Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ουσιαστικές λύσεις…

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ουσιαστικές λύσεις…


Στις 19/02 ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Αιγόκερω (16ο 56’). Ο Ερμής είναι ο τρόπος του  μεταφέρουμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες από και προς το περιβάλλον, ενώ ο Κρόνος είναι το σύνορο, ο  χρόνος, και είναι αυτός που φέρνει την επιβράβευση μετά από κόπο. Η σχέση αυτών των δύο πλανητών είναι αρκετά περίεργη, αφού ο Κρόνος προσπαθεί να βάλει δομή στην σκέψη. Κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου έχουμε την δυνατότητα να οργανώσουμε τις σκέψεις μας, να βάλουμε τάξη σε υποθέσεις που συνεχώς αναβάλαμε, να ασχοληθούμε με υποθέσεις γραφειοκρατικής φύσεως, ενώ κάτω από την επιρροή της έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην αξιοποίηση του παλιού μεταφορικού μας μέσου. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)  και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.
Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 2 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκεται η  εξέλιξη της καριέρας σας. Με τη βοήθεια της θετικής όψης εξαγώνου Ερμή – Κρόνου, θα καταφέρετε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς εσείς οι Ταύροι. Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σταθερές  κοινωνικές σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα θα δείτε να βελτιώνονται  και προσωπικές σας σχέσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγη από τη λάμψη του πρωταγωνιστή είναι για άλλη μια φορά δική σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερή τροχιά τις νέες επαγγελματικές σας συνεργασίες, ενώ με χαρά θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης εξαγώνου Ερμή – Κρόνου, θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία στο εξωτερικό, ή να ξεκινήσετε ένα επαγγελματικό σεμινάριο. 

ΛΕΩΝ

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης εξαγώνου Ερμή – Κρόνου θα καταφέρετε να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν ενώ παράλληλα θα βρείτε αποτελεσματικούς τρόπους για να ρυθμίσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας απέναντι σε Τρίτους με τον καλύτερο για εσάς τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις μια νέα σχέση ή μια συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που πραγματικά επιθυμείτε είναι να υπάρχει γύρω σας ηρεμία και ισορροπία.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ουσιαστικές συζητήσεις που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ώστε να βάλετε σε άλλη πορεία την καθημερινότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.  Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σας, ενώ, παράλληλα θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η  θετική όψη εξαγώνου  Ερμή – Κρόνου θα σας φέρει πρακτικές ιδέες, τις οποίες μόλις εφαρμόσετε θα έχετε και άμεσο οικονομικό αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα, η εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι  λέξεις οργάνωση και υλοποίηση είναι αυτές που σας περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις για την προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου από δεύτερο χέρι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα σελίδα ξεκινά για τα οικονομικά σας.  Με τη βοήθεια της θετικής όψης εξαγώνου Ερμή – Κρόνου, μια ιδέα σας η οποία θα είναι σωστά δομημένη θα είναι αυτή που πολύ σύντομα θα γίνει μια πετυχημένη οικονομική συνεργασία.

ΙΧΘΥΣ

Σε περίοδο έντονης δράσης βρίσκεστε εσείς οι Ιχθύες. Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο σας  με τον  Κρόνο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε σε πρακτικά οικονομικές δραστηριότητες, ενώ η ακρίβεια σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον όχι μόνο των φίλων αλλά και των συνεργατών σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u