Εξάγωνο Ήλιου-Δία, Νέες προοπτικές…

Εξάγωνο Ήλιου-Δία, Νέες προοπτικές…


Στις 07/02 ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου θα συναντηθεί με τον  Δία ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη και θα σχηματίσουν όψη εξαγώνου (18ο 57’). Σε αυτή την συνάντηση ο πλανήτης της επέκτασης Δίας έρχεται να συναντήσει τον Ήλιο, που σε ένα Ωροσκόπιο ο Ήλιος είναι η χαρά της ζωής και τα βιώματα που πρέπει να πάρουμε. Ιδιαίτερα όταν αυτή η συνάντηση γίνεται σε όψη εξαγώνου τότε έχουμε την καλή μας νεράιδα στο πλάι μας αφού δίνει εύνοια σε όποιο τομέα μας ενδιαφέρει δηλαδή κοινωνικό, επαγγελματικό, προσωπικό , ενώ μας φέρνει σημαντικές ευκαιρίες, μας βοηθάει να  βρούμε γρήγορες και εύκολες λύσεις σε σημαντικές υποθέσεις, ενώ μας φέρνει βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις ισχύος. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους  του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες. Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με την δημιουργία μιας νέας συνεργασίας, είτε με τη βοήθεια ενός ισχυρού προσώπου το οποίο θα γνωρίσετε μέσα από φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε περίοδο έντονων προετοιμασιών βρίσκεστε εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα δώσουν σημαντική ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, έχετε αποκτήσει και πάλι την αυτοπεποίθηση σας και αυτό φαίνεται σε κάθε σας κίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον  Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να φέρει τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να βρείτε ένα νέο έρωτα σε ένα ταξίδι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας ασχολείστε αυτή την περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στις υποθέσεις που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας, ενώ , αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση μιας νέας οικονομικής συνεργασίας.

ΛΕΩΝ

Μόνο αδιάφορη δεν είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Λέοντες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο δημιουργικό σας σχέδιο, το οποίο έχει όλες τις προοπτικές ώστε πολύ σύντομα να υλοποιηθεί. Επίσης σε προσωπικό επίπεδο, η επιτυχία και η λάμψη σας δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Σημαντικό ρόλο στην καλή σας διάθεση θα παίξει και η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, η οποία θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο, υπερτονίζοντας την λάμψη και την γοητεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται να σας φέρει σημαντικά κέρδη τα οποία θα δώσουν νέα πνοή στα οικονομικά σας. Αυτά τα κέρδη μπορεί να προέλθουν είτε από μια νέα οικονομική συμφωνία, είτε από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως έχουμε γράψει αυτή η χρονιά είναι δική σας, οπότε ο ρόλος του πρωταγωνιστή θα πρέπει να έχει αρχίσει να σας γίνεται συνήθεια. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την ευστροφία σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες και γρήγορες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε δημιουργικό οίστρο βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες αν δουλέψετε σωστά μέσα στο μυαλό σας, σας δίνουν σημαντικές υποσχέσεις ότι στο μέλλον θα σας φέρουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένα επάνω σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο φέρνοντας στον δρόμο σας πολύ ισχυρά πρόσωπα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στην κορυφή.

ΙΧΘΥΣ

Έτοιμοι για νέες προκλήσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται να σας φέρει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες αν αξιοποιήσετε σωστά θα σας βοηθήσει όχι μόνο να ξεχωρίσετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, αλλά να βελτιώσετε και την δημόσια εικόνα σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, έρωτες που θα αφήσουν το αποτύπωμα τους !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 25/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον κυβ ...

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u