνετε με ένα ένδυμα τρυφερότητας, ώστε να μην φαίνεστε σαν τον-την… αυστηρό-η δάσκαλο-α μέσα στην σχέση. Ίσως τούτο θα μπορούσε για εφέτος να είναι η αχίλλειος πτέρνα σας.

Δηλαδή η σχετική σας βιασύνη να εκφράζεστε έξυπνα και σωστά μεν, χωρίς την επαρκή ευαισθησία δε. Εφόσον πρόκειται να κρατήσετε γι αυτόν το χρόνο το τιμόνι της σχέσης σας, κάντε το με επαρκείς δόσεις ευγένειας, τις οποίες θα σας επιστρέψει το καταγοητευμένο ταίρι σας!

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα κάνετε μία εξαιρετική επιλογή συντρόφου! Όποια ή όποιος πορευτεί ερωτικά πλάι σας, θα έχει βρει τον έρωτα της ζωής της-του στο πρόσωπό σας!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προβλέπεται να παίρνετε πρωτοβουλίες, ίσως δουλεμένες στο μυαλό σας από καιρό πριν, που θα σας απογειώσουν! Κι ενδεχομένως όχι μόνο εσάς, αλλά και τους συνεργάτες που συνεργάζονται μαζί σας.

Η επαγγελματική σας τόλμη θα συνδυαστεί αποτελεσματικά με την στρατηγική σας ικανότητα. Πολλοί θα σας εμπιστευτούν και θα ποντάρουν στις δεξιότητές σας. Δεν χρειάζεται καν να ειπωθεί, ότι δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να επαναπαυτείτε.

Είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε αφοσιωμένους συνεργάτες, πελάτες, ή θαυμαστές, εάν κάτι τέτοιο το προδιαθέτει η φύση της εργασίας σας.

Όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα τεχνοκρατικού χαρακτήρα, θα είστε από τους καλύτερους του χώρου σας! Οι παραπάνω ικανότητες-δεξιότητές σας δεν θα μείνουν… ακοστολόγητες.

Τουναντίον προβλέπεται να βγάζετε πολλά χρήματα μέσω της δουλειά σας. Ίσως να γίνουν κερδοφόρες συμφωνίες με ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς.

Εναλλακτικά, επικερδείς συμφωνίες. Εάν θέλετε να βρείτε νέα δουλειά, θα τα καταφέρετε με επιτυχία, βασιζόμενοι κυρίως στο αντικείμενο που γνωρίζετε καλά και είστε οι experts!

Ή τύχη, εννοώντας εδώ τα λαχεία και τα συνώνυμα τους, στο θέμα των χρημάτων, επίσης θα είναι ευνοϊκή με εσάς! Αρκεί να μην χάσετε το στυλ σας, και την κυνηγάτε απεγνωσμένα μέσω αυτών!

                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ  2021  :  Η Δύναμη.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Η αναζήτηση της αληθινής γνώσης θα γίνει εφέτος το πρωταρχικό σας μέλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα απομονωθείτε κάπου και θα αφοσιωθείτε στον διαλογισμό. Αλλά ότι μέσα στην καθημερινότητα θα αναζητήσετε τις απαντήσεις, που καιρό πιεζόσασταν να πάρετε, αλλά δεν τα έχετε καταφέρει έως τώρα, όπως και πολλοί άλλοι! Ίσως μερικές φορές, από ανθρώπινη ανάγκη, να «βολευτήκατε» σε ψευδοαπαντήσεις, που στο βάθος δεν σας είχανε καλύψει. Κι αν ίσως ορισμένοι σκεφτείτε ότι όλο αυτό είναι μία εμμονή, μάλλον τούτο δεν ισχύει. Η αλήθεια και η πίστη είναι ακρογωνιαίοι λίθοι για την ευτυχία σας. Και για την ευτυχία των ανθρώπων που ζουν κοντά σας. Δεν είναι τυχαίο πως ορισμένοι αστρολόγοι θεωρούν την σημασία του πλανήτη Ποσειδώνα πιο σημαντική σε έναν γενέθλιο χάρτη, από την σημασία του ίδιου του Ήλιου! Και τούτο, γιατί ο Ποσειδώνας αναφέρεται στις βαθιές πεποιθήσεις μας, στην ιδεολογία και στα βαθιά πιστεύω μας, που τελικά καθορίζουν την ζωή μας μέσα από τις αντίστοιχες επιλογές μας. Η αναζήτηση και η ανακάλυψη της αληθινής γνώσης, θα σας αλλάξει την ζωή!

Αισθηματικά

Πώς σας λένε; Πώς λένε τον-την σύζυγο ή σύντροφο, ή ερωτικό-ή φίλο-η σας; Ανατρέξτε στο internet ή οπουδήποτε σας εξυπηρετεί και διαβάστε την ετυμολογία του ονόματός σας, ή του ονόματός του-της.

Ίσως και κάποια ιστορία ή κάποιον μύθο που κρύβεται πίσω από αυτό! Μερικά στοιχεία δίνονται και στη εδώ στήλη της μηνιαίας ή της ετήσιας Αριθμολογίας.

