Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, έμπνευση και δημιουργία!!!


Στις 14/01 ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (14ο 24’). Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που σχετίζεται άμεσα με την ταχύτητα ανταπόκρισης την ευελιξία και την ικανότητα αντίληψης , ενώ ο Ποσειδώνας εκφράζει την συμπάθεια, τον ρομαντισμό, την ευαισθησία, την σύγχυση, την απάτη, τις τάσεις φυγής και τις εξαρτήσεις. Η σχέση των δυο αυτών πλανητών μας ενισχύει τις  διαισθητικές μας ικανότητες, τα καλλιτεχνικά μας ενδιαφέροντα, δίνει διαφορετικό τρόπο σκέψης, ενώ μας βοηθάει να αντιληφθούμε με μεγάλη ευκολία την ψυχολογική κατάσταση των ατόμων που βρίσκονται στο περιβάλλον μας. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.
Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει, ακολουθώντας την διαίσθηση σας, να πάρετε τις σωστές αποφάσεις που αφορούν ένα νέο επαγγελματικό σας εγχείρημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύετε  μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα όνειρα σας που αφορούν μια συνεργασία στο εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα λειτουργήσει προστατευτικά καθώς θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις κακοτοπιές και να μην προχωρήσετε σε οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα σας κάνουν ζημιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αισθάνεστε αρκετά πιεσμένοι. Η θετική όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρει κοντά σας φίλους και συνεργάτες οι οποίοι θα είναι δίπλα σας όχι μόνο για να σας στηρίξουν, αλλά θα αποτελέσουν και πηγή έμπνευσης.   

ΛΕΩΝ

Αισθάνεστε ότι η ρουτίνα της καθημερινότητας ,σας κουράζει. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να  αλλάξετε την καθημερινότητα σας, πηγή έμπνευσης θα είναι η ίδια η ψυχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έμπνευση και δημιουργικότητα, αυτές είναι οι λέξεις που σας εκφράζουν απόλυτα αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας εμψυχώσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ρομαντικές στιγμές με τον / την σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Πηγή έμπνευσης για να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας ψάχνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε όχι μόνο την καθημερινότητας σας αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε. Πηγή έμπνευσης σας θα είναι η οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα και να τα επικοινωνήσετε με τον καλύτερο για εσάς τρόπο. Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο θα επικοινωνείτε αυτές τις ημέρες με τον /την ερωτική σας σύντροφο θα είναι ιδιαίτερα τρυφερός και ρομαντικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει ώστε, να βρείτε να βρείτε λύση σε μια οικονομική σας υπόθεση, εμπνευστής της λύσης θα είναι ένα οικείο σας πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οργάνωση και φαντασία, αυτές οι λέξεις σας χαρακτηρίζουν αυτή την χρονική περίοδο εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις σκέψεις με εμπνευσμένο τρόπο, ενώ αν χρειαστεί είναι πιθανό να πείτε και ένα αθώο ψεματάκι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο κυνήγι των ιδανικών βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει να οραματιστείτε το μέλλον σας και θα δώσει υπεραξία στα ιδανικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει με ένα μαγικό τρόπο να κυνηγήσετε τους στόχους και τα ιδανικά σας. Σε αυτή σας την προσπάθεια θα έχετε σημαντική βοήθεια από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u