Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτη στις 11/12 και 6 ζώδια θα είναι τυχερά.

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024


ΕΞΑΓΩΝΟ ΕΡΜΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 11.12.23

Παρόλο που ο Ερμής και η Αφροδίτη συμπορεύονται εδώ και αρκετό διάστημα, στις 11.12 θα σχηματίσουν  το εξάγωνο ακριβείας μεταξύ τους για να μας δώσουν το μέγιστο των ενεργειών τους.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω είναι αρκετά οργανωμένος ,σοβαρός με έντονη την αίσθηση των σημαντικών αξιών της ζωής ενώ η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι γεμάτη πάθος ώστε να καταφέρει να αποκτήσει ή να διεκδικήσει συναισθηματικά ή οικονομικά.

Έτσι σε ένα κοινωνικό επίπεδο ίσως να υπάρξουν ευνοϊκές συμφωνίες ,ευκολία να τακτοποιήσουμε κάποιες υποχρεώσεις μας , να έχουμε επικοινωνίες για λόγους κοινωνικούς που θα μας ευνοήσουν ,εύνοια στο εμπόριο ειδικά εάν σχετίζεται με γυναικεία είδη και την ομορφιά ή επιτυχία σε ότι σχετίζεται με τον λόγο ή την συγγραφή.

Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο θα υπάρξει η ευνοϊκή επικοινωνία μεταξύ των ατόμων η οποία θα είναι με  καλή προδιάθεση και  εκφραστικότητα, θα έχουμε αυτή την γλυκιά και τρυφερή αίσθηση των ημερών ,κάποιοι θα έχουμε επικοινωνία με αγαπημένα μας πρόσωπα και ίσως θα δώσουμε ή θα πάρουμε κάποια δώρα ενώ επιτέλους ίσως να δούμε χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων.

Νέες γνωριμίες ή κάποιο φλερτ ίσως να εξελιχθεί. Ερωτικές διεκδικήσεις ίσως να υπάρξουν μέσω έντονης ερωτικής επικοινωνίας και να έχουν αποτέλεσμα. Ο Ερμής βέβαια θα γυρίσει ανάδρομος στις 13.12 αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε ένα επόμενο άρθρο.

Θα ευνοηθούν όλα τα ζώδια του 1ου δεκαημέρου αλλά περισσότερο Αιγόκεροι και Σκορπιοί ενώ ακολουθούν Ταύροι-Παρθένοι-Καρκίνοι-Ιχθείς.

Έτσι μπορούμε να πούμε ότι 

Οι Κριοί θα καταφέρετε να έχετε καλές επαφές στην καριέρα σας ή συμφωνίες που θα σας αποφέρουν κέρδη.

Οι Ταύροι επίσης θα ευνοηθείτε σε συνεργασίες αλλά κυρίως σε μια ερωτική συνάντηση ή κάποιο φλερτ που θα εξελιχθεί ευνοϊκά.

Οι Δίδυμοι θα έχετε εύνοια στην επικοινωνία μέσα στην εργασία σας, έσοδα ,τακτοποίηση αισθηματικών ή οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Οι Καρκίνοι θα έχετε ευνοϊκές συναντήσεις και επικοινωνίες ,ευχάριστα από τα παιδιά σας αλλά και την εξέλιξη κάποιου φλερτ.

Οι Λέοντες θα έχετε ευχάριστες επαφές με την οικογένειά σας και καλή διάθεση ή τακτοποίηση στην καθημερινότητα ή τον χώρο εργασίας σας.

Οι Παρθένοι θα ευνοηθείτε στην επικοινωνία επαγγελματική ή ερωτική, θα είστε αρκετά δημιουργικοί με έμπνευση ενώ θα έχετε ευχάριστα για τα παιδιά σας.

Οι Ζυγοί θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με πρόσωπα της οικογένειάς σας και ίσως πάρετε κάποια δώρα συναισθηματικής ή οικονομικής αξίας.

Οι Σκορπιοί θα έχετε ευχάριστες επαφές με το περιβάλλον σας, θα κάνετε συμφωνίες αλλά θα είστε πιο εκφραστικοί στην ερωτική επικοινωνία με κάποιο άτομο που θα έχει αποτελέσματα.

Οι Τοξότες θα έχετε έσοδα από την εργασία σας ή κάποια συνεργασία ενώ έσοδα και κάποια οικονομική αποκατάσταση θα ελαφρύνει κάποιο άγχος οικονομικό. Επίσης μυστικές ερωτικές επαφές .

Οι Αιγόκεροι  θα είστε αρκετά εκφραστικοί στο περιβάλλον σας και αρκετά δημιουργικοί, θα έχετε ευχάριστες επαφές με φίλους αλλά εύνοια στην επικοινωνία με κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον σας.

ΟΙ Υδροχόοι θα πάρετε ικανοποίηση από κάποια συμφωνία ή συζητήσεις στην καριέρα σας αλλά και από κάποιο φλερτ ή τα παιδιά σας.

Οι Ιχθείς θα έχετε ευχάριστες επαφές με φιλικά σας πρόσωπα ,νέες συναντήσεις και γνωριμίες αλλά ίσως και μια γνωριμία από φιλικό περιβάλλον ή κάποια ομάδα που συμμετέχετε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!