Φωτεινή Αθερίδου: «Αν δεν είχα κρατήσει τον γιο μου, θα το είχα μετανιώσει φρικτά»


Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρόσφατα έγινε μαμά για δεύτερη φορά μίλησε για τη μητρότητα αποκαλύπτοντας πως ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να προλάβει όλα όσα κάνει μια μαμά δύο παιδιών.


«Πριν πέντε χρόνια με έπαιρνες να ζήσω μία μέρα τώρα θα έλεγα “ποτέ δεν θα κάνω παιδιά”. Όταν έρχεται όμως το βάρος ομαλά και χτίζεται το βάρος της ευθύνης και του προγράμματος κάπως δεν το καταλαβαίνεις».

«Ήθελα να γίνω μαμά. Ο Θοδωρής έτυχε. Τώρα όπως είναι ζωή μου έτσι και δεν είχα κρατήσει το μωρό θα είχα μετανιώσει φρικτά. Είχα σκεφτεί να μην το κρατήσω, γιατί δεν είχαμε συζήσει ποτέ, ήταν αιφνιδιαστικό. Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος είπα πως αν δεν κάνω το παιδί του Κώστα, δεν θα κάνω κανενός».

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς βίωσε τον φυσιολογικό τοκετό στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Δεν ήθελα να κάνω καισαρική, δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που έκανα καισαρική. Τότε ήταν που είχαν περάσει πολλές ώρες, μου είχαν κάνει πρόκληση τοκετού, απλώς επειδή υπάρχει μία ευκολία στην καισαρική και έμαθα ότι πια μπορείς να το προσπαθήσεις ήθελα οπωσδήποτε να το προσπαθήσω. Δεν ξέρεις πόση δύναμη ένιωσα στον φυσιολογικό τοκετό. Πόνεσε αλλά μετά το ξεχνάς κατευθείαν»


Η ίδια δήλωσε πως είναι φοβική σαν χαρακτήρας, στοιχείο που κληρονόμησε από τους γονείς της.

«Είμαι φοβικός άνθρωπος γιατί είναι φοβικοί και οι γονείς μου με εμένα μέχρι και σήμερα. Ο μπαμπάς μου όταν είμαι σε πτήση έχει την εφαρμογή που βλέπει πότε θα προσγειωθείς».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- SCREEN / Μπαμπά-δεςOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!