Αν θελήσετε να κάνετε αριθμολογική ανάλυση του ονόματός σας, κατά την γνώμη μας, επιλέξτε να ακολουθήσετε την πυθαγόρεια αντιστοιχία γραμμάτων και αριθμών.

Ξεκινήστε από απλά και «διασκεδαστικά» βήματα αυτογνωσίας και γνώσης! Πολλά θα ανακαλύψετε, που δεν τα φαντάζεστε καν! Στην σχέση με το ταίρι σας… θα επιβληθεί η αγάπη.

Αν δεν το είχατε συνειδητοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα το συνειδητοποιήσετε τώρα πόσο πολύ αγαπάτε τον άνθρωπό σας, αλλά και εκείνος εσάς.

Οι προηγούμενες διαφωνίες και εντάσεις σας θα λειάνουν, ιδίως εάν υπήρξαν σε υπερθετικό βαθμό. Ενδέχεται να βάλετε σε εφαρμογή κοινά σχέδια για το καλύτερο μέλλον σας, τα οποία είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Μέσα σε αυτά θα μπορεί να είναι μία πρόταση γάμου, μία συγκατοίκηση, μία εγκυμοσύνη, και οποιεσδήποτε καθοριστικές αλλαγές, που θα βελτιώσουν και θα ομορφύνουν την από κοινού ζωής σας.

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα κάνετε μία γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, η οποία ή ο οποίος θα σας αλλάξει την ζωή με τον πιο συναρπαστικό τρόπο!

Κάνοντάς σας να ανακαλύψετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και γιατί όχι κι εσείς εκείνης ή εκείνου!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι η στιγμή σας! Ο τέλειος συνδυασμός υπάρχει σε εσάς! Επαγγελματική ικανότητα και γνώση, εργατικότητα, ταλέντο, τιμιότητα, ποιότητα, τάξη, οργάνωση και πολλά άλλα πλεονεκτήματα!

Τούτο γιατί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μεγάλο ή μικρό, δεν σταματήσατε να αναζητάτε τους τρόπους που θα σας απογειώσουν σε αυτό που κάνετε.

Μελετήσατε, δουλέψατε, πειραματιστήκατε, ζητήσατε πολύτιμες συμβουλές και δείξατε πνεύμα συνεργασίας. Η αποκορύφωση όλων αυτών των αρετών σας, σας απογειώνει εφέτος στην κλίμακα της δουλειά σας.

Δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να γίνετε γνωστοί και να δοξαστείτε, κάποιοι θα το έχετε κι αυτό. Αρκεί που θα είστε ψηλά στην συνείδηση και στην  εκτίμηση των ανθρώπων που δουλεύουν κοντά σας, ή που είναι πελάτες σας.

Ίσως ορισμένοι να ήρθε η ώρα, τυπικά ή και άτυπα, να γίνεται για τους άλλους δάσκαλοι! Η δουλειά σας θα κινείται εξαιρετικά.

Τα χρήματα θα σας έρχονται άφθονα, μέσα στο πλαίσιο της αξίας και της ανταμοιβής που κερδίζετε, κι όχι μέσα σε ένα ανακόλουθο πλαίσιο έργου και αμοιβής.

Εάν αναζητάτε εργασία θα βρεθείτε σε ένα πόστο, όπου οι ιδιαίτερες γνώσεις και οι δεξιότητές σας θα εκτιμηθούν πολύ. Μην επαναπαύεστε, ωστόσο. Αναζητάτε την επιβεβαίωση πρώτα από τον ίδιο σας τον εαυτό!

                   ΖΥΓΟΣ  2021  :  Η Αυτοκράτειρα.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Ας ξεκινήσουμε την  ετήσια  πρόβλεψη από … τα βασικά, που είναι ταυτόχρονα τα μυστικά κλειδιά τούτης της χρονιάς για εσάς! Τι πιο βασικό, λοιπόν, από την τροφή! Η υλική και η πνευματική τροφή θα είναι για εσάς το καύσιμο για την πρόοδό σας! Κάποιος ή κάποια θα είναι δίπλα σας για… να σας τρέφει! Ή αντίστοιχα για… να τρέφετε εσείς εκείνον-η. Ιδανικά, για… να τρέφετε ο ένας τον άλλον! Τούτη η συγκυρία δεν αφορά μόνο στην τροφή με την κυριολεκτική έννοια, αλλά και στην πνευματική τροφή. Ο συνδυασμός αυτός ύλης και πνεύματος ( ψυχής ), συνθέτει την ίδια την ζωή! Αλλά και την αγάπη που τούτη διδάσκει! Έτσι λοιπόν, ότι σας δίνετε κι ότι εσείς δίνετε στον άλλον θα ανταλλάσσεται με αγάπη! Η ψυχική τροφή-ενδυνάμωση θα δίνεται μέσω της αγάπης.  Ενδεχομένως σε αρκετές ή αρκετούς κυρίες ή κυρίους του ζωδίου σας να αναδυθεί η ανάγκη της μητρότητας ή της πατρότητας αντίστοιχα.

