Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ο ρομαντισμός επιστρέφει στην ζωή μας …


Η φετινή χρονιά, σε γενικές γραμμές ήταν πιο ήρεμη, και πιο γλυκιά σε σχέση με τις προηγούμενες, ιδιαίτερα για τις προσωπικές μας σχέσεις. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, οι προσωπικές και ερωτικές μας σχέσεις, διανύουν μια πολύ γλυκιά περίοδο. Το καλό κλίμα και η ρομαντική διάθεση,  θα κορυφωθεί λίγες ημέρες πριν από την εκπνοή της χρονιάς, και συγκεκριμένα στις 28/12, όταν η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 49’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, η χαρά, η ηρεμία, η γαλήνη και η αισιοδοξία θα επανέλθει στην προσωπική μας ζωή, και ιδιαίτερα στην σχέση μας με τον σύντροφο μας, καθώς  θα μας βοηθήσει να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας με ουσιαστικό τρόπο, ενώ παράλληλα θα δώσουμε τέλος σε ένα δύσκολο για τους περισσότερους από εμάς διάστημα. Ιδιαίτερα για τους δεσμευμένους, οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους , για να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να απολαύσουν πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, κάνοντας όνειρα για το κοινό τους μέλλον.

 Από την άλλη πλευρά, έχοντας αφεθεί στο γιορτινό κλίμα, θα δημιουργήσουν μια όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι είναι πιθανό , αυτές τις ημέρες να γίνουν πρωταγωνιστές μια ρομαντική ιστορίας, αρκεί να μην παρασυρθούμε σε εξιδανικεύσεις. Μια άλλη ιδιότητα της Αφροδίτης που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι, ότι είναι ένας ισχυρός οικονομικός δείκτης, γι’ αυτό και αυτές τις ημέρες, καλό θα ήταν να ακούσουμε την διαίσθηση μας πριν αποδεχτούμε μια νέα οικονομική πρόταση.

Την διαίσθηση μας, έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να την ακούμε αυτές τις ημέρες, γιατί μέσα από τα όνειρα είναι πιθανό να λάβουμε σημαντικές πληροφορίες και προμηνύματα για το προσωπικό και επαγγελματικό μας μέλλον.. Η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης  με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τόσο τους Αιγόκερους και τους  Καρκίνους όσο  και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες. Η επόμενη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα είναι σε όψη συνόδου στους Ιχθύς στις 15/02 στην (24ο 04’),

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς, μόνο ευχάριστη μπορεί να είναι για εσάς, αφού  σας βοηθάει από την μια πλευρά να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που προκύψαν το τελευταίο διάστημα στην δουλειά σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας φέρει και σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες και δεν πρέπει ν αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Σε προσωπικό επίπεδο, μετά από καιρό θα καταφέρετε να εκφράσετε με ουσιαστικό τρόπο τα συναισθήματα σας, ενώ παράλληλα, μέσα από τα όνειρα είναι πιθανόν να πάρετε τις απαντήσεις για τη στάση του συντρόφου σας το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς,  θα σας ωθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και μετά από αρκετό καιρό να κάνετε επιτέλους, όνειρα για το μέλλον της καριέρας αλλά και της προσωπικής σας ζωής.  Άλλωστε αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να βάλετε τους στόχους της επόμενης χρονιάς. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα κάνουν ρομαντικές εκπλήξεις στον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν μια ρομαντική ιστορία.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε μια νέα οικονομική συνεργασία, έχοντας ως οδηγό την διαίσθηση τους , ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να τακτοποιήσουν και τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο ρομαντική εκδοχή του εαυτού τους, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι τους.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τους συνεργάτες τους, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να βρουν έξυπνους τρόπους για να αναπτύξουν τις ιδέες και τα σχέδια τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα βάλουν μια ρομαντική πινελιά στην ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα να ζήσουν μια ρομαντική ιστορία.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!