Εβδομαδιαίο Πλανητικό Σκηνικό από 12 – 18 Φεβρουαρίου 2024

Εβδομαδιαίο Πλανητικό Σκηνικό από 12 – 18 Φεβρουαρίου 2024


Άκρως ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους, και αυτό θα δώσει χαρά στον μικρό φτερωτό θεό που αυτή την εβδομάδα, έχει την τιμητική του.

Από Αστρολογικής πλευράς, η είσοδος τόσο του Άρη όσο και της Αφροδίτης στο ζώδιο Νοητικό και σταθερό ζώδιο του Υδροχόου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας, καθώς θα μας ωθήσουν να αλλάξουμε, τόσο τον τρόπο που δρούμε και συμπεριφερόμαστε στην ερωτική μας ζωή, καθώς θα ενισχύσουν την ικανότητα μας να μπορούμε να αποστασιοποιούμαστε, εάν χρειαστεί από το συναίσθημα και να προχωράμε ατενίζοντας το μέλλον.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την ρομαντική συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα. Θα συνεχιστεί με τις γεμάτες πάθος συναντήσεις του Άρη και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό είναι πιθανό να δυναμιτίσει ξαφνικά την ατμόσφαιρα.

Στιγμές έντασης, ερωτικού πάθους, αλλά και ξαφνικές αλλαγές θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).
Ενώ ουδέτερη θα είναι τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς)

  • Την Κυριακή 11/02 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα κάνει αρκετά σοβαρούς και απόμακρους με τους δικούς τους ανθρώπους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

 

  • Την Δευτέρα 12/02 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τον ρομαντισμό, τις διαισθητικές ικανότητες αλλά και τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Την Τρίτη 13/03 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), αλλά και αρκετού άγχους και πίεσης για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς). Ενώ την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τόσο τα καλλιτεχνικά ταλέντα όσο και τον ρομαντισμό, των Αιγόκερων και των Καρκίνων αλλά και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Την Τετάρτη 14/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε παρασκήνιο που μπορεί αν υπάρχει γύρω μας, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει και τα ερωτικά πάθη, δίνοντας νέα πνοή στην προσωπική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

 

  • Την Πέμπτη 15/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις, στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

 

  • Την Παρασκευή 16/02 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δώσει νέα ώθηση στην συναισθηματική ζωή των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ μπορεί να παρασύρει σε συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς). Επίσης, την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει την διαίσθηση τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Το Σάββατο 17/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές στα προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το ερωτικό πάθος, την κτητικότητα αλλά και την ζήλεια απέναντι στον σύντροφο τους, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

 

  • Ενώ την Κυριακή 18/02 η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, ευνοεί τις ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους, την οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, ο έρωτας αποτελεί πηγή ζωής, στο χέρι μας είναι να αφεθούμε σε αυτόν και να μην φοβηθούμε να προχωρήσουμε σε νέα μονοπάτια.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!