Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

Oroskopos.tv


Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ζώδιο σας που θα σας φέρουν αρκετή ενεργοποίηση και επαφές ενώ ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει και επαφές με το παρελθόν. Η Αφροδίτη επίσης σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σας στις 17.04 θα φέρει σε κάποιους από εσάς μια σημαντική εξέλιξη σε σχέση με κάποια συνεργασία αλλά πολλοί ίσως να κάνετε και μια καρπική ή σημαντική ερωτική γνωριμία. Στις 19.04 η σύνοδος Αφροδίτης ανάδρομου Ερμή θα φέρει και ερωτικές συναντήσεις με το παρελθόν ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και επανεξέταση οικονομικών συμφωνιών αλλά και έσοδα. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Άρη-Δία θα σας δώσει κάποια επιτυχία που θα σας ικανοποιήσει εσωτερικά ,κάποια επαγγελματική επιτυχία ή οικονομική ενώ το εξάγωνο Άρη-Ουρανού στη συνέχεια αλλά και η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21.04 που θα κρατήσει αρκετό διάστημα ίσως να φέρουν μια ξαφνική ευκαιρία για εσάς ,ξαφνικά έσοδα αλλά ίσως και μια ξαφνική αλλαγή της τύχης που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε κάποιες καταστάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στον 12ο σας οίκο κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στη ζωή σας ωστόσο η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό ίσως να φέρει κάποια σημαντική εξέλιξη σε μια σχέση που μάλλον θα θελήσετε στην αρχή να κρατήσετε μυστική. Το εξάγωνο επίσης Άρη-Δία στις 19.04 θα φέρει σε κάποιους μια επαγγελματική επιτυχία που θα σας φέρει και έσοδα ,την επισημοποίηση μιας σχέσης ,μια ξαφνική γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον αφού θα βρίσκεται δίπλα και ο Ουρανός αλλά και κάποια ξαφνική ευκαιρία που θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Προς το τέλος της εβδομάδας μόνο των πρώτων ημερών ίσως να πιεστείτε από το τετράγωνο Ηλίου-Πλούτωνα από κάποιο άτομο κύρους στην εργασία σας αλλά ίσως και από κάποιο σας γονιό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής στον 11ο σας οίκο και τον Κριό θα σας φέρει αρκετή κοινωνικοποίηση, επαφές με φίλους από το παρελθόν, προτάσεις που θα επανεξετάσετε με ομάδες ή συλλόγους αλλά και επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. Η σύνοδος δε Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στις 17.04 ίσως να φέρει μια σημαντική ερωτική εξέλιξη ή γνωριμία για εσάς Στις 19.04 η σύνοδος ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης θα φέρει όμορφες συναντήσεις για πολλούς από εσάς ενώ την ίδια ημέρα το εξάγωνο Άρη-Δία αλλά και στη συνέχεια το εξάγωνο Άρη-Ουρανού θα φέρει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες για εσάς αλλά και ξαφνικές γνωριμίες ενώ κάποιοι ίσως να έχετε κάποια ξαφνικά κέρδη ή έσοδα από συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν αρκετά. Η σύνοδος Δία-Ουρανού επίσης στις 21.04 που θα έχει αρκετό διάστημα ισχύ θα σας φέρει κάποια ξαφνική αλλαγή της τύχης σε σχέσεις ,συνεργασίες και τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό ίσως να σας φέρει συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, επανεξέταση κάποιων επαγγελματικών σας δεδομένων αλλά και συμφωνιών που έχετε κάνει ενώ η σύνοδός του με την Αφροδίτη στις 19.04 ίσως να σας φέρει συναντήσεις ,εξόδους και επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν ή τα αδέλφια σας. Η Αφροδίτη από τις 17.04 θα έχει κάνει μια σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό μια όψη που ίσως να σας φέρει μια επαγγελματική εξέλιξη αλλά ίσως και μια σημαντική γνωριμία .Στις 19.04 επίσης το εξάγωνο Άρη-Δία θα φέρει σίγουρα κάποια επαγγελματική επιτυχία για εσάς, κάποιοι ίσως να έχετε ευχάριστα και από νομικά θέματα, κάποιοι ίσως να κάνετε ένα ταξίδι αλλά κάποιοι ίσως να κάνετε μια γνωριμία ή να κάνετε έναν αρραβώνα. Ταυτόχρονα το εξάγωνο Άρη-Ουρανού αλλά και η σύνοδος Δία-Ουρανού θα φέρει σε πολλούς από εσάς μια σημαντική και ξαφνική ευκαιρία αλλά ίσως και έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού και πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποια ταξίδια ,να αναβαθμίσετε ή να επανεξετάσετε τις σπουδές σας ή να τις εξελίξετε αλλά να κάνετε έρευνα ή κάποιες σχετικές κινήσεις για νέα ξεκινήματα σχετικά με κάποια σχέδιά σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό στις 17.04 θα φέρει θετικές εξελίξεις σε σχέση με θέματα οικονομικά ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε κάποια σημαντική γνωριμία στην προσωπική σας ζωή ενώ η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στις 19.04 ίσως να σας φέρει σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε .Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Άρη-Δία ίσως να σας φέρει κάποια διευκόλυνση σε σχέση με οικονομικά θέματα στην καριέρα σας αλλά κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια αποκατάσταση σε κληρονομικά θέματα ή σε σχέση με θέματα οικογενειακά. Στις 20.04 το εξάγωνο Άρη-Ουρανού και η σύνοδος Δία –Ουρανού στις 21.04 ίσως να φέρει κάποιες αλλαγές στην καριέρα σας ,αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε διευκόλυνση σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην οικογένειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Κριού και τον οίκο των οικονομικών σας και κάποιοι θα έχετε βελτίωση και έσοδα ενώ κάποιοι ίσως να έχετε καθυστερήσεις σε έσοδα. Η σύνοδος ωστόσο Αφροδίτης Βόρειου Δεσμού στις 17.04 ίσως να φέρει κάποια εξέλιξη ή κάποια σημαντική στήριξη από κάποιο συνεργάτη ή το ταίρι σας ενώ η σύνοδος Αφροδίτης και ανάδρομου Ερμή στις 19.04 ίσως να σας φέρει και έσοδα από χρήματα που είχαν καθυστερήσει. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο ‘Άρη-Δία θα σας φέρει μια επαγγελματική επιτυχία ίσως με κάποια συνεργασία, επιτυχία ή κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό αλλά και μια επιτυχημένη γνωριμία ή επισημοποίηση ή δέσμευση με το ταίρι σας. Την επόμενη ημέρα το εξάγωνο Άρη-Ουρανού θα σας φέρει κάποια ξαφνική ευκαιρία ή κάποια ξαφνικά και ευχάριστα νέα ενώ η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21.04 θα φέρει μια ξαφνική θετική αλλαγή της τύχης για κάποιους από εσάς καθώς και μια ξαφνική γνωριμία ή πρόταση για συνεργασία που θα αλλάξει θετικά την ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Κριό και τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών αλλά και τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο χώρο θα έχετε βελτίωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και επιστροφές από το παρελθόν. Η σύνοδος Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στις 17.04 ίσως να σας φέρει μια σημαντική εξέλιξη σε κάποια συνεργασία αλλά και μια καρμική ερωτική γνωριμία. Επίσης η σύνοδος Αφροδίτης-ανάδρομου Ερμή στις 19.04 θα σας φέρει προτάσεις αλλά και συναντήσεις πιθανότατα συναισθηματικές με πρόσωπο από το παρελθόν. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Άρη-Δία ίσως να σας φέρει έσοδα μέσα από την εργασία σας ή κάποια επαγγελματική επιτυχία αλλά δεν αποκλείεται και μια επιτυχία ερωτική να πραγματοποιηθεί ίσως και μέσα στον χώρο της εργασίας σας. Το εξάγωνο επίσης την επόμενη ημέρα Δία-Ουρανού ίσως να φέρει ξαφνικές εξελίξεις και ευκαιρίες στην ερωτική ή την επαγγελματική σας ζωή ενώ η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21.04 ίσως να σας φέρει ευκαιρίες ερωτικές ή ξαφνικές συναντήσεις ή γνωριμίες αλλά ίσως και κάποια εύνοια σε οικονομικά ή κληρονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη στον Κριό και τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο χώρο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας και την καθημερινότητά σας, κάποιοι ίσως να έχετε συναντήσεις με κάποιον παλιό συνεργάτη αφού η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον ανάδρομο Ερμή στις 19.04 ενώ κάποιοι ίσως να αναθερμάνετε ένα παλιό φλερτ. Το εξάγωνο Άρη-Δία την ίδια ημέρα θα φέρει για πολλούς από εσάς μια επαγγελματική επιτυχία, μια συνεργασία, εξέλιξη σε κάποιο άθλημα και αναγνώριση, κάποια επιτυχία των παιδιών σας αλλά ίσως μια επισημοποίηση ή μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση. Στις 20.04 το εξάγωνο Άρη-Ουρανού ίσως να σας φέρει μια ξαφνική ευκαιρία ή γνωριμία ενώ η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21.04 θα φέρει ξαφνικές αλλαγές ή ξαφνικές ευκαιρίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό και ανάδρομος Ερμής θα φέρει περισσότερη διάθεση μέσα στην καθημερινότητά σας, κάποιοι ίσως να έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας ή τα χόμπι σας ενώ με την σύνοδο Αφροδίτης και ανάδρομου Ερμή ίσως να θυμηθείτε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας ή να έχετε την ευκαιρία να έχετε συναντήσεις με φίλους για να διασκεδάσετε. Κάποια εξέλιξη σε κάποιο σας παιδί ή ένα φλερτ ίσως να υπάρξει ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και συναντήσεις ή προτάσεις από παλιούς συνεργάτες γύρω στις 19.04.Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Άρη-Δία ίσως να σας φέρει μια επαγγελματική επιτυχία ,κάτι ευχάριστο σε σχέση με τα παιδιά σας ή την οικογένειά σας ,μια αποκατάσταση σε θέματα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι σας αλλά και κάποια ευκαιρία που θα σας φέρει έσοδα. Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού επίσης θα σας φέρει ξαφνικές ευκαιρίες στις 20.04 ενώ η σύνοδος Δία-Ουρανού ίσως να σας φέρει ξαφνικές αλλαγές που σχετίζονται με την εργασία ή την καθημερινότητά σας αλλά και τα παιδιά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό από την αρχή της εβδομάδας θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας ,ίσως να θελήσετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να φιλοξενήσετε ένα σας παιδί ή έναν έρωτα. Ο ανάδρομος Ερμής ίσως να σας φέρει επίσης συναντήσεις και συζητήσεις που είχαν ξαναγίνει και στο παρελθόν γύρω στις 19.04 μέσα στην οικογένειά σας που ίσως να σας φέρουν κάποια ένταση ή να έχετε κάποιες καθυστερήσεις αλλά ίσως να σας φέρει και κάποια δημιουργική συνεργασία με άτομα που είχατε συνεργαστεί και στο παρελθόν ή τα παιδιά σας. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Άρη-Δία ίσως να σας φέρει μια επαγγελματική επιτυχία ή συνεργασία ,κάποιοι ίσως να κάνετε μια γνωριμία ,ενώ το εξάγωνο Άρη-Ουρανού στις 20.04 επίσης θα σας φέρει ξαφνικές γνωριμίες, προτάσεις και ίσως κάποια νέα που θα σας ικανοποιήσουν αρκετά. Στις 21.04 η σύνοδος Δία-Ουρανού που θα κρατήσει αρκετό διάστημα θα φέρει τυχερές συνθήκες στη ζωή σας και μια θετική αλλαγή που θα σας φέρει αρκετά οφέλη .Κάποιοι ίσως να έχετε ξαφνικά κέρδη, έναν ξαφνικό έρωτα αλλά και μια γνωριμία που ίσως να αλλάξει τη ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη στον Κριό που θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σας ή με κάποιους συγγενείς ενώ ο ανάδρομος Ερμής θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε θέματα με τα αδέλφια σας ή τα παιδιά σας αλλά το κυριότερο να έχετε και ερωτικές επιστροφές στη ζωή σας. Η σύνοδος Αφροδίτης και ανάδρομου Ερμή στις 19.04 ίσως να σας φέρει ευχάριστες ή ερωτικές συναντήσεις ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε τελικές αποφάσεις μέχρι ο Ερμής να γυρίσει ευθύ δρόμος στις 27.04.Ωστόσο την ίδια ημέρα, στις 19.04 το εξάγωνο Άρη-Δία ίσως να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις για κάποιο ακίνητο ή για ζητήματα της οικογένειάς σας ή να κλείσετε μια συμφωνία που θα σας φέρει και έσοδα. Επίσης στις 20.04 το εξάγωνο Άρη-Ουρανού ίσως να σας φέρει ξαφνικές λύσεις ενώ η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21.04 που θα έχει ισχύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ίσως να φέρει καθοριστικές αλλαγές στην οικογένειά σας που για άλλους θα είναι πιο εύκολες για άλλους πιο δύσκολες αναλόγως του ωροσκοπίου σας. Τέλος το τετράγωνο Ηλίου-Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας που θα επηρεάσει τους Υδροχόους των αρχικών ημερών ίσως να φέρει απολυτότητα στις απόψεις σας που ίσως να έχουν σαν αντίκτυπο κάποια ένταση ή διαφωνία με το ταίρι σας ή ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό ίσως να βελτιώσει κάπως τα οικονομικά σας ενώ ο ανάδρομος Ερμής ίσως να σας φέρει κάποια καθυστερημένα έσοδα από συνεργασίες αλλά ίσως και καθυστερήσεις .Στις 19.04 πάντως η σύνοδος Αφροδίτης –ανάδρομου Ερμή ίσως να σας φέρει και συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά ίσως και συναντήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας που είχατε να δείτε καιρό αλλά και έσοδα ή δώρα. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Άρη-Δία ίσως να σας φέρει και κάποια επαγγελματική επιτυχία ή να έχετε έσοδα από κάποια συνεργασία σας ενώ και στις 20.04 το εξάγωνο Άρη-Ουρανού ίσως να σας φέρει κάποια ξαφνικά έσοδα. Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21.04 θα είναι αρκετά θετική για εσάς και μάλλον θα σας φέρει κάποια ξαφνικά και ευχάριστα νέα, μια ξαφνική πρόταση συνεργασίας αλλά ίσως και κάποια ξαφνική ερωτική γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!