Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Έρωτας πάθος και έλεγχος…


Στις 28/12 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο το 2018, καθώς θα σχηματίσει θετική όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (20ο 30’). Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών συνδέονται με την ασφάλεια (οικονομική και συναισθηματική) τον έλεγχο την εξουσία και την μεταμόρφωση.
Η όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα βοηθάει στον ουσιαστικό μετασχηματισμό μας, μας υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές, δίνει εύνοια στα οικονομικά ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω μας με ομαλό τρόπο.
Η όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς. Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια περπατάτε εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να προβάλλετε με σιγουριά τα νέα επαγγελματικά σας επιτεύγματα. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον/την σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη σας δίνει με έμμεσο τρόπο το χρίσμα του πρωταγωνιστή. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θέλει να σας πει ότι η προσπάθεια σας να μεταμορφώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι πετυχημένη. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη σας, καθώς θα σας ανοίξει την πόρτα για το εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το βλέμμα στραμμένο στο χώρο της εργασίας σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο δημιουργικές της χρονιάς. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ένα δημιουργικό σας σχέδιο να πάρει σάρκα και οστά μέσα από μια συνεργασία. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα.

ΛΕΩΝ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση και να επανακτήσετε τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να μετασχηματίσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη  με τον Πλούτωνα, ευνοεί ιδιαίτερα τις οικονομικές σας υποθέσεις ενώ σας υπόσχεται γενναιόδωρες απολαβές. Επίσης, σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας.  Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο σας, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε βαθιά και ουσιαστικά τον εαυτό σας , ενώ παράλληλα δεν θα διστάσετε να επικοινωνήσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε περίοδο έντονων προετοιμασιών βρίσκεστε εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα, ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις παρασκηνιακές συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα παθιασμένο έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο σας τα τελευταία χρόνια, σας έχει μεταμορφώσει.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα σας ωθήσει να πάρετε τον έλεγχο του φιλικού σας περιβάλλοντος και να το μετασχηματίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να βάλετε νέους στόχους τους οποίους θα πετύχετε μέσα από σοβαρή και ουσιαστική δουλειά.

ΙΧΘΥΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να μεταμορφωθείτε μέσα από την επαφή σας με άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή η Κοσμοθεωρία τους είναι διαφορετική από τη δική σας..

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u