Αισθηματικά

Εφέτος θα αγαπήσετε όλα τα πλάσματα του κόσμου, με… κορωνίδα το ταίρι σας! Οι κυρίες, σε γάμο, σε δεσμό, ή σε σχέση, προβλέπεται να γίνεστε αξιαγάπητες σύντροφοι!

Μόνο τυχερός θα μπορεί να νιώθει ο σύντροφός σας που θα σας έχει πλάι του! Χαριτωμένες και ταυτόχρονα μετρημένες, θα κάνετε τον καλό σας να σας θέλει και να σας αγαπά ακόμη περισσότερο από πριν.

Οι κύριοι, σε γάμο ,σε δεσμό, ή σε σχέση, θα χαρίσετε την ευτυχία στην σύντροφό σας, με την αστείρευτη ροή θετικής ενέργειας που θα της προσφέρετε! Κάτι το οποίο θα ξεχύνεται από την ευγενική ψυχή σας και την ξεχωριστή αγάπη που νιώθετε για εκείνην.

Γυναίκες και άντρες λοιπόν, μάθετε… να αντέχετε την ευτυχία! Αφού και η ευτυχία χρειάζεται ευθύνη για να την έχετε και να την διατηρείτε. Χρειάζεται ειλικρινή συμμετοχή!

Πολλά κοινά σας σχέδια για το μέλλον, όπως γάμος, συγκατοίκηση, εγκυμοσύνη κτλ. θα τα δρομολογήσετε και θα τα εξελίξετε! Εάν είστε προς το παρόν ελεύθερος ή ελεύθερη σύντομα…

Θα ξεφυτρώσει μπροστά σας το καινούριο ταίρι σας. Τούτο, για να δανειστούμε την εικόνα της φύσης, όπου ένα υπέροχο φυτό, μπορεί να ξεπροβάλει από εκεί που δεν το έχουμε σπείρει!

Κατόπιν μεγαλώνει και ανθοφορεί. Εννοείται πως θα πρέπει να το φροντίζουμε και να το προστατεύουμε με τον καλύτερο τρόπο που του ταιριάζει για να είναι δυνατό! Όπως και την αναπάντεχη νέα γνωριμία σας!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μία εξαιρετικά δυνατή χρονιά για τα επαγγελματικά σας θα είναι το νέο έτος. Θα δεχθείτε υποστήριξη και ενδυνάμωση, τις οποίες κατά βάση έχετε κερδίσει με την εμπιστοσύνη που εμπνέετε.

Βασικό σας πλεονέκτημα θα είναι η σημαντική οικονομική – χρηματική σας άνοδος. Ενδεχομένως να σας έρθουν αναπάντεχα χρήματα από την δουλειά σας, ή από αλλού, που δεν το περιμένατε, ή που δεν το πιστεύατε ότι θα σας έρθουν.

Παρόλα αυτά, το Σύμπαν είχε ήδη κατευθύνει την  εύνοιά του σε εσάς, απλά εσείς τώρα θα δείτε να υλοποιείται τούτη η εύνοια. Όλη αυτή η επαγγελματική – οικονομική αναγέννηση, θα συντελεστεί μέσα σε ένα πλαίσιο προσωπικής σας ευχαρίστησης, αφού θα βρίσκεστε στον χώρο και στην δουλειά που αγαπάτε.

Ουσιαστικά θα βλέπετε να υλοποιούνται τα επαγγελματικά όνειρά σας, στα οποία έχετε πιστέψει και τα έχετε προσπαθήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Στους νέους εργαζόμενους, που θα αποκτήσετε δηλαδή καινούρια εργασία, θα κυριαρχήσει το στοιχείο του ενθουσιασμού.

Θα αγαπήσετε το χώρο που θα πάτε. Ενώ θα σας ταιριάζει απόλυτα το αντικείμενο δουλειάς. Θα νιώσετε σαν να είστε με την οικογένειά σας. Εστιάστε στα θετικά και δείξτε διακριτικότητα και υπομονή για τα ελάχιστα αρνητικά που θα συναντήσετε. Εξάλλου… μην τα θέλετε όλα δικά σας!

           ΣΚΟΡΠΙΟΣ  2021  :  Ο Αυτοκράτορας.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Τα πράγματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα θα ολοκληρωθούν, φέρνοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα! Κατά βάση είναι η στιγμή της τελικής ματιάς, σε εκείνα που χτίζατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Θα κάνετε μία τύπου επισκόπηση, ώστε να δείτε, εάν η ζωή σας έχει τακτοποιηθεί και στις τελευταίες της λεπτομέρειες. Ουσιαστικά, όλη αυτή η δημιουργικότητα, σας κρατά προσηλωμένους στα εξωτερικά πράγματα του κόσμου, στα φαινόμενα. Ενώ δεν εστιάζετε ιδιαιτέρως στον εσωτερικό σας κόσμο. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα λάθος, εάν σκεφτείτε πως κάθε πράγμα είναι να γίνεται στην ώρα του. Αν λοιπόν θα πρέπει στην παρούσα χρονική στιγμή να κινηθείτε στην συχνότητα της εξωστρέφειας , τούτο και θα κάνετε. Άλλωστε, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεφύγετε κάπως από το βασικό σας μοτίβο συμπεριφοράς, που είναι συνήθως η εσωτερική αναζήτηση και η μυστικοπάθεια.

