Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 17-24 Μαρτίου, μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα αυτή για κάθε ζώδιο!

Oroskopos.tv


ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο στο ζώδιό σας που ίσως να σας φέρει διάθεση για δημιουργικότητα και διασκέδαση ή ακόμη και μια νέα γνωριμία ωστόσο ο Άρης στους Ιχθείς από τις 24.03 ίσως να σας δημιουργήσει αρκετές ανασφάλειες αλλά και εξασθένιση. Μαζί με την Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνο στον Ζυγό ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, να προβληματιστείτε ενώ και θέματα της οικογένειάς σας ίσως να σας ή να σας προβληματίσουν ρίχνοντας την ψυχολογία σας. Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε στήριξη από κάποιο πρόσωπο σε ένα οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο μέσα από την καριέρα σας ,κάποιοι ίσως να σταθεροποιήσετε και μια σχέση ή να κάνετε μια νέα γνωριμία με σοβαρή προοπτική που ίσως να μην κοινοποιήσετε άμεσα ή να κάνετε μια σημαντική συνεργασία με κάποια ομάδα ή σύλλογο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Κριό ίσως να σας απομονώσει περισσότερο ή να έχετε ανάγκη να αποσυρθείτε κάπως για να ξεκουραστείτε αλλά ίσως και για να σκεφτείτε θέματα της οικογένειάς σας ενώ ο Άρης στους Ιχθείς από τις 24.03 ίσως να σας φέρει βοήθεια ή ψυχολογική στήριξη από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Η Σεληνιακή έκλειψη ωστόσο και Πανσέληνος στον Ζυγό ίσως να σας φέρει έντονο προβληματισμό σε θέματα της εργασίας σας, των συνεργασιών σας και αλλαγές και ίσως την διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε και την υγεία σας. Ωστόσο κάποιοι από εσάς προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή συνεργασία, να κάνετε μια σοβαρή γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή να έχετε μια θετική εξέλιξη και παγίωση κάποιων στόχων σας. Φίλοι θα σας βοηθήσουν ή ίσως να κάνετε κάποια συνεργασία με σύλλογο ή κάποια ομάδα ενώ κάποιοι ίσως να καταφέρετε να κάνετε μια μόνιμη οικονομική συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την εβδομάδα αυτή ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό και συγκεκριμένα στις 20.03 και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα δυναμώσει αρκετά εσάς των πρώτων ημερών μέσα στην καθημερινότητά σας ενώ θα έχετε περισσότερη διάθεση για νέα ξεκινήματα αλλά και για επαφές με φιλικά σας πρόσωπα. Ωστόσο ο Άρης στους Ιχθείς προς το τέλος της εβδομάδας ίσως να σας πιέσει το επόμενο διάστημα σε θέματα της καριέρας σας ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε να προκαλείτε ώστε να μην γίνουν κινήσεις πίσω από την πλάτη σας αλλά ίσως να έχετε και αρκετή κούραση ή αρκετό τρέξιμο. Του 2ου δεκαημέρου ωστόσο θα έχετε στήριξη από κάποιο συνεργάτη ή το ταίρι σας ενώ κάποιοι δεν αποκλείεται να έχετε κάποια πρόταση και να προχωρήσετε σε μια μόνιμη σχέση ή συνεργασία. Επίσης η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ζυγό που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας αλλά ήδη θα έχει αρχίσει να επηρεάζει ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στα χόμπι και την δημιουργικότητά σας αλλά ίσως και σε κάποια ερωτική σχέση ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Κριό από τις 20.03 θα στρέψει την προσοχή σας στην καριέρα σας και κάποιοι ίσως να κάνετε και ένα νέο ξεκίνημα ή θα καταφέρετε να αναδείξετε τα προσόντα σας ενώ ο Άρης στους Ιχθείς από τις 24.03 ίσως να σας φέρει ένα ταξίδι αλλά ίσως κάποιοι να μπείτε και στη διαδικασία σπουδών ή σεμιναρίων που θα βοηθήσουν στην καριέρα σας. Επίσης η Αφροδίτη που θα βρίσκεται ήδη στους Ιχθείς θα ευνοήσει επικοινωνίες και επαφές με την οικογένειά σας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και ένα ταξίδι για λόγους οικογενειακούς. Θα έχετε την ευκαιρία πάντως πολλοί να κάνετε και μια γνωριμία που θα έχει την δυνατότητα σταθερότητας ή μονιμοποίησης ,να περάσετε όμορφα ,να έχετε ευχάριστες επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους. Η Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη ίσως να σας απασχολήσει με θέματα καριέρας ,κάποιοι ίσως να έχετε αλλαγές μέσα στην καριέρα σας αλλά ίσως και αλλαγές στην οικογένειά σας που ίσως να σας πιέσουν συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Κριό από τις 20.03 θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε πιο ενεργά και