Εξάγωνο Ερμή – Άρη, Αποφασισμένος να πετύχω !!


Ο δρόμος προς την επιτυχία, τις περισσότερες φορές, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, εκτός από τύχη και σκληρή δουλειά, πρέπει να έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τις ευκαιρίες και να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις. Στις 08/04 ο Ερμής από το  ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου (06ο 53’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον Άρη,  θα πάρουμε γρήγορες αποφάσεις, τις οποίες μπορούμε να βάλουμε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Η αποφασιστικότητα μας, το πείσμα μας, ο αυθορμητισμός αλλά και η ισχυρογνωμοσύνη μας, θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας, ενώ η ευγένεια μας θα λειτουργήσει ενισχυτικά στην επιτυχία μας. Επίσης, αυτές τις ημέρες, εκτός από  τις πολλές επαγγελματικές συζητήσεις, θα έχουμε και  αρκετές μετακινήσεις, τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο  και για λόγους αναψυχής.

Επίσης, θα είμαστε ιδιαίτερα προστατευτικοί και θα παροτρύνουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα να ακολουθήσουν τους στόχους και τα όνειρα τους με τόλμη. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει θα επηρεάσει θετικά τόσο  τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου,  θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε μια νέα οικονομική συμφωνία , ενώ παράλληλα θα βρουν λύσεις στα θέματα που αφορούν την ακίνητη τους περιουσία. Από την άλλη πλευρά θα δείξουν με πράξεις την στήριξη τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου,  θα τους βοηθήσει με υπομονή, επιμονή να αναπτύξουν τις  απόψεις τους κατά τη διάρκεια μια επαγγελματικής συζήτησης και να δώσουν πρακτικές λύσεις, ενώ με αποφασιστικότητα θα προχωρήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα άμεσες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα φιλικά τους πρόσωπα, ενώ θα έχουν και αρκετές μετακινήσεις αυτές τις ημέρες.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου,  ωθήσει να προχωρήσουν σε παρασκηνιακές συζητήσεις , στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να προχωρήσουν και σε σπατάλες στην προσπάθεια τους να δώσουν χαρά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου,  θα τους ωθήσει να αναπτύξουν τα μελλοντικά τους σχέδια σε άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα διεκδικήσουν αυτά που θέλουν με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!