Αισθηματικά

Στον γάμο, στον δεσμό, ή στην σχέση σας, θα εστιάσετε ξεκάθαρα στην ολοκλήρωση των προηγούμενων κοινών σας στόχων. Τούτοι μπορεί να είναι ένας γάμος για τους-τις ανύπαντρους-ες, κάποια συγκατοίκηση για εκείνους-ες που βρίσκεστε σε σχέση, μία αγορά κοινού περιουσιακού στοιχείου κτλ.

Αλλά και στόχοι, όπως μία ισχυρή επανασύνδεση, η αποφυγή ενός διαζυγίου, η εκπλήρωση της επιθυμίας για πατρότητα ή μητρότητα κτλ. , θα είναι επίσης ευσεβείς πόθοι που θα επιτύχετε με ικανοποίηση και θα εισπράξετε χαρά.

Οι περισσότεροι-ες θα έχετε κατασταλάξει στα συναισθήματά σας, ώστε να μπορείτε να βλέπετε πέραν αυτών, δηλαδή στο δημιουργικό κομμάτι της ένωσης με τον άνθρωπό σας!

Σ’ αυτήν την καλή στιγμή, στους δύο τρίτος δεν θα χωρά! Άρα οι παράπλευρες γνωριμίες και οι παράλληλες σχέσεις, σχεδόν θα αποκλειστούν.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, μάλλον θα κάνετε μία γνωριμία, που θα έχει την χημεία για μονιμότητα. Ενώ ταυτόχρονα, θα μπορεί η χημεία αυτή να λειτουργεί ως αυτοϊαση της σχέσης, στις αμφιβολίες που κατά καιρούς θα βιώνετε!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το νέο έτος θα σας βρει εξαιρετικά δημιουργικούς, τελειομανείς αλλά και ικανούς. Ενδέχεται να γίνετε top στον τομέα σας. Έχετε την συμπαντική ανάθεση μίας μοναδικής αποστολής… να κάνετε τον κόσμο καλύτερο!

Τούτο θα γίνει με την αφοσίωση και τις δεξιότητες που θα επενδύσετε στην δουλειά σας! Και βέβαια και σε άλλους τομείς, όπως η οικογένεια, οι φιλίες κτλ. Σε αρκετές περιπτώσεις θα είστε η ψυχή στον εργασιακό σας χώρο.

Εάν έχετε θέση εξουσίας, μάλλον οι υφιστάμενοί σας θα μπορούν να θεωρηθούν τυχεροί. Θα ανταμείβονται ικανοποιητικά και ταυτόχρονα θα έχουν έναν-μία εργοδότη-ρια – δάσκαλο-α!

Εάν είστε γυναίκα σε ηγετική θέση, ίσως χρειαστεί να δείξετε την δυναμική και την αποφασιστικότητα ενός άντρα! Ενδεχομένως λιγάκι σε βάρος της θηλυκής σας ευαισθησίας. Τούτη θα μπορείτε να την εκδηλώσετε στην προσωπική σας ζωή.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα γίνετε περιζήτητοι! Μην… τρομάξετε εάν διαπιστώσετε πως οι πελάτες σας, σας… αγαπούν! Αυτό θα γίνει, επειδή σας εμπιστεύονται! Προσέξτε να μην αφήσετε ούτε έναν απογοητευμένο!

Το Σύμπαν θα σας δίνει την δύναμη που χρειάζεστε! Τα οικονομικά σας οφέλη, γενικότερα, θα είναι σε υψηλό επίπεδο! Θα έχετε αρκετά χρήματα, ώστε να υλοποιείτε όλες τις καλές επιθυμίες σας, κι όλους τους δημιουργικούς στόχους σας.

Εάν ορισμένοι θα αναζητήσετε νέα ή καινούρια δουλειά, θα ωφεληθείτε από πρόσωπο που θα σας υποστηρίξει, ώστε να εισέλθετε στον αγαπημένο σας χώρο! Όμως κατόπιν θα το βγάλετε ξεκάθαρα ασπροπρόσωπο με την αξία σας!

                   ΤΟΞΟΤΗΣ  2021  :  Η Ιέρεια.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Ένας χρόνος στρωμένος με ροδοπέταλα θα είναι τούτη η χρονιά για εσάς, αλλά με κάποιες συμπαντικές… χρεώσεις. Για να μην αγχωθείτε χωρίς λόγο, σας αναφέρουμε ότι αυτές θα συνοψίζονται απλά στο να δίνετε ένα «κομμάτι» από την χαρά και την τύχη σας και στους ανθρώπους που ζουν κοντά σας. Εδώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως δεν εννοούμε να είστε ανοιχτό βιβλίο, κάτι άλλωστε που μπορεί να προκαλέσει την κακώς νοούμενη περιέργεια των άλλων. Αλλά να δίνετε την καλή αίσθηση, την δυνατή ψυχή, ή την ανθρώπινη βοήθεια, εκεί που μπορείτε και αξίζει να το κάνετε! Εσείς οι ίδιοι θα είστε… το μυστικό! Τούτο κρατήστε το προστατευμένο. Οι ενέργειές σας όμως θα μπορούν να δίνουν χαρά γύρω σας! Αυτή η χαρά θα προέρχεται από το δικό σας περίσσευμα, μιας και το Σύμπαν θα είναι γενναιόδωρο μαζί σας, τόσο στο υλικό, όσο και στο ψυχικό-πνευματικό επίπεδο της ζωής σας!

