Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Ρομαντικοί έρωτες…

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Ρομαντικοί έρωτες…


Στις 17/02 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον  Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων (15ο 54). Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών φέρνει πολύ κοντά το όνειρο με το ιδανικό και το ιδανικό μέσα στον έρωτα.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες, μας κάνει πιο ρομαντικούς, δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στις νέες σχέσεις, μας κάνει γλυκούς και καλοπροαίρετους απέναντι στους άλλους, ενώ ενισχύει την τάση να εξιδανικεύουμε τον/ την ερωτικό/ή μας σύντροφο.
Η όψη εξαγώνου Αφροδίτης Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  και του Παρορμητικού Σταυρού του 2ου  δεκαημέρου,  καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, σε προσωπικό επίπεδο θα σας δώσει μια πολύ ωραία ιδέα με την οποία θα βελτιώσετε την δημόσια εικόνα σας. Ενώ, σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να σας δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες γύρω από μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα, θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδια σας που αφορούν το εξωτερικό. Ενώ, οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας είναι πιθανό να δημιουργήσουν μια ρομαντική σχέση από απόσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο συναισθηματική σας πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω,  με τον  Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας κάνει να δείτε στους άλλους την καλή τους πλευρά. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα σε ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό, ή με αφορμή ένα ταξίδι να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τον / την σύντροφο σας. 

ΛΕΩΝ

Με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε την ρουτίνα της καθημερινότητας σας, ενώ παράλληλα θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την καλή σας νεράιδα έχετε δίπλα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να βρείτε τον ρομαντικό έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου ή ενός συνεργάτη σας. 

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας. Ενώ μια επιτυχία σας στο χώρο της εργασίας σας, θα είναι αρκετή για να σας κάνει να νιώσετε ότι υλοποιείτε τις προσδοκίες της οικογένειας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ ευχάριστη και γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές είναι η καθημερινή ζωή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, με τον  Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια μικρή απόδραση θα είναι η αφορμή για να περάσετε ρομαντικές στιγμές με τον/ την σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την προώθηση των μελλοντικών σας σχεδίων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσει υπεραξία σε ότι είναι σημαντικό για εσάς, ταυτόχρονα όμως, θα σας παρασύρει και σε γλυκά έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονα γοητευτικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και τον εκφραστικό σας λόγο. Το αποτέλεσμα είναι κανένας να μην μπορεί να σας αντισταθεί τόσο στον επαγγελματικό στίβο όσο και στο παιχνίδι του φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα είναι η αφορμή να κάνετε πράξη τα όνειρα σας, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει υπεραξία σε ότι είναι σημαντικό για εσάς. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΙΧΘΥΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού για άλλη μια φορά θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε δημιουργικά τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Ενώ, μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον θα προκύψει μια νέα συνεργασία ή ένας νέος ρομαντικός έρωτας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, έρωτες που θα αφήσουν το αποτύπωμα τους !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 25/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον κυβ ...

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u