Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, Η ερωτική μου ζωή ανανεώνεται …


Η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές μας και να  διεκδικήσουμε, με πάθος αυτό που θέλουμε και πάνω από όλα μας αξίζει,  στην προσωπική μας ζωή έχει έρθει. Μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική, για όλους μας περίοδο, ήρθε η στιγμή να περάσουμε όμορφα στην προσωπική μας ζωή. Σε αυτό θα μας βοηθήσει η Αφροδίτη, συγκεκριμένα  στις 13/11 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του  Αιγόκερω (26ο 25’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα αφεθούμε στην έξαψη και στο πάθος της στιγμής,  καθώς απαλλαγμένοι από αναστολές και  προκαταλήψεις θα εκφράσουμε ελεύθερα τα συναισθήματα μας, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο προβλημάτων και εντάσεων. Άλλωστε η ένταση θα μπορέσει να βρει διέξοδο στο πεδίο του ερωτικού πάθους.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι  οι έρωτες που θα προκύψουν  αυτές τις ημέρες θα αφήσουν την σφραγίδα τους στην ζωή μας ως μοιραίοι. Από την άλλη πλευρά,  αρκετοί από εμάς είναι πιθανόν να εξωτερικεύσουμε την  ζήλια που νιώθουμε και να συμπεριφερθούμε με κτητικό τρόπο στο ταίρι μας, η συμπεριφορά μας αυτή δεν πρέπει να μας φοβίσει , καθώς για τους περισσότερους από εμάς θα λειτουργήσει θετικά καθώς θα βοηθήσει τη σχέση μας με το ταίρι μας να ανανεωθεί.

Επίσης , αυτές τις ημέρες θα έχουμε και αρκετές ευκαιρίες στα οικονομικά μας, είτε για να  προχωρήσουμε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, είτε για να τακτοποιήσουμε τις οικονομικές μας εκκρεμότητες, τις οποίες και δεν πρέπει να αφήσουμε να πάνε χαμένες.  Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους  Καρκίνους τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να κινηθούν με μυστικότητα, και να προχωρήσουν σε σημαντικές οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες οι οποίες θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα τους, αλλά και σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι άσχημες καταστάσεις που βιώσατε στο παρελθόν με τον σύντροφο σας θα μείνουν πίσω, και η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να κάνουν σημαντικά βήματα στην καριέρα τους και στην προώθηση την μελλοντικών τους σχεδίων, με αφορμή μια νέα συνεργασία, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον. Σε  προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να αναζωπυρώσουν το πάθος στην ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν μια παθιασμένη ερωτική ιστορία.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να εδραιώσουν την παρουσία τους στο χώρο της δουλειάς τους, μετά από μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους, από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να γίνουν κτητικοί με τον σύντροφο τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που υπήρχαν τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, κάνοντας ισχυρές συμμαχίες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να απελευθερωθούν από ανασφάλειες και προκαταλήψεις και αυτό θα τους φέρει πιο κοντά με το ταίρι τους, αφού θα ζήσουν στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος. Ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να γνωρίσουν τον μοιραίο έρωτα της ζωής τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αποφύ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στην Παρθένο από 18/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στην Παρθένο Η Σελήνη στις 18/04 στις 04.10 το μεσημέρι θα περάσει στην Παρθένο κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 18 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!