Αισθηματικά

Θα τραβήξετε στον μέγιστο βαθμό το ενδιαφέρον του-της συζύγου ή συντρόφου, ή της νέας γνωριμίας σας, αφού μάλλον θα τον-την κάνετε να σας αναζητά αλλά να δυσκολεύετε να σας ανακαλύψει!

Ένα γοητευτικό μυστήριο θα σας περιβάλλει, το οποίο ενδεχομένως θα είναι αποτέλεσμα της στροφής σας προς τον εσωτερικό σας κόσμο. Φροντίστε να μην… τρομάξετε το ταίρι σας, δίνοντας την εντύπωση πως κάτι κακό συμβαίνει.

Ούτε να παρατείνετε την μυστηριώδη, πλην γοητευτική, πλευρά σας, εάν βλέπετε ότι ο άνθρωπό σας κουράζετε να προσπαθεί να σας ξεκλειδώσει συνεχώς. Σε κάθε περίπτωση, μην ταυτίσετε την τάση σας για ενδοσκόπηση, με την ειλικρίνεια.

Ακόμη κι αν λέτε λίγα, μην κρύβετε πράγματα σημασίας για την σχέση σας. Η εσωτερική σας αναζήτηση θα έχει μία ποιοτική διάσταση πνευματικής ωρίμανσης! Ασφαλώς τα ψεύδη δεν θα ταιριάζουν σε εσάς, ιδίως εάν η αλήθεια έχει καθοριστική σημασία.

Πολλοί-ες ενδέχεται να συμφωνήσετε με τον άνθρωπό σας σε θέμα ή θέματα που είχατε διχογνωμίες, ώστε να τραβήξετε στο μέλλον κοινή πορεία στα θέματα αυτά. Θα αναλάβετε αμοιβαία ευθύνες, όχι όμως εάν δεν είναι κοντά στα προσωπικά σας όρια.

Ενδεχομένως δεν θα είναι για εσάς χρονιά να κάνετε… τον ήρωα στην σχέση σας. Ο γάμος, ο δεσμός, ή η νέα γνωριμία σας, προβλέπεται να ωριμάζουν και να δυναμώνουν στο κομμάτι της ψυχικής σας ένωσης.

Τα επιπλέον πρακτικά θέματα, θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα κάνετε μία γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα με την-τον οποία-ο θα υπάρχει έντονη ψυχοσωματική χημεία. Ενδεχομένως κάποιοι λόγοι να σας υποχρεώσουν, τουλάχιστον στην αρχή, να κρατήσετε την γνωριμία σας μυστική. Αργότερα η κατάσταση θα αλλάξει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα είστε απόλυτα ενημερωμένοι και «διαβασμένοι» πάνω στο αντικείμενο εργασίας σας. Ενδεχομένως να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα ή σημαντικά σεμινάρια, σχετικά με τις νέες γνώσεις επάνω στο αντικείμενό σας.

Σε αρκετούς τα βιβλία θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας! Θα είστε δυνατοί παίκτες στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι κινήσεις σας θα έχουν μία μεθοδικότητα και σε περιπτώσεις θα είστε η έκπληξη της επαγγελματικής σας ομάδας!

Γιατί θα κάνετε πράγματα για την βελτίωσή σας, τα οποία θα αποκαλύπτετε, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί. Τούτο θα κάνει τους άλλους να τρίβουν τα μάτια τους! Εάν το επιτρέπει η φύση της δουλειάς σας, ορισμένοι ενδέχεται να κερδίσετε τις καλές εντυπώσεις σε ένα ευρύ κοινό.

Μπορεί να γίνετε αναγνωρίσιμοι. Οι χρηματικές αποδοχές-απολαβές σας θα είναι εξαιρετικά καλές. Ίσως να χρειαστεί να αποκαλύπτετε στους γύρω σας λιγότερα ποσά από εκείνα που θα λαμβάνετε.

Αυτό για να μην σας «ματιάζουν». Ακόμη καλύτερα να μην αναφέρεστε αναλυτικά στα κέρδη σας. Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία σε καλό περιβάλλον. Θα εκτιμηθούν οι γνώσεις, ή το πτυχίο, ή η προϋπηρεσία σας. Θα ενδυναμωθείτε εκεί χρηματικά και ψυχικά!

       ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  2021  :  Ο Τροχός της Τύχης.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Ποιος θα μπορούσε να κάνει πρόβλεψη για εσάς τούτο το νέο έτος, με τον Τροχό της Τύχης;! Κατά προσέγγιση όλοι οι μελλοντολόγοι, επακριβώς όμως κανείς! Ο λόγος είναι ότι πολλά θα εξαρτηθούν από εσάς! Η δική σας στάση απέναντι στα θέματα που σας απασχολούν, θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την τελική αποτίμηση αυτής της νέας χρονιάς! Ενδεχομένως ένα βασικό καλό που θα έχετε, είναι η ισχυρή οικονομική σας κατάσταση. Δεδομένης αυτής της βάσης, θα κινηθείτε για να κατακτήσετε κι άλλα κεφάλαια της ζωής σας, όπως είναι η αγάπη, η φιλία, η δημιουργικότητα κτλ. Μερικά από τα «μυστικά» που θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε την καλή σας τύχη, ώστε να μην πάει χαμένη, θα σας τα αποκαλύψουμε παρακάτω!

Αισθηματικά

Ο γάμος, ο δεσμός, ή η νέα σχέση σας θα περάσουν αναταράξεις. Στο χέρι σας θα είναι να τις δείτε ως ευκαιρία περισσότερης σύνδεσης με το ταίρι σας, εάν κατανοήσετε, πως οι προβληματισμοί δυναμώνουν περισσότερο μία σχέση, έναν δεσμό, ή έναν γάμο.

Αφήστε στην άκρη την φράση «Γιατί να είμαστε έτσι:!», ή «Γιατί να τα περνάμε αυτά:!». Τούτη η ίδια η πρόταση ακυρώνει κάθε ευκαιρία που σας δίνει το Σύμπαν να μπείτε πιο βαθιά στην ουσία της σχέσης σας.

Ενδεχομένως να επιζητάτε τις καλές στιγμές και να αρνείστε να δεχτείτε τις προβληματικές. Αλλάξτε το! Αγαπήστε και τα προβλήματα με τον άνθρωπός σας, όταν δεν γίνονται κακοπροαίρετα, για να μπορεί η σχέση σας μαζί του να εξελιχθεί, ή να μετασχηματιστεί μέσα από αυτά! Ασχοληθείτε!

Κι αν σας δόθηκε η εντύπωση, πως κατά βάση θα είναι μία δύσβατη χρονιά για εσάς και το ταίρι σας, κάθε άλλο! Ίσα-ίσα θα είναι μία χρονιά, όπου θα αντιληφθείτε, εάν κινηθείτε σοφά, την δύναμη της αγάπης σας, που δεν την ταρακουνούν, ούτε οι δυσκολίες, ούτε οι κινήσεις των πλανητών, ούτε οι αλλαγές των αριθμών.

Αλλά σε όλα αυτά ξέρετε να προσαρμόζεστε και να απολαμβάνετε το βασικό γεγονός ότι είστε μαζί!

Πολλοί θα καταφέρετε να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, όπως σε συγκατοίκηση, σε γάμο κτλ. Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα κάνετε μία πολύ ταιριαστή με τον χαρακτήρα σας γνωριμία.

Εάν όντος θέλετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, χωρίς να απαξιώνετε αυτέ τις έννοιες ως παρωχημένες, τούτη η νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σε μία μοναδική σχέση ζωής!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δυνατοί, εργατικοί και τυχεροί θα είστε αυτόν το χρόνο σχετικά με την δουλειά σας. Ο επαγγελματικός τομέας, μαζί με τον χρηματικό, θα βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας σας.

Επειδή, ωστόσο, το Σύμπαν εφέτος σας αφήνει ένα ευρύ πλαίσιο επιλογής, εάν δεν συμμετέχετε με την καρδιά σας, ενδέχεται να μην φτάσετε αρκετά ψηλά. Τούτο καλό θα είναι να το σκεφτείτε διπλά, γιατί ενδεχομένως να μην έχετε σύντομα ξανά μία παρόμοια εξαιρετική συγκυρία.

Οι αλλαγές που θα γίνονται στην δουλειά σας, ή γύρω από αυτήν, δεν θα πρέπει να σας αγχώνουν, γιατί η κάθε μία τους θα είναι και μία ευκαιρία για επαγγελματική ανανέωση και εξέλιξη.

Ταυτόχρονα θα σας… μεταμορφώνει σε φιλόσοφο της δουλειά σας! Δηλαδή σε έναν όχι μόνο εργατικό, αλλά και έμπειρο και σοφό επαγγελματία! Ταυτόχρονα θα νιώθετε δυνατοί από την επαρκή ποσότητα χρημάτων που θα λαμβάνετε.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας θα σας ανοίξει μία πόρτα που θα οδηγεί σε ένα καινούριο επαγγελματικό κεφάλαιο για εσάς. Πολλές ευχάριστε εκπλήξεις και αρκετά «μαθήματα» επαγγελματισμού θα σας περιμένουν εκεί, ως δώρο από το Σύμπαν!

                  ΥΔΡΟΧΟΟΣ  2021  :  Ο Κόσμος.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Η λέξη κλειδί για την νέα χρονιά για εσάς, θα είναι ο συνδυασμός! Τούτη θα είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία σας! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το Σύμπαν σας δίνει τα πιο εκλεκτά του δώρα. Δεν είναι όμως απαραίτητα στην θέση τους! Μοιάζουν με τα κομμάτια ενός αποκαλυπτικού παζλ, που εσείς καλείστε να ενώσετε σωστά. Ο κόπος σας, όπως και το κέρδος σας θα είναι διπλά! Γιατί, όχι μόνο θα πρέπει να ενώσετε τα κομμάτια, αλλά γιατί θα πρέπει να το κάνετε με τρόπο που να ενέχει και την προσωπική σας άποψη! Έτσι, ενώ κατά βάση θεωρήστε ευνοημένοι με την εξαιρετικά θετική κάρτα του Κόσμου, ταυτόχρονα έχετε δουλειά να κάνετε. Όπως και ευθύνη! Πέραν τούτου, είναι η ώρα σας να δικαιωθείτε. Ξέροντας ήδη ότι το Σύμπαν μας υποστηρίζει όταν τηρούμε τους συμπαντικούς νόμους, φροντίστε να μην καταπατήσετε ούτε έναν από αυτούς! Και πως θα τους ξέρετε; Όταν σε κάθε τι που κάνετε, αναρωτιέστε εάν έχει ως βάση την αγάπη για όλα τα πλάσματα του κόσμου! Με άξονα αυτό, έρχεται η χρονιά σας!

Αισθηματικά

Ποιος ή ποια θα έχει εφέτος σχέση, δεσμό ή θα βρίσκεται σε γάμο με Υδροχόο, και θα μπορεί να της-του αντισταθεί;! Σχεδόν κανείς-μια! Οι συνδυασμοί του ερωτισμού και της αγάπης!

Της πειθαρχίας και του μετασχηματισμού! Της τρυφερότητας και της ειλικρίνειας! Της δοτικότητας και των ορίων! Της καταδεκτικότητας και του στυλ! Της ησυχίας και των εκπλήξεων!

Του ρομαντισμού και του πάθους! Της κατανόησης και της ευθύτητας! Της δέσμευσης και της ελευθερίας! Κτλ. θα καθηλώσουν το καταγοητευμένο ταίρι σας! Ίσως εσείς τούτον το χρόνο να είστε το θαύμα!

Αφήστε, ωστόσο, χώρο και στον άνθρωπό σας, ώστε να λάμψει και το δικό του άστρο! Προφανώς… θα το συνδυάσετε σωστά κι αυτό! Αν έχετε από κοινού προγραμματισμένα σχέδια για το μέλλον, θα τα φέρετε σε πέρας.

Ο γάμος, η συγκατοίκηση, μία εγκυμοσύνη, μία γέννηση, μία καλότυχη επανασύνδεση, θα είναι εφικτοί, αλλά και με τον καλύτερο τρόπο διεκπεραιωμένοι πόθοι και στόχοι για εσάς!

Εάν είστε μόνος-η και θέλετε να κάνετε νέα γνωριμία, μην αφήσετε τούτην την χρονιά να περάσει χωρίς να το πραγματοποιήσετε.

Για δύο λόγους : α) θα σας τύχει η-ο καλύτερος-η σύντροφος, β) θα μπορούσατε, εάν παραμείνετε μόνοι-ες, τελικά… να ερωτευτείτε τον εαυτό σας!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αρχικά αξίζει να πούμε ότι θα είστε ευχαριστημένοι και γεμάτοι με εκείνο που θα κάνετε. Ενδέχεται να είστε οι καλύτεροι στο είδος σας, ακριβώς γιατί, όπως είπαμε και πριν, θα κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς, όπως  :  Εργατικότητα και αρτιότητα.

Επαγγελματισμό και ευγένεια. Κέρδος και ήθος κτλ. Ασφαλώς κάποιοι θα προκριθείτε σε θέσεις κλειδιά. Ενδεχομένως σε ορισμένους αυτό να γίνει κάπως απότομα. Μην επιτρέψετε να παγιδευτείτε σε κάποια έπαρση.

Ίσως να δεχτείτε επαίνους, ή αναγνωρισιμότητα, ή επιβράβευση. Μην ξεχνάτε ότι αυτά είναι κατά βάση εφήμερα. Εστιάστε στο έργο σας, ώστε να τα κατέχετε για πολύ καιρό. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν.

Τα χρήματα θα σας έρχονται αβίαστα. Όσο πιο μεγάλη η προσφορά σας σε ψυχή και σε αγάπη στον κόσμο, τόσο πιο πολύ θα σας βρίσκουν τα χρήματα! Θέλοντας το Σύμπαν να σας δώσει την άνεση, ώστε να δίνετε ξεκούραστοι από επιπλέον έγνοιες!

Εάν θέλετε να βρείτε νέα δουλειά, αρκεί να σκεφτείτε και να ποθήσετε εκείνη στην οποία θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, και θα σας έρθει! Μαντέψτε ποιος θα το έχει κάνει αυτό! Όχι άλλος από το Σύμπαν!

                     ΙΧΘΥΣ  2021  :  Η Κρίση.

