Εξάγωνο Ερμή-Άρη, Αποφασιστικές κινήσεις…

Εξάγωνο Ερμή-Άρη, Αποφασιστικές κινήσεις…


Στις 07/02 ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Άρη από το ζώδιο που κυβερνά τον Κριό(25ο 40’).Ο Ερμής είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης της Αστρολογίας αφού τις ιδιότητες του τις παίρνει από τη ζωδιακή περιοχή που βρίσκεται και τις όψεις που σχηματίζει. Η συνάντηση του Ερμή με τον ορμητικό Άρη σε όψη εξαγώνου μας δίνει τον άνθρωπο ο οποίος όχι μόνο είναι καλός ομιλητής αλλά έχει και την δυνατότητα να επιβάλλει τις απόψεις του μαχητικά χρησιμοποιώντας όμως λογικά επιχειρήματα, ενώ παράλληλα, τονίζει την ευστροφία και την αποφασιστικότητα του, ενώ μας βοηθάει να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι η αποφασιστικότητα σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας. θα σας βοηθήσει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, ενώ ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια με την οποία θα εκφράσετε τις απόψεις σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα εκτιμηθούν..

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι . Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα ανοίξει  ένα νέο κύκλο συζητήσεων στο χώρο της εργασίας σας κατά τη διάρκεια του οποίου οι θέσεις σας θα γίνουν αποδεκτές με ιδιαίτερη ευκολία από τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τους στόχους σας που αφορούν είτε μια νέα επαγγελματική συνεργασία στο εξωτερικό, είτε τις Ανώτερες Σπουδές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με δυναμισμό και θέληση ακολουθείτε τα όνειρα σας εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας οι οποίες θα απογειώσουν την καριέρα σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. 

ΛΕΩΝ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας, ενώ υπόσχεται να σας φέρει ευχάριστα νέα από φίλους που βρίσκονται μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε μεγάλα κέφια βρίσκεται ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας με ιδιαίτερα μαχητικό τρόπο στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού , θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας με πάθος και αποφασιστικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η καθημερινή σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο.  Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις με τις οποίες θα βελτιώσετε τόσο την δική σας καθημερινότητα όσο και της οικογένειας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τα δημιουργήματα σας με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το χώρο του σπιτιού σας ασχολείστε αυτή χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε αναγκαίες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Άρη που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις σκέψεις σας με τον καλύτερο τρόπο. Ο εκφραστικός σας λόγος και οι εύστοχες παρατηρήσεις σας είναι αυτές που σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

ΙΧΘΥΣ

Σε περίοδο έντονων προετοιμασιών βρίσκεστε εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις σκέψεις σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί ο Άρης είναι πιθανό να σας παρασύρει σε παρορμητικές σπατάλες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, έρωτες που θα αφήσουν το αποτύπωμα τους !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 25/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον κυβ ...

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u