Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Έμπνευση και δημιουργία…


Στις 04/01 ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (14ο 10’). Ο Ήλιος είναι τα βιώματα που πρέπει πάρουμε , ενώ ο Ποσειδώνας έχει σχέση με το πνευματικό και φαντασιακό πεδίο, τις διαισθητικές μας ικανότητες και την έκφραση μας με δημιουργικούς τρόπους, την επιστήμη της Ιατρικής, στην αρνητική του έκφανση  έχει σχέση με τις εξαρτήσεις, τις ουσίες και την διάβρωση.
Η συνάντηση των δυο αυτών πλανητών μας βοηθούν να εκφράσουμε τις πνευματικές μας ανησυχίες με τα δημιουργήματα μας. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία, με την προϋπόθεση ότι θα ακούσετε τη διαίσθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα σχέδια σας που αφορούν το εξωτερικό με τη βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μια νέα συνεργασία στο εξωτερικό. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα με ένα άτομο από άλλη χώρα ή κουλτούρα. 

ΛΕΩΝ

Η ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει κουράσει. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να δείτε την πιο όμορφη πλευρά της καθημερινότητας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Αιγόκερω, με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δώσετε μορφή στις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για εσάς τους Ζυγούς. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θέλει να σας πει ότι τις δυνάμεις σας θα τις βρείτε μόνο όταν είστε στις ρίζες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι βαρετή. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια με εμπνευσμένο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αργά και σταθερά βήματα κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπο για να προστατεύσετε τα συμφέροντα της οικογένειας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνήθως είστε αυστηροί και μετρημένοι. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας, αλλά ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να τις διαφημίσετε με εμπνευσμένο τρόπο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λατρεύετε την διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει , ακολουθώντας την διαίσθηση σας, να προχωρήσετε σε μια επιτυχημένη επαγγελματική συμφωνία, παρόλο που τα δεδομένα δεν φαίνονται ευνοϊκά. 

ΙΧΘΥΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή σας πάει γάντι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον με το οποίο έχετε τις ίδιες πνευματικέ ανησυχίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u