Γιάννης Κατινάκης: Θέλεις τον γκέι με πίσσα και πούπουλα και το βράδυ να δέρνεις τη γυναίκα σου


To τελευταίο διάστημα είναι όλο και περισσότερες οι συζητήσεις γύρω από το θέμα του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και της τεκνοθεσίας.

Με αφορμή τις συζητήσεις αυτές, ο Γιάννης Κατινάκης θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, μέσα από τα social media. Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, ο YouTuber ξέσπασε για όσα ακούγονται από ανθρώπους που είναι αντίθετοι με το νομοσχέδιο για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Αρχικά, δήλωσε: «Το ξέρω ότι θα φάω πολύ hate, αλλά δεν πειράζει. Είναι η γνώμη μου και έχω νευριάσει πάρα πολύ. Θέλω να τοποθετηθώ για όλο το ζήτημα που έχει προκύψει για τους γάμους ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία παιδιών».

Εξήγησε στη συνέχεια: «Τι με νευριάζει εμένα πολύ; Δεν χρειάζεται όλοι να έχουμε μία γνώμη στα πάντα. Πολλές φορές αυτή η γνώμη είναι περιττή, όταν αφορά ζωές άλλων ανθρώπων. Όταν ένας διπλανός μας θέλει να κάνει παιδί αφορά κάποιον η γνώμη μας; Μας πέφτει λόγος; Όχι. Όταν ο διπλανός μας θέλει να υιοθετήσει κάποιο παιδί, μετράει κάπου η γνώμη μας; Όχι, μετράει η γνώμη των αρμόδιων φορέων που θα αποφασίσουν αν το ζευγάρι είναι κατάλληλο για να μεγαλώσει ένα παιδί. Άπαξ και πληροί τις προϋποθέσεις, υπάρχει κάποιος λόγος να έχουμε γνώμη εμείς πάνω σε αυτό; Κανένας λόγος δεν υπάρχει».

Δες την συνέχεια εδώ….

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-  OLAFAQ.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!