Γιώργος Αμούτζας: «Λόγω του πατέρα μου, είμαι μόνιμα στόχος παντού»


Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος του Σασμού. Γιώργος Αμούτζας, μίλησε στην εκπομπή Μega Kαλημέρα για τον λόγο που σταμάτησε από τη σειρά αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως παιδί γνωστού σκηνοθέτη και ιδρυτή της δραματικής σχολής Ίασμος.


«Βρίσκω πάρα πολλά επαγγελματικά λάθη στον εαυτό μου. Έχω ανάγκη να ξεκουραστώ για να πάω στο επόμενο βήμα. Αυτή τη στιγμή αν με έβαζες στο επόμενο βήμα λόγω κούρασης να μην ήμουν καλός».

«Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω εγώ είναι τριπλάσιες από τους ηθοποιούς στην ηλικία μου. Όλα τα παιδιά όταν τελείωσαν τη σχολή έλεγαν ότι “πρέπει να βγω να διεκδικήσω τους ρόλους μου, σε αντίθεση με τον Γιώργο που είναι συνεχιστής μίας δραματικής σχολής”. Άρα του έχει στρωθεί ένα κόκκινο χαλί που θα περπατήσει ξεκούραστα και θα γίνει πρωταγωνιστής. Η αλήθεια είναι ότι πάντα είχα να αποδείξω ποιος και τι είμαι. Ότι είμαι σε μία δουλειά, σεμνά, ταπεινά, στην ώρα μου, πριν την ώρα μου, διαβασμένος. Διεκδικώ ρόλους και χάνω πολλούς ρόλους. Δεν είναι λογικό ότι έχω χάσει ρόλους λόγω του πατέρα μου; Ξέρεις πώς το βιώνω αυτό, να είμαι μόνιμα ο στόχος που όλοι πετάνε πάνω του βελάκια;

Προφανώς και κουράστηκα. Έπρεπε όλα αυτά τα χρόνια να παλεύω διπλά και τριπλά. Και ποτέ δεν ακούγεται το καλό. Ποτέ δεν ακούγεται ότι ο Γιώργος σηκώθηκε χειρουργημένος με υπογραφή γιατρού να παίξει την παράσταση και να λιποθυμάει στα καμαρίνια. Μονίμως έχω να αντιμετωπίσω εχθρούς της σχολής και αντίπαλους παραγωγούς που τους χτυπάω την πόρτα να ζητήσω δουλειά και μου αρνούνται λόγω της σχολής. Όλη αυτή η δυσκολία έχει μια διπλάσια χαρά όταν συστήνομαι με αυτούς τους ανθρώπους και αλλάζει η γνