Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Ευχάριστες αλλαγές!!!

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Ευχάριστες αλλαγές!!!


Στις 18/02, λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει την τελευταία του όψη.  Ο Ήλιος από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός τον Υδροχόο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού (29ο 22’).
Η όψη εξαγώνου Ήλιου – Ουρανού αφυπνίζει την επιθυμία μας αλλαγές, μας βοηθάει να βρούμε διαφορετικές και πρωτότυπες λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν εντελώς ξαφνικά, μας ωθεί να απελευθερωθούμε από προσκολλήσεις που εμποδίζουν την εξέλιξη μας, και μιας και η λέξη ανατροπή είναι στη φύση του Ουρανού οι ανατροπές που φέρνει είναι πάντα ευχάριστες, ενώ, είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν το στυλ και την εμφάνιση τους που μέχρι τώρα δίσταζαν. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσετε τον πλανήτη των ανατροπών Ουρανό από το ζώδιο σας θα σχηματίσει την  θετική όψη εξαγώνου με τον Ήλιο, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του κυβερνά ο Ουρανός τον Υδροχόο.  Κάτω από την επιρροή της όψης  θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε μια πρωτότυπη ιδέα  σας στον φιλικό σας κύκλο. Ενώ για αρκετούς από εσάς, η γνωριμία σας με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή και από άλλη διαφορετική οπτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λέξη αλλαγή αρχίζει να ηχεί σιγά – σιγά στα αυτιά σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδια με διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο, και να ανατρέψετε το κλίμα που είχε δημιουργηθεί απέναντι σας προς όφελος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας.  Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο   Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, Θα σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για μια νέα επαγγελματική συνεργασία, και να βουτήξετε σε αχαρτογράφητα νερά έχοντας ως οδηγό την ανάγκη σας για αλλαγή και πρωτοτυπία. Θερμοί υποστηρικτές σας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι φίλοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχοντας παλέψει με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη  εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά την δημόσια εικόνα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

ΛΕΩΝ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο   Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού σας υπόσχεται μια ανατρεπτική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, άλλοι θα προχωρήσετε εντελώς απρόσμενα σε μια σχέση από απόσταση, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση να ρίξουν τίτλους τέλους σε μια παλιά και φθαρμένη και να ανοίξουν τα φτερά τους για νέες περιπέτειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που η λέξη ευθύνη δεν τους φοβίζει. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητα σας ώστε να είστε αποδοτικοί και αποτελεσματικοί. Ενώ, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε στάση απέναντι στους συνεργάτες σας και να μοιράσετε ευθύνες. Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, είναι πιθανό να έχετε μια βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα δημιουργικοί και παραγωγικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η θετική όψη  εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού , θα σας ωθήσει να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας που διστάζατε και συνεχώς αναβάλατε. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βάλετε τέλος σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική η οποία ήταν τροχοπέδη στη ζωή σας, και συντηρούσατε από ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να βρείτε αναπάντεχα λύση σε μια οικογενειακή σας  υπόθεση, η οποία αφορούσε είτε το θέμα ενός ακινήτου είτε ένα θέμα υγείας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ασχοληθείτε με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση και να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοι και ιδιαίτερα παραγωγικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η θετική  όψη εξαγώνου που θα  σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσετε τα επιτεύγματα σας. Ενώ, δεν αποκλείεται να δεχτείτε την πρόκληση ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον και να δοκιμάσετε μια νέα αθλητική δραστηριότητα η οποία θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες ειδήσεις για τα οικονομικά σας θα έχετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη  εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, για αρκετούς από εσάς θα φέρει οικονομική επιβράβευση με τη μορφή ενός μπόνους. Ενώ, για άλλους μια πηγή εσόδων μπορεί να έρθει με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου το οποίο μέχρι τώρα όσο και αν προσπαθούσατε δεν μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού είναι στραμμένα επάνω σας καθώς είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, όχι μόνο με έμμεσο αλλά και με άμεσο τρόπο. Η θετική όψη  εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο σας,  με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό λίγο πριν και αυτός εγκαταλείψει το  ζώδιο του Κριού, θα βγάλει πολύ έντονα στην επιφάνεια την ανατρεπτική σας φύση. Παρόλα αυτά η προκλητική σας στάση και οι εκκεντρικές σας απόψεις θα γίνουν αποδεκτές με ιδιαίτερη ευκολία.

ΙΧΘΥΣ

Ανυπόμονοι και βιαστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, σας ωθεί να απελευθερωθείτε από παγιωμένες σκέψεις και αν αλλάξετε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο έχετε διαρθρώσει τις αξίες σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια μυστική συμφωνία η οποία θα βάλει σε άλλη πορεία τα οικονομικά σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u