Εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού, Προκάλεσε τις αλλαγές στη ζωή σου !!


Στη ζωή μας τα πιο ωραία πράγματα γίνονται ξαφνικά, έστω και αν στην αρχή μας βγάζουν από την συνήθεια και την ζώνη ασφαλείας μας. Άλλες φορές είμαστε εμείς αυτοί που προκαλούμε με τις πράξεις μας τις αλλαγές, ενώ άλλες είναι αποτέλεσμα διάφορων εξωγενών παραγόντων.  Στις  06/03 αρκετοί από εμάς θα δούμε την ζωή μας να ακολουθεί ένα διαφορετικό μονοπάτι, αφορμή θα είναι η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος που από τους Ιχθύς  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (16ο 36’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, αρκετοί από εμάς θα αφήσουμε στην άκρη τους φόβους και τις αναστολές μας και θα συνειδητοποιήσουμε ότι τώρα ήρθε η ώρα  να κάνουμε πράξη τα όνειρα μας. Η επιθυμία μας για να πετύχουμε τα όνειρα μας θα μας δώσει το θάρρος που χρειαζόμαστε για να κάνουμε, αυτό που πραγματικά για κάποιους φαντάζει δύσκολο, να τολμήσουμε δηλαδή να κόψουμε τους δεσμούς μας με το παρελθόν , αλλά και με ότι μας κρατάει στάσιμους.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι  να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να μην φοβηθούμε το καινούργιο, επίσης, να μην φοβηθούμε να  αναθεωρήσουμε τα σχέδια μας και να κινηθούμε ευέλικτα όπου χρειαστεί.  Κάθε αλλαγή,  έχει μέσα της και το στοιχείο της σύγκρουσης, καθώς τόσο εμείς όσο και οι άλλοι γύρω μας μπορεί να ξεβολευτούν, όμως κάποιες φορές οι συγκρούσεις είναι απαραίτητες. Και επειδή η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς,   η πίστη στον εαυτό μας, και ο ενθουσιασμός μας είναι τα βασικά συστατικά των επιτυχημένων κινήσεων.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Παρθένους και τους  Ιχθύς όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιού που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου  δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα . Ιδιαίτερα για τους Ιχθύς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η φετινή χρονιά θα επιβραβεύσει τους τολμηρούς. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στα ζώδια της  Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σε επαγγελματικές κινήσεις οικονομικού ρίσκου θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες, και επειδή η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, να είστε σίγουροι ότι τα βήματα σας θα είναι επιτυχημένα. Σε προσωπικό επίπεδο, η ευτυχία θα έρθει μόνο εάν σπάσετε τους δεσμούς με ότι σας κρατάει πίσω και ακολουθήσετε την φωνή της καρδιάς σας.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν τα κατάλληλα άτομα μέσα από το φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, που θα πιστέψουν σε αυτούς και στα μελλοντικά τους σχέδια, ακόμα και αν αυτά στα μάτια τους φαίνονται πολύ τολμηρά. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να απελευθερωθούν από φόβους και αναστολές και να γίνουνε πιο τολμηροί στις επιλογές τους, και γιατί όχι, να έρθουν πιο κοντά με άτομα τα οποία έχουν διαφορετική φιλοσοφία ζωής από την δική τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους ωθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις και είτε να αναθεωρήσουν τα σχέδια τους, είτε να τολμήσουν να δώσουν τέλος σε μια συνεργασία χρόνων η οποία όμως δεν τους βοηθά να εξελιχθούν, επίσης, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα προχωρήσουν σε μια νέα συνεργασία χωρίς να την πολυσκεφτούν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ήρθε η ώρα να συγκρουστούν με φίλους και συγγενείς εάν χρειαστεί, υπερασπιζόμενοι τον σύντροφο τους αλλά  και τις προσωπικές τους επιλογές.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους  ωθήσει να κάνουν ένα νέο τολμηρό ξεκίνημα στην καριέρα τους, αφήνοντας πίσω κάποιοι την σιγουριά και την ασφάλεια που είχαν μέχρι τώρα στην δουλειά τους, καθώς τώρα αισθάνονται έτοιμοι ότι μπορούν να δώσουν να δώσουν σάρκα και οστά σε ένα φιλόδοξο και αρκετά παράτολμο επαγγελματικό σχέδιο. Σε προσωπικό επίπεδο, η ώρα των αποφάσεων έφτασε, γεγονός που θα δώσει χαρά στο ταίρι τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!