Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 24-31 Μαρτίου, μάθε τι σε περιμένει την εβδομάδα αυτή!

Oroskopos.tv


ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο και Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό που ίσως να σας φέρει κάποιο προβληματισμό στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ή κάποιες ξαφνικές αλλαγές που ίσως να σας επηρεάσουν συναισθηματικά ωστόσο ίσως να εκλείψουν και κάποιες καταστάσεις στην ζωή σας που θα έπρεπε να είχατε ξεκαθαρίσει από καιρό. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς και για κάποιους από εσάς ίσως να υπάρχει ένας κρυφός έρωτας ωστόσο ο Άρης στους Ιχθείς που θα επηρεάσει περισσότερο εσάς του 1ου δεκαημέρου μαζί με την Σεληνιακή έκλειψη θα σας φέρει ψυχολογική πίεση αλλά ίσως και κάποια υποτονικότητα. Στις 28.03 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να σας φέρει κάποια μυστικά έσοδα αλλά και ξαφνικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή ενώ στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη πλησιάζοντας τον Ποσειδώνα ίσως να φέρει ρομαντικές καταστάσεις ,ονειροπόληση και μυστικούς έρωτες για εσάς του 3ου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στην αρχή της εβδομάδας θα επηρεάσει τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητάς σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια διακοπή εργασίας ή συνεργασίας. Καλό θα είναι ωστόσο να προσέχετε και την υγεία σας αλλά και την διατροφή σας αυτές τις ημέρες αλλά και κάποιον εκνευρισμό που ίσως να έχετε και ίσως να σας δημιουργήσει πρόβλημα στην επικοινωνίας σας ή τις μετακινήσεις σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα ευνοήσει ωστόσο εσάς του 2ου δεκαημέρου σε ταξίδια, νέες γνωριμίες και επαφές ενώ το εξάγωνό της με τον Ουρανό στις 28.03 ίσως να σας φέρει και έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη επίσης θα αρχίσει να προσεγγίζει τον Ποσειδώνα φέρνοντας ονειρικές στιγμές για κάποιους από εσάς έναν ρομαντικό έρωτα, κάποια εκπλήρωση και δυνατά συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη στην αρχή της εβδομάδας δεν θα είναι αρνητική για εσάς ωστόσο ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές σε σχέση με κάποια δημιουργικά σας σχέδια, φιλικά σας πρόσωπα , τα παιδιά σας που ίσως να σας επηρεάσουν κάπως συναισθηματικά ωστόσο κάποιοι ίσως να διακόψετε και κάποια συνεργασία ή μια πηγή εσόδων κάτι που ίσως να έπρεπε να έχετε κάνει από καιρό. Ο Άρης στους Ιχθύς θα σας φέρει προβληματισμό και ένταση ίσως στον χώρο της καριέρας σας αλλά ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε και κάποιο παρασκήνιο ωστόσο η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο θα ευνοήσει περισσότερο εσάς του 2ου δεκαημέρου. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στις 28.03 ίσως να σας φέρει και κάποια ξαφνική γνωριμία, προαγωγή αλλά ίσως και μια ξαφνική ερωτική γνωριμία ενώ προς το τέλος της εβδομάδας πλησιάζοντας τον Ποσειδώνα ίσως να σας φέρει εύνοια σε εξόδους, ερωτικές γνωριμίες αλλά ίσως και όνειρα για την επαγγελματική σας ζωή ωστόσο καλό θα είναι να ζήσετε τα όνειρά σας αλλά να μην κάνετε μεγάλα σχέδια, να μην εμπιστευτείτε εύκολα κάποιες προτάσεις ή νέες γνωριμίες και να σκέφτεστε περισσότερο με ρεαλισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη που θα σας επηρεάσει σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας ενώ ίσως να πιεστείτε και με θέματα που ίσως να παρουσιαστούν και ίσως να μην σας αφήσουν να πετύχετε κάποιους στόχους σας. Ο Άρης στους Ιχθύς δεν θα είναι αρνητικός και κάποιοι ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξίδι για επαγγελματικούς ή κοινωνικούς λόγους ενώ η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα ευνοήσει τα σχέδιά σας, κάποιοι ίσως να κάνετε νέες γνωριμίες και ταξίδια ενώ και το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 28.03 θα είναι αρκετά ευνοϊκή ίσως και για έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Επίσης και προς το τέλος της εβδομάδας που η Αφροδίτη θα πλησιάζει τον Ποσειδώνα πολλοί από εσάς θα έχετε εκπλήρωση των ονείρων σας και ίσως ταξίδια αλλά και ρομαντικές στιγμές.