Εξάγωνο ανάδρομου Ερμή – Κρόνου, Χρησιμοποιώ δημιουργικά το χρόνο μου ..


Για 2η φορά μέσα σε ενάμιση μήνα θα συναντηθεί ο Ερμής, ανάδρομος αυτή τη φορά, με τον Κρόνο . Συγκεκριμένα στις  12/05 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο τους Ιχθύς  (06ο 08’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο, θα μας δοθεί η δυνατότητα να επαναξιολογήσουμε τα σχέδια μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, πριν προχωρήσουμε, πάντα με προσεχτικά βήματα, στην υλοποίηση των προσωπικών και επαγγελματικών μας φιλοδοξιών. Επίσης, θα δούμε με ιδιαίτερη προσοχή τις διάφορες ευκολίες που μας δίνονται, πριν προχωρήσουμε στις οικονομικές ρυθμίσεις τόσο των προσωπικών μας υποθέσεων, όσο και των υποθέσεων του συντρόφου μας.

Από την άλλη πλευρά , δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το δυνατό μας χαρτί είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίσουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω μας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσουμε τα σχέδια και τις απόψεις μας. Επίσης, μπορούμε να αναβάλουμε για λίγες ημέρες ένα επαγγελματικό ταξίδι, ώστε να το σχεδιάσουμε με μεγαλύτερη προσοχή ή να βάλουμε σε χρήση ένα  παλιό μεταφορικό μας μέσο.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ταύρους  και τους Σκορπιούς όσο και τους Ιχθύς και τους Παρθένους, που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί όπου θα μας δώσει και τα οριστικά της αποτελέσματα, για 3η φορά στις 19/05/2023.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα τους ωθήσεις να επανεξετάσουν τις συζητήσεις που έχουν κάνει και αφορούν νέες επαγγελματικές συμφωνίες,  οι οποίες τους θα τους δώσουν την πολυπόθητη  σταθερότητα στα οικονομικά τους, ενώ παράλληλα, έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν μια συνεργασία με ένα παλιό τους συνεργάτη.  Σε προσωπικό επίπεδο, δώσουν πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σύντροφο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσεις να γίνουν πιο οργανωτικοί, ενώ θα καταφέρουν να βρουν τρόπους για να τακτοποιήσουν οριστικά τις παλιές τους υποθέσεις.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν την σχέση τους σε επόμενο στάδιο, και τις σκέψεις τους θα τις ανακοινώσουν στους δικούς τους ανθρώπους σε λίγες ημέρες.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να κάνουν τις τελευταίες διορθώσεις, πριν προχωρήσουν στην υλοποίηση των επόμενων  επαγγελματικών  τους κινήσεων, ενώ αρκετοί θα έχουν αυτές τις ημέρες και πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, ενώ είναι πιθανό αρκετοί να έχουν και συναντήσεις με άτομα από το ερωτικό τους παρελθόν.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να γίνουν πιο πρακτικοί και ουσιαστικοί, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους συζητήσεων. Ενώ σε  προσωπικό επίπεδο, οι συμβουλές που θα δώσουν στους φίλους τους, θα είναι καίριες και ουσιαστικές.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την πρώτη Πανσέληνο του φετινού καλοκαιριού, η αλλιώς Πανσέληνο της Φράουλας  θα α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/6 – 11/6/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιριού κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι, καθώς είναι γεμ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/5 – 4/6/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με πολλές υποχρεώσεις θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από εμά ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/5 – 28/5/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάτι παραπάνω από καυτή θα είναι, στο ξεκίνημα της αυτή η εβδομάδα, καθώς κατά τη δι ...

Νέα Σελήνη στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Νέα Σελήνη κάθε μήνα, αποτελεί την φωτογραφία των θεμάτων που θα μας απασχολήσου ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/5 – 21/5/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτή η εβδομάδα είναι ίσως, μια από τις σημαντικότερες της χρονιάς, καθώς κατά τη δ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u