Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 2-9 Ιουνίου 2024 ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

Oroskopos.tv


Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 2-9 Ιουνίου 2024

Κριός:

Μια εβδομάδα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κριοί. Εστιάστε στους στόχους σας και μην αφήνετε τους περισπασμούς να σας αποσυντονίσουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να κάνετε τολμηρές επιλογές. Προσοχή όμως στην οξυθυμία και στις παρορμητικές ενέργειες.

Ταύρος:

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στις αγαπημένες σας ασχολίες, Ταύροι. Ηρεμήστε, χαλαρώστε και απολαύστε την ηρεμία. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε μια αναθεώρηση των στόχων σας και να βάλετε νέες βάσεις. Ίσως προκύψουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ή ρομαντικές γνωριμίες.

Δίδυμοι:

Επικοινωνία και κοινωνικότητα είναι τα κλειδιά για εσάς αυτή την εβδομάδα, Δίδυμοι. Μοιραστείτε τις ιδέες σας, κάντε νέες γνωριμίες και διευρύνετε τον κύκλο σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε παρεξηγήσεις και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Προσοχή στην τάση για υπερβολές και κουτσομπολιό.

Καρκίνος:

Εστιάστε στην οικογένεια και στο σπίτι σας, Καρκίνοι. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και φροντίστε για την άνεση και την ευημερία σας. Ίσως προκύψουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τον χώρο σας ή να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση. Προσοχή στην συναισθηματική υπερβολή και την μελαγχολία.

Λέων:

Δημιουργικότητα και έμπνευση σας περιμένουν, Λέοντες. Εκφράστε τον εαυτό σας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και να κάνετε ό,τι σας φέρνει χαρά. Προσοχή στην έπαρση και στην τάση για κυριαρχία.

Παρθένος:

Μια εβδομάδα γεμάτη δουλειά και ρουτίνα σας περιμένει, Παρθένοι. Εστιάστε στις υποχρεώσεις σας και φροντίστε να οργανώσετε σωστά το πρόγραμμά σας. Ίσως λάβετε σημαντικά νέα ή προτάσεις για την καριέρα σας. Προσοχή στην κριτική και στην τελειομανία.

Ζυγός:

Ερωτισμός και ρομαντισμός είναι στο προσκήνιο για εσάς αυτή την εβδομάδα, Ζυγοί. Αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας και φροντίστε για την αρμονία στη σχέση σας. Ίσως προκύψουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή για να κάνετε μια εξόρμηση. Προσοχή στην αναποφασιστικότητα και στην τάση για συμβιβασμούς.

Σκορπιός:

Εστιάστε στα συναισθήματά σας και στις βαθύτερες ανάγκες σας, Σκορπιοί. Μην φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να έρθει κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως λάβετε σημαντικά μηνύματα από το υποσυνείδητό σας. Προσοχή στην ζήλια και στην κτητικότητα.

Τοξότης:

Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες και συναρπαστικές εμπειρίες, Τοξότες. Ταξίδια, εκπαίδευση και επικοινωνία με το εξωτερικό είναι στο προσκήνιο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να μάθετε νέα πράγματα. Προσοχή στην απερισκεψία και στην τάση για υπερβολές.

Αιγόκερως:

Εστιάστε στην καριέρα σας και στους επαγγελματικούς σας στόχους, Αιγόκεροι. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή σας θα αναγνωριστούν. Ίσως λάβετε προτάσεις για προαγωγή ή νέες συνεργασίες. Προσοχή στο άγχος και στην υπερβολική εργασία.

Υδροχόος:

Αφιερώστε χρόνο στους φίλους σας και στις κοινωνικές σας δραστηριότητες, Υδροχόοι. Μοιραστείτε τις ιδέες σας, κάντε νέες γνωριμίες και διευρύνετε τον κύκλο σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με ομαδικά projects και να υλοποιήσετε τα κοινά σας όνειρα. Προσοχή στην πεισματικότητα και στην τάση για αντισυμβατικότητα.

Ιχθύες:

Εστιάστε στην πνευματική σας ανάπτυξη και στην ενδοσκόπηση, Ιχθύες. Ίσως νιώθετε την ανάγκη για απομόνωση και χαλάρωση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και να ακούσετε τα μηνύματα της ψυχής σας. Προσοχή στην μελαγχολία και στην τάση για φυγές από την πραγματικότητα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!