Εβελίνα Παπούλια: «Είχα δυσκολία να κάνω παιδί – Έπαθα αιμοραγία»


Η Εβελίνα Παπούλια καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε για το «εγώ», την πορεία της καριέρας της, για τα social media και την κόρη της.

«Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος του ”εγώ”, είμαι της αμερικάνικης σχολής go with the flow. Αυτό που μου ήρθε εκεί πήγα, δεν θα κυνηγήσω κάτι. Δεν είμαι της κοινωνικοποίησης, κάνω την δουλειά μου και πάω σπίτι μου. Επειδή ήρθε πολύ νωρίς η επιτυχία με τρόμαξε λίγο όλο αυτό. Ακόμα και οι μονόλογοι μου φαίνονται εγωκεντρικοί».


«Από μικρή ήξερα ότι ήθελα να κάνω ένα παιδί, υπήρχε και μια δυσκολία με μια εσωτερική αιμορραγία που μου είπε ο γιατρός ότι αν θέλω να κάνω παιδί θα πρέπει να το κάνω νωρίς. Αυτή η δυσκολία έφερε το παιδί στην ζωή μου πιο σύντομα».

Επίσης αναφέρθηκε στην επικοινωνία και τα social media, τι σχολίασε:

«Τα social media είναι πολύ επιφανειακά, συμπαθώ ανθρώπους παρόλο που ξεχνάω να τους ακολουθήσω. Στα χρόνια που έζησα στην Αμερική, δεν ήταν άσχημη η επικοινωνία. Δεν ένιωσα μοναξιά, όταν γύρισα ένιωσα πολύ πιο μόνη. Η δυσκολία είναι ότι ζούμε σε δυο ψεύτικους κόσμους. Σε αυτόν που είναι η πραγματικότητα μας και δεν την θέλουμε να είναι έτσι. Η δεύτερη πραγματικότητα είναι η μιντιακή η οποία επίσης δεν είναι πραγματική και ταυτόχρονα νιώθουμε μοναξιά σε ένα ψεύτικο κόσμο».

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μένω στα άσχημα. Ακόμα και να κυνηγήσω κάτι δεν θα μου έρθει έτσι όπως το έχω φανταστεί. Δεν ξέρω από πισώπλατα μαχαιρώματα. Μου έχουν πει ότι μου έχουν κάνει πράγματα αλλά δεν έπαθα τίποτα. Μπορώ να σου πω ότι πολύ λιγότερο μιλάω σε αυτόν που μου είπε τι μου έχουν κάνει και περισσότερο μιλάω σε αυτόν που όντως μου έκανε κάτι. Πιο πολύ με ενοχλεί να έρθεις να μου πεις, ”αυτός σου έκανε αυτό και εκείνο…”».


Αναφέρθηκε επίσης για την κόρη της και το ρόλο της ως μαμά:

«Τώρα πλέον δεν είμαι μαμά, ως μαμά ήμουν πολύ μεθοδική, τετράγωνη στον τρόπο που την μεγάλωνα. Ήταν πιο δύσκολο που την μεγάλωνα μόνη μου, είμαστε πλέον πιο πολύ φίλες. Αν με ρωτήσει κάτι, της λέω κάνε ότι νομίζεις. Την θαυμάζω πολύ την Αφροδίτη ακόμα και από πολύ μικρή. Δεν ένιωσα ότι έπρεπε να κάνει αυτό που λέω εγώ. Ήμουν πάντα δίπλα της απλά δεν το καταλάβαινε».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- Marie ClaireOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!