Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μου έχει συμβεί και εμένα πολλές φορές – Έλεγαν ότι είμαι έγκυος και…»


Έντονη ήταν η αντίδραση της Ευρυδικής Βαλαβάνη στον «αέρα» της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όταν ξεκίνησε η κουβέντα για τις ανυπόστατες φήμες περί σχέσης του Γιάννη Στάνκογλου με γνωστή παρουσιάστρια.


Η δημοσιογράφος πήρε τον λόγο και μίλησε για εκείνους που κούνησαν το δάχτυλα σχετικά με τον χειρισμό του θέματος, τονίζοντας ότι κι αυτοί έκαναν το ίδιο πράγμα, όσο η ίδια βρισκόταν στο Survivor All Star.

«Έχω βρεθεί πάρα πολλές σε αυτήν τη θέση χωρίς να με έχει πάρει ένας δημοσιογράφος να με ρωτήσει αν έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Εδώ πέρα ήμουν μέσα στη χρονιά σε ένα παιχνίδι στην άλλη άκρη του κόσμου και εδώ έξω άνθρωποι που κουνάνε το δάχτυλο, έπαιρναν τηλέφωνα κι έβγαζαν στον αέρα τον σύντροφό μου, ποιος είναι ο σύντροφός μου. Δηλαδή εγώ οικογένεια δεν έχω;», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και συνέχισε:


«Ή ρεπορτάζ που έλεγαν τόσα χρόνια ότι είμαι έγκυος και έπρεπε να λογοδοτήσω στον πατέρα μου, στη μητέρα μου, στη θεία μου ή στους κολλητούς μου αν εγώ είμαι έγκυος ή όχι. Κάθονται και βγάζουν αυτά τα πράγματα χωρίς να σε πάρουν εσένα και να σε ρωτήσουν. Δεν έχει να κάνει με το αν έχεις παιδιά ή όχι. Πολλοί από αυτούς που είδαμε που κουνάνε το δάχτυλο, το έχουν κάνει και σε εμένα».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- ZINAPOST.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!