Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η τηλεφωνική απάντηση στη Βρισηίδα Ανδριώτου για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της


Μακρινό παρελθόν αποτελεί η στενή φιλία της Βρισηίδας Ανδριώτου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Οι δυο πρώην παίκτριες του Survivor απ΄ ότι φαίνεται δεν ανταλλάζουν πλέον ούτε λέξη. Σύμφωνα με όσα έγιναν εχθες γνωστά (6/11), η Βρισηίδα Ανδριώτου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της πρώην κολλητής της. Αυτό σημαίνει ότι η Ευρυδίκη δεν πρέπει να πλησιάζει την Βρισηίδα αλλά ούτε να μιλάει για εκείνη δημόσια.


Από την πλευρά της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ισχυρίστηκε πώς η πρώην φίλη της αναστατώθηκε όταν την είδε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε επίδειξη μόδας που συμμετείχε και η ίδια. Μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τόνισε πως ακόμα δεν έχει λάβει κάποιο έγγραφο στα χέρια της.


«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

«Δεν έχω πάρει κάτι στα χέρια μου. Εγώ υποδέχθηκα τη νέα εβδομάδα και άνοιξα τα site και είδα αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ανάλογα με ό,τι έχει στην ψυχούλα του να εκφράζεται. Αλλά αυτός είναι και ένας τρόπος, όταν δεν είσαι στην επικαιρότητα, να βρίσκεσαι στο επίκεντρο και να κάνεις μια διαφήμιση στο όνομά σου. Για αυτό τον λόγο θεωρώ πως γίνεται αυτή τη στιγμή αυτό.


Δεν συναναστρεφόμαστε, δεν κινούμαστε στους ίδιους χώρους, δεν βγαίνουμε στα ίδια μαγαζιά, ώστε να συναντά η μία την άλλη. Έτυχε να βρεθούμε σε μια επίδειξη μόδας και εγώ να ανοίξω την επίδειξη και να την κλείσω. Δεν έγινε κάτι άλλο. Ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που βρεθήκαμε σε κοντινή απόσταση. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως επιθυμεί και εκείνη εκφράστηκε όπως είδαμε. Δεν έχω μισήσει με τον δικηγόρο μου, αν έρθει κάποιο χαρτί, θα τρέξω και εγώ τα νόμιμα. Αν την είχα απέναντι μου τίποτα δεν θα της έλεγα. Θα της ευχόμουν μόνο ο Θεός να της δώσει φώτιση και ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή της και γρήγορα ό,τι καλύτερο επιθυμεί στη ζωή της και στα επαγγελματικά της. Να πάει τόσο ψηλά η δουλειά της και να μπορεί μέσα από εκεί να ακούγεται η δουλειά της και όχι από τέτοιες κατασκευασμένες και χωρίς λόγο ενέργειες», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!