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό και Πανσέληνο που ίσως να σας δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις για καταστάσεις από το παρελθόν με τα αδέλφια σας ή για έγγραφα ή συμφωνίες σε σχέσεις και συνεργασίες ή μετακινήσεις ενώ ο Άρης στους Ιχθείς θα προβληματίσει αρκετούς από εσάς στον τομέα των οικονομικών σας ή κάποιες οφειλές. Ωστόσο τέλος 2ου δεκαημέρου θα έχετε εύνοια από την Αφροδίτη στους Ιχθείς που θα σας φέρει έσοδα και βελτίωση ή υποστήριξη από τις σημαντικές σας σχέσεις ενώ το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 28.03 θα σας βοηθήσει να επιλύσετε θέματα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά. Κάποιοι ίσως να κάνετε και μια ξαφνική γνωριμία ή να νοιώσετε έντονα συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο. Ωστόσο από το τέλος της εβδομάδας του 3ου δεκαημέρου προσέχετε αποφάσεις στα οικονομικά σας αλλά και νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό θα σας επηρεάσει αρκετά στα οικονομικά σας αλλά και στις σχέσεις σας ή την ασφάλεια που νοιώθετε μέσα σε αυτές ενώ κάποιοι ίσως να πρέπει να αποχωριστείτε για λίγο ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο Άρης στους Ιχθύς ίσως να φέρει επίσης κάποια ένταση και δυσκολία στις σημαντικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας ίσως και για οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο θα ευνοήσει εσάς τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου που ίσως να σας φέρει έσοδα από συνεργασίες, νέες προτάσεις, βελτίωση στις σχέσεις σας αλλά και μια νέα γνωριμία ενώ το εξάγωνό της με τον Ουρανό στις 28.03 ίσως να σας φέρει ξαφνικές ευκαιρίες, ξαφνικές γνωριμίες ίσως όμως και έναν κεραυνοβόλο έρωτα.Απ0ό το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη θα προσεγγίσει τον Ποσειδώνα και του 3ου δεκαημέρου θα ζήσετε ρομαντικές ιστορίες, ίσως να έχετε καλλιτεχνικές προτάσεις και εκπλήρωση ωστόσο αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στα οικονομικά σας, να επενδύσετε σε συνεργασίες αλλά και σε έναν νέο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας και θα σας απασχολήσουν έντονα επαγγελματικές συνεργασίες ενώ κάποιοι ίσως να διακόψετε μια επαγγελματική σχέση κάτι που ίσως να έπρεπε να κάνετε εδώ και καιρό. Ωστόσο και στις προσωπικές σας σχέσεις ίσως να έχετε αιφνίδιες αλλαγές και να χρειαστεί να κάνετε εκκαθαρίσεις ή να πάρετε τελικές αποφάσεις. Ο Άρης στους Ιχθύς ίσως να σας φέρει αρκετό τρέξιμο στον χώρο εργασίας σας και αρκετές απαιτήσεις που ίσως να σας δημιουργήσουν αρκετή κούραση και πτώση της φυσικής σας κατάστασης και καλό θα είναι σε αυτή την περίοδο να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες. Η Αφροδίτη από την άλλη στους Ιχθείς θα ευνοήσει το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και θα βελτιώσει τις σχέσεις στην εργασία ,θα βοηθήσει να έχετε καλύτερη διάθεση και συγκέντρωση ,θα βελτιώσει επίσης την φυσική σας κατάσταση και υγεία ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιο φλερτ στον χώρο εργασίας σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 28.03 ή θα σας φέρει ξαφνικά έσοδα από συνεργασίες ή μια ξαφνική εξέλιξη σε μια γνωριμία .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό και Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον 12ο σας οίκο και ίσως να επηρεάσει την ψυχολογία σας ,ίσως να προβληματιστείτε για κάποιους στόχους σας ή ένα φιλικό σας πρόσωπο που ίσως να λειτουργήσει παρασκηνιακά εις βάρος σας ενώ κάποιοι ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιο πρόσωπο που ίσως να έχει ανάγκη την φροντίδα σας ωστόσο κάποιοι ίσως να κόψετε μια κακή συνήθεια ή ακόμη και μια μυστική σχέση ενώ μια μυστική σχέση ίσως να βγει στην επιφάνεια. Ο Άρης στους Ιχθύς ωστόσο αν και σε δύσκολη θέση θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας ή να κάνετε ένα ταξίδι αλλά και η Αφροδίτη θα είναι με το μέρος σας ,αρκετά ευνοϊκή και κάποιοι ίσως να κάνετε και μια νέα γνωριμία. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 28.03 ίσως να σας φέρει και έναν κεραυνοβόλο έρωτα αλλά ίσως και μια ξαφνική πρόταση ή ευκαιρία. Πάντως παρόλο που οι μέρες θα είναι κάπως περίεργες κάποιοι και από το τέλος της εβδομάδας θα έχετε αρκετά ρομαντική διάθεση ,κάποια εκπλήρωση, όμορφες ρομαντικές στιγμές αλλά και πλατωνικούς έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνο στον Ζυγό που θα επηρεάσει τον κοινωνικό σας κύκλο ,ομάδες ,συλλόγους αλλά και φίλους που έχετε και πολλοί από εσάς ίσως να ολοκληρώσετε μια συνεργασία ή να κάνετε μια γενική εκκαθάριση σε σχέση με φιλικά σας πρόσωπα η οποία δεν θα είναι αρνητική αλλά θα έχει μια διαδικασία συναισθηματική. Ο Άρης στους Ιχθύς επίσης θα σας προβληματίσει με θέματα της οικογένειάς σας πιθανόν οικονομικά ή με τα παιδιά σας αλλά ίσως και με κάποιες βλάβες ,αλλαγές ή μετακομίσεις που ίσως να θελήσετε να κάνετε ενώ η Αφροδίτη θα βοηθήσει αρκετούς από εσάς να βελτιώσετε τον χώρο σας, να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και πολλοί να εργαστείτε από το σπίτι. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 28.03 ίσως να σας φέρει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις ή ξαφνικές επισκέψεις αλλά ίσως να σας φέρει και κάποια ξαφνικά έσοδα από την εργασία σας. Από το τέλος της εβδομάδας όμως και μετά φροντίστε να ξεκουράζεστε και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Ζυγό στην αρχή της εβδομάδας ίσως να ολοκληρώσει το τέλος μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή να φέρει κάποιες αλλαγές στην καριέρα σας αλλά ίσως και στην οικογένειά σας. Ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και ευκαιρίες για προβολή και αναγνώριση .Ο Άρης στους Ιχθείς επίσης ίσως να σας φέρει κάποια θέματα στην επικοινωνία σας και τις μετακινήσεις σας αλλά θα είναι διαχειρίσιμα ενώ εάν είστε καλλιτέχνες ίσως να κάνετε και μια νέα συμφωνία ή να κάνετε κάποια σεμινάρια αλλά οι πιο ευνοημένοι θα είστε εσείς που θα επηρεαστείτε αυτή την εβδομάδα από την Αφροδίτη στους Ιχθείς δηλαδή το 2ο δεκαήμερο μέχρι και αρχές 3ου δεκαημέρου που θα κάνετε τυχερές γνωριμίες, θα έχετε εύνοια στην επικοινωνία σας και κάποιοι ίσως να βιώσουν ξαφνικές ευκαιρίες, προσκλήσεις αλλά ίσως και έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνο στον Ζυγό που δεν θα είναι αρνητική προς το ζώδιό σας και ίσως να ολοκληρώσει κάποιο δημιουργικό σας ή επαγγελματικό σχέδιο ωστόσο ίσως να κάνετε και αλλαγές στις ερωτικές σας σχέσεις ή να προκύψουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα παιδιά σας. Ο Άρης στους Ιχθύς θα σας φέρει ένα προβληματισμό σε θέματα οικονομικά και οφειλών σε εσάς του 1ου δεκαημέρου ωστόσο του 2ου δεκαημέρου με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορούσατε να έχετε κάποια ξαφνικά έσοδα που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε ή να επιλύσετε κάποια θέματά σας. Από το τέλος της εβδομάδας ωστόσο του 3ου δεκαημέρου προσέχετε κάπως τις οικονομικές σας επιλογές αλλά και τις συναισθηματικές.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ζυγό θα σας επηρεάσει περισσότερο σε θέματα οικονομικά ή συναισθηματικά που μοιράζεστε με τρίτα πρόσωπα, δάνεια, οφειλές ή κληρονομικά που ή θα ολοκληρώσετε την διαδικασία τους ή ίσως να καταφέρετε να κάνετε κάποιους διακανονισμούς που ίσως να σας διευκολύνουν περισσότερο. Ο Άρης στο ζώδιό σας θα είναι κάπως πιεστικός για εσάς και από άποψη κούρασης, απογοήτευσης ή λόγω οικονομικών θεμάτων ωστόσο η Αφροδίτη που θα ευνοήσει αυτή την εβδομάδα το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα φέρει αρκετές ευκαιρίες .Το εξάγωνό της με τον Ουρανό επίσης στις 28.03 ίσως να σας φέρει και κάποια ξαφνικά έσοδα ,μια ξαφνική πρόταση ή κάποια ξαφνική γνωριμία που ίσως να καταλήξει και σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Από το τέλος της εβδομάδας του 3ου δεκαημέρου θα ζήσετε ονειρικές καταστάσεις και ρομαντικούς έρωτες ωστόσο προσπαθήστε να είστε κάπως προσγειωμένοι και να μην κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!