Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Έμπνευση και δημιουργία…

Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Έμπνευση και δημιουργία…


Στις 04/01 ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (14ο 10’). Ο Ήλιος είναι τα βιώματα που πρέπει πάρουμε , ενώ ο Ποσειδώνας έχει σχέση με το πνευματικό και φαντασιακό πεδίο, τις διαισθητικές μας ικανότητες και την έκφραση μας με δημιουργικούς τρόπους, την επιστήμη της Ιατρικής, στην αρνητική του έκφανση  έχει σχέση με τις εξαρτήσεις, τις ουσίες και την διάβρωση.
Η συνάντηση των δυο αυτών πλανητών μας βοηθούν να εκφράσουμε τις πνευματικές μας ανησυχίες με τα δημιουργήματα μας. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία, με την προϋπόθεση ότι θα ακούσετε τη διαίσθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα σχέδια σας που αφορούν το εξωτερικό με τη βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μια νέα συνεργασία στο εξωτερικό. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα με ένα άτομο από άλλη χώρα ή κουλτούρα. 

ΛΕΩΝ

Η ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει κουράσει. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να δείτε την πιο όμορφη πλευρά της καθημερινότητας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Αιγόκερω, με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δώσετε μορφή στις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για εσάς τους Ζυγούς. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θέλει να σας πει ότι τις δυνάμεις σας θα τις βρείτε μόνο όταν είστε στις ρίζες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι βαρετή. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια με εμπνευσμένο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αργά και σταθερά βήματα κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπο για να προστατεύσετε τα συμφέροντα της οικογένειας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνήθως είστε αυστηροί και μετρημένοι. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας, αλλά ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να τις διαφημίσετε με εμπνευσμένο τρόπο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λατρεύετε την διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει , ακολουθώντας την διαίσθηση σας, να προχωρήσετε σε μια επιτυχημένη επαγγελματική συμφωνία, παρόλο που τα δεδομένα δεν φαίνονται ευνοϊκά. 

ΙΧΘΥΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή σας πάει γάντι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον με το οποίο έχετε τις ίδιες πνευματικέ ανησυχίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Άρης στην Παρθένο, και πως θα μας επηρεάσει ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον δυναμικό και γεμάτο πάθος για τη ζωή Άρη στο Λιοντάρι, ήρθε η στιγμή να γνω ...

Τετράγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ουρανού, ελέγξτε τα συναισθήματα σας και τα λόγια σας…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/08 ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει για πρώτη  φορά όψη τετραγών ...

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στην ερώτηση ποια είναι η πιο όμορφη και ερωτική Πανσέληνος της χρονιάς, όλοι θα σο ...

Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης, στα δίχτυα του έρωτα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/8 ο κυβερνήτης του Λέοντα  Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο που κυ ...

Η Επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, φλέρτ και ερωτικές περιπέτειες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/8 ο Ερμής επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Δία, ερωτικές επιτυχίες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 08/08 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//