να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας πιο εύκολα ενώ κάποιοι θα ευνοηθείτε επίσης σε ταξίδια ή νέα ξεκινήματα. Ο Άρης στους Ιχθύς θα σας πιέσει λίγο για θέματα οικονομικά από το τέλος της εβδομάδας ή να προβληματιστείτε κάπως για έξοδα που τυχόν να έχετε ωστόσο κάποιοι ίσως να φλερτάρετε ερωτικά με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να βρίσκεται στους Ιχθείς και να βελτιώνει τα οικονομικά ή την συναισθηματική σας ζωή ενώ η σύνοδος με τον Κρόνο στο τέλος της εβδομάδας και το εξάγωνό της με τον Δία ίσως να σας φέρει μια σταθεροποίηση σε κάποια εργασία, ίσως να σας φέρει και πίεση συναισθηματική στην καθημερινότητά σας ωστόσο πολλοί ίσως να καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα ή να έχετε κάποια έσοδα από την πώληση ακινήτου. Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ζυγό δεν θα είναι αρνητική για εσάς ωστόσο ίσως να θελήσετε να ξεκαθαρίσετε με το περιβάλλον σας θέματα που αφορούν το παρελθόν ή να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Κριό από τις 20.01 θα δώσει εύνοια και έμφαση στα οικονομικά σας ενώ το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα θα σας φέρει έσοδα μέσα από την εργασία σας. Ο Άρης στους Ιχθύς από το τέλος της εβδομάδας ίσως να σας φέρει κάποιες αντιπαραθέσεις με κάποια σχέση ή συνεργάτες αλλά ίσως να αντιμετωπίσετε και συμπεριφορές που μάλλον δεν θα σας αρέσουν. Ωστόσο του 2ου δεκαημέρου που θα ευνοείστε από την Αφροδίτη στους Ιχθείς θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε με το ταίρι σας και να έρθετε αρκετά κοντά συναισθηματικά ενώ κάποιοι προς το τέλος της εβδομάδας με την θετική συμμετοχή του Δία και του Κρόνου κάποιοι να μονιμοποιήσετε την σχέση σας ή να κάνετε μια γνωριμία με σοβαρή προοπτική. Των τελευταίων ημερών ίσως να νοιώθετε ακόμη απογοητευμένοι από κάποια συνεργασία ή σχέση ενώ η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό που θα πραγματοποιηθεί στις 25.03 αλλά θα έχει ξεκινήσει την επιρροή της ίσως να σας αφαιρέσει μια οικονομική στήριξη.

ΖΥΓΟΣ

Από τις 20.03 ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό και θα φωτίσει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας ενώ των αρχικών ημερών θα έχετε εύνοια στην δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης ή συνεργασίας .Ο Άρης στους Ιχθείς ωστόσο από το τέλος της εβδομάδας ίσως να σας φέρει κάποια κόπωση αλλά ίσως να σας φέρει και απογοήτευση από κάποιο πρόσωπο. Ωστόσο καλό θα είναι με τον Άρη στον 6ο σας οίκο να βρείτε χρόνο για να ξεκουράζεστε και να προσέξετε την φυσική σας κατάσταση και υγεία. Ωστόσο κάποιοι από εσάς με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον οίκο της καθημερινότητας και της εργασίας σας θα έχετε ευχάριστα ,ίσως να θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας ίσως και λόγω ενός φλερτ μέσα στον χώρο εργασίας σας που δεν αποκλείεται να σταθεροποιηθεί. Επίσης θέματα της οικογένειας ίσως να τακτοποιηθούν αλλά και οικονομικά ή κληρονομικά για κάποιους από εσάς. Η Σεληνιακή έκλειψη τώρα και Πανσέληνος στο ζώδιό σας ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να επιλέξετε, να αποκλείσετε ή να ολοκληρώσετε μια επαγγελματική συνεργασία αλλά να πρέπει να κάνετε και τις τελικές επιλογές σας σε σχέση με τους στόχους σας επαγγελματικούς ή προσωπικούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Κριό από τις 20.03 θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της καριέρας σας ενώ κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε και σε κάποια νέα εργασία ενώ πολλοί ίσως να καταφέρετε να τακτοποιήσετε και θέματα του σπιτιού. Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 24.03 θα σας βοηθήσει επίσης να διασκεδάσετε ,να φλερτάρετε ή να ασχοληθείτε με κάποια δημιουργικά σας σχέδια ή χόμπι ωστόσο προσέχετε να μην υπερεκτιμήσετε καταστάσεις. Η Αφροδίτη θα είναι αυτή που θα ευνοήσει εσάς του 2ου δεκαημέρου αφού πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ερωτική γνωριμία αρκετά σοβαρή, να μονιμοποιήσετε μια σχέση αλλά και μια συνεργασία επίσης ειδικά εάν είστε καλλιτέχνες, να έχετε έσοδα από επενδύσεις αλλά κάποιοι να πάρετε χαρά από κάποια σταθεροποίηση στην ζωή των παιδιών σας. Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ζυγό στις 25.03 θα έχει ήδη αρχίσει να ενεργοποιείται και ίσως να σας βοηθήσει να κλείσετε εκκρεμότητες με μια σχέση ή συνεργασία αλλά κάποιοι να κλείσετε την πόρτα σας στο παρελθόν οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στις 20.03 θα περάσει στον Κριό και θα σας δώσει μιαν ανάσα βοηθώντας να κάνετε νέα σχέδια, να κάνετε περισσότερα ταξίδια αλλά να έχετε εύνοια και σε σπουδές. Ο Άρης από τις 24.03 ωστόσο ίσως να σας φέρει κάποια έξοδα ή κάποιες οφειλές που ήταν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν αλλά δεν αποκλείεται να έχετε και πιο έντονο ερωτισμό ίσως και με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα βοηθήσει περισσότερο εσάς του 2ου δεκαημέρου που θα έχετε έσοδα και βοήθεια από συνεργασίες ενώ κάποιοι ίσως να καταφέρετε να κάνετε μια οικονομική συνεργασία ή ρύθμιση που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε θέματα της καθημερινότητας. Ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιες πιέσεις οικονομικές ή να θελήσετε να βάλετε όρια σε πρόσωπα της οικογένειάς σας ίσως για οικονομικά θέματα. Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ζυγό από την αρχή της επόμενης εβδομάδας ίσως να σας ωθήσει να κάνετε κάποιες αλλαγές στους στόχους σας ή να αποσυρθείτε από ένα σύλλογο ή ομάδα ωστόσο θα είναι θετική για εσάς και ίσως να σας φέρει κάποιες νέες ευκαιρίες ή μια νέα προοπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Κριό από τις 20.03 θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα οικογενειακά και κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιες εντάσεις ίσως για θέματα οικονομικά ή κληρονομικά ενώ ο Άρης στους Ιχθείς από τις 24.03 παρόλο που θα είναι σε αρμονική όψη με το ζώδιό σας και θα μπορέσετε να τον διαχειριστείτε ίσως να σας απασχολήσει με θέματα της οικογένειας από το παρελθόν ή τα αδέλφια σας. Θετική θα είναι ωστόσο για εσάς του 2ου δεκαημέρου η Αφροδίτη στους Ιχθείς που θα βελτιώσει τις σχέσεις με το περιβάλλον σας και κάποιοι ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία που ίσως να έχει μονιμότητα ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία. Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ζυγό θα σας επηρεάσει κάπως δύσκολα και πολλοί ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις ή αλλαγές στον επαγγελματικό ή τον οικογενειακό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό θα ενεργοποιηθεί η επικοινωνία σας ,θα έχετε περισσότερη διάθεση ,αλλά ίσως να ανακαλύψετε και το ενδιαφέρον κάποιου προσώπου. Κάποιοι ίσως να έχετε και μια πρόταση για συνεργασία ή να θελήσετε να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ωστόσο με τον Άρη στους Ιχθείς από τις 24.03 ίσως να προβληματιστείτε κάπως για τα οικονομικά σας ή να μην είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τόσο εύκολα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα ευνοήσει εσάς του 2ου δεκαημέρου που θα αυξήσει και θα βελτιώσει τα έσοδά σας, κάποιοι ίσως να καταφέρετε να επιλύσετε και θέματα από το παρελθόν και κάποιοι ίσως να έχετε βοήθεια από την οικογένειά σας ή την πώληση ενός ακινήτου. Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ζυγό ίσως να σας φέρει κάποιες προτάσεις για νέες συνεργασίες, αλλά κάποιοι ίσως να θελήσετε κάπως να κάνετε κινήσεις ώστε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις και γνωριμίες δεν αποκλείονται ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και αλλαγές για κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στον Κριό από τις 20.03 ίσως να φωτίσει τα οικονομικά σας και να έχετε κάποια έσοδα από την εργασία σας ωστόσο ο Άρης στους Ιχθείς από τις 24.03 ίσως να σας φέρει και έξοδα για εκκρεμότητες οικονομικές που προέρχονται από το παρελθόν. Κάποιοι ίσως να πιεστείτε και συναισθηματικά αφού ίσως να νοιώσετε ότι δεν έχετε υποστήριξη αλλά καλό θα είναι να προσέξετε και την διατροφή σας ή την υγεία σας. Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα θα ευνοήσει εσάς του 2ου δεκαημέρου φτιάχνοντας την διάθεσή σας, θα σας ομορφύνει αλλά πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία αρκετά σημαντική ή να μονιμοποιήσετε μια σχέση ή συνεργασία. Επίσης ίσως να έχετε και κάποια πληροφορία από ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα είναι αρκετά χρήσιμή στην παρούσα φάση. Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ζυγό από το τέλος της εβδομάδας θα ενεργοποιήσει κάποιες οικονομικές σας συνεργασίες. Κάποιοι ίσως να θελήσετε να τακτοποιήσετε οφειλές ωστόσο κάποιοι ίσως να διακόψετε και μια πηγή εσόδων.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!