Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, Όλα μπορούν να συμβούν…


Στις 09/02 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός τον Υδροχόο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που συνεχίζει για λίγες ημέρες ακόμη το ταξίδι του στο ζώδιο του Κριού(29ο 06’). Όταν ο πλανήτης της νόησης και της αντίληψης Ερμής συναντήσει τον πλανήτη της εφευρετικότητας και των ξαφνικών αλλαγών Ουρανό, όλα μπορούν να συμβούν.  Άλλωστε, σε αυτό που μοιάζουν πάρα πολύ αυτοί οι δύο πλανήτες είναι το γεγονός ότι προσεγγίζουν όλες τις καταστάσεις της καθημερινότητας με εγκεφαλικό τρόπο. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, μας βοηθάει να αλλάξουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε τα πράγματα, οι ιδέες μας μπορεί να είναι διαφορετικές έως εκκεντρικές, ωστόσο, γίνονται εύκολα αποδεκτές. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα τελευταία χρόνια η λέξη αλλαγή έχει γίνει συνώνυμο της ύπαρξης σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός τον Υδροχόο με τον Ουρανό που συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την εφευρετικότητα σας και θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες τις οποίες θα μοιραστείτε με τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αλλαγές προ των πυλών για εσάς τους Ταύρους. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να ξεγλιστρήσετε με έξυπνο τρόπο από μια δύσκολη κατάσταση στο χώρο της εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το χαμόγελο στα χείλη είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα έξυπνο τρόπο για να προωθήσετε τα θέματα Σπουδών ή μια υπόθεσης γραφειοκρατικής φύσεως που σας ενδιαφέρει. Επίσης, για αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να προκύψει ένα ταξίδι εντελώς ξαφνικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν στιγμές που νιώσατε ότι ταξιδεύατε σε αχαρτογράφητα νερά. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα φέρει στο δρόμο σας μια απρόσμενη οικονομική συνεργασία, η οποία όχι μόνο θα δώσει τους επόμενους μήνες νέα πνοή στα οικονομικά σας, αλλά θα σας βοηθήσει να αλλάξετε και την δημόσια εικόνα σας. 

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες, κι αυτό γιατί καταφέρατε να λύσετε τις διαφορές σας με τους φίλους και τους συνεργάτες σας και να έρθετε και πάλι κοντά. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που συνεχίζει το ταξίδι του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε μια νέα συνεργασία με ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με μεγάλα κέφια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με τους συναδέλφους σας, αλλάζοντας απλά τη στάση σας απέναντι τους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να σας βοηθήσει να αισθάνεστε και εσείς καλύτερα με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον  Ουρανό ο οποίος θα βρίσκεται για λίγες ακόμα ημέρες απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο, ο οποίος θα φέρει μια απρόσμενη νέα συνεργασία. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έχετε μια γνωριμία με ένα ιδιαίτερα εκκεντρικό άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση, η οποία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, ή για  θέματα υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έντονους και ιδιαίτερα παραγωγικούς ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν την προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε εντελώς ξαφνικά να κάνετε μια εκδρομή σε κοντινό προορισμό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Κάτω από την επιρροή της  όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ για αρκετούς από εσάς την λύση θα σας την δώσει  εντελώς ξαφνικά ένα κοντινό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ουρανό ο οποίος θα παραμείνει για λίγες ακόμα ημέρες στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας χωρίς κανένα δισταγμό. Ενώ, ο προκλητικός τρόπος με τον οποίο θα τις εκφράσετε θα τραβήξει το ενδιαφέρον. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε στο αγαπημένο σας σπορ, που δεν είναι άλλο από την αγορά gadgets.

ΙΧΘΥΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, λίγο πριν κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας, με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες αν οργανώσετε σωστά, πολύ σύντομα μπορούν να πάρουν μορφή και να σας αποδώσουν οικονομικά.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u