Φόνσου: «Πουλούσα φρούτα με το γαϊδουράκι μου – Τα προϊόντα μου τα έδινε ο πατέρας του Βοσκόπουλου»


Η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την επαγγελματική της ζωή, την ηθοποιία στις μέρες μας, το metoo και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για την επαγγελματική της ζωή και την ηθοποιία, είπε:

«Μου έστειλαν του στίχους του τραγουδιού, ”Μοναχή μου παλεύω” και άκουσα την φωνή του Τάκη Μπουγά, δεν μπορούσα να το αντέξω με έπιασε μια τρέλα. Ήθελα να το πω εγώ. Δεν μπορώ να παίζω σε καθημερινό σίριαλ, θα έπρεπε να κλείσω το “σπίτι του ηθοποιού”. Οι ηθοποιοί θα πρέπει να περιορίσουν να κάνουν διαφημίσεις, σίριαλ και θέατρο μαζί. Πρέπει και άλλοι ηθοποιοί να δουλέψουν».

«Αν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ θα έκανα καταγγελία, δεν γίνεται να πεθαίνουν τους ηθοποιούς για να τους βάλουν σε όλα τα σίριαλ».

Αναφερόμενη στο #metoo στην εποχή της αρχής της καριέρας της, είπε:

«Στην εποχή μας δεν είχαμε metoo, αν σε φλέρταραν και έκαναν μια χειρονομία και δεν ήθελες δεν επέμεναν. Δεν θα έμπαινα σε ένα αυτοκίνητο εγώ χωρίς να το θέλω για να με παρενοχλήσει κάποιος».

«Υπάρχει ηλιακιακός ρατσισμός στο επάγγελμα, βάζουν ρυτίδες στις μικρές για να παίξουν γιατί εμείς δεν έχουμε followers».

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν παίξαμε ποτέ μαζί γιατί δεν ήθελα να χαλάσουμε την φιλία μας. Ήταν αδελφή μου, μου είχε πει να παίξω ένα χρόνο μόνη μου στο Αλίκη. Ήμασταν φίλες που μπορούσα να της πω ότι σήμερα έκανα ένα ”φόνο” και να με καλύψει…».

«Δεν θέλω οι ομοφυλόφιλοι να κάνουν παιδιά, δεν με ενδιαφέρει να παντρεύονται. Για τα παιδιά θα είναι πλήγμα στο σχολείο κάτι τέτοιο…», σχολίασε.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!