Χρόνια πολλά με Υγεία! Θα αποδεσμευτείτε από τα πράγματα που σας καθηλώνουν. Μερικά από αυτά ίσως να είναι εσωτερικής προέλευσης και να σας κρατούν δέσμιους των βαθύτερων φόβων σας, που δεν έχουν απαραίτητα υπόσταση. Όσο πιο γρήγορα αποδεσμευτείτε, τόσο πιο γρήγορα το Σύμπαν θα σταματήσει να σας δίνει τις αντίστοιχες προκλήσεις! Στην περίπτωσή σας εφέτος, ισχύει κάτι διαφορετικό, από εκείνο που ισχύει για ορισμένα άλλα ζώδια, τα οποία θα κάνουν καθοριστικές επιλογές, ή θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις! Εσείς… πρώτα θα αφήσετε, και μετά θα πάρετε! Θα χρειαστεί να διώξετε από μέσα σας το περίσσιο ψυχικό ή διανοητικό απόβαρο, ώστε να αλαφρώσετε και να αναγεννηθείτε. Το… γέμισμα με κάτι νέο και φρέσκο θα ακολουθήσει μετά! Το Σύμπαν γνωρίζει την σωστή σειρά για να σας εξελίξει! Απελευθερωμένοι από ανούσιες δεσμεύσεις και αποδεσμευμένοι από ψυχοφθόρες πεποιθήσεις, θα κοιτάξετε το μέλλον σας σαν μικρά πλην σοφά παιδιά!

Αισθηματικά

Αν βρίσκεστε σε γάμο, σε δεσμό, ή σε νέα σχέση, ξαναερωτεύεστε ή απλά ερωτεύεστε με το παλιό ή το νέο ταίρι σας! Θα ζήσετε αισθαντικές στιγμές, σαν να απολαμβάνετε μαζί το κάθε λεπτό, χωρίς να αγχώνεστε ιδιαίτερα γι αυτό και για εκείνο!

Η ίδια η ψυχοσωματική σας ένωση θα σας οδηγεί βήμα-βήμα στο μέλλον και στην εξέλιξή σας! Η σχέση σας θα μοιάζει με έναν χορό, όπου ο-η ένας-μία παρτενέρ θα συνοδεύει άρτια την-τον άλλη-ο, χωρίς να περιορίζεστε μεταξύ σας.

Αρκετά πράγματα που θα γίνουν αυτόν το χρόνο, θα έρθουν αβίαστα στην ώρα τους, εφόσον τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η  συναισθηματική σας εγγύτητα.

Ένας γάμος, μια συγκατοίκηση, μία εγκυμοσύνη, μία γέννηση, μία επιτυχής επανασύνδεση κτλ. ενδεχομένως να έρθουν σαν αναπάντεχοι επισκέπτες στην ζωή σας, ακριβώς επειδή θα είναι το φυσικό αποτέλεσμα της αγάπη σας!

Η εύνοια του Σύμπαντος θα δοθεί απλόχερα στα ζευγάρια που αγαπιόσαστε ειλικρινά! Όσοι-ες είστε μόνοι-ες πρόκειται να ζήσετε μία… μεταφυσική εμπειρία!

Δηλαδή, θα συναντήσετε μπροστά σας εκείνην ή εκείνον που… βλέπετε στα όνειρά σας! Είτε είναι ένα πρόσωπο που ξέρετε, είτε ένα πρόσωπο που… φαντάζεστε.

Με δύο λόγια, ο αισθηματικός σας πόθος θα είναι εκεί, ψυχή τε και σώματι, για να γνωριστείτε καλύτερα!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επέρχονται αλλαγές στην εργασία σας, στις οποίες θα προσαρμοστείτε με απίθανη «ευλυγισία»! Τούτο θα φανερώσει και την επαγγελματική σας ικανότητα να αξιοποιείτε τα νέα δεδομένα με υπομονή και ευφυΐα!

Ενδέχεται να είστε από τους πιο σοφούς επαγγελματίες αυτήν την χρονιά! Οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας θα παίρνουν δύναμη και έμπνευση από εσάς! Τα χρηματικά δεδομένα σας θα ανέβουν και θα ανανεωθούν, μέσω της καλής επαγγελματικής σας εξέλιξης, χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείτε γι αυτά.

Σκεφτείτε πως όσο πιο πολύ αξία δίνετε στον εαυτό σας, τόσο πιο καλά θα ανταμείβεστε! Τούτη η νέα χρονιά θα σας είναι ευνοϊκή και στην περίπτωση που θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούριο.

Θα βοηθήσει, αν έχετε ήδη ανανεωθεί μέσα σας, αφήνοντας στην άκρη ορισμένα παλιά στερεότυπα, που ενδεχομένως δεν σας βοηθούνε τώρα. Το Σύμπαν θα είναι ο δάσκαλός σας, ακούστε τον μέσα από την φωνή της επαγγελματικής σας συνειδητότητας.

Όσοι θέλετε να βρείτε εργασία, και δεν εργάζεστε, θα τα καταφέρετε με τον πιο προοδευτικό τρόπο. Θα βρείτε μία δουλειά με μέλλον, η οποία θα είναι ταυτόχρονα δουλειά… του μέλλοντος! Εννοώντας ότι θα ενέχει σύγχρονες και ίσως πρωτοποριακές πρακτικές εργασίας. Θα προσαρμοστείτε με ιδανικό τρόπο!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας των ζωδίων, φέρ ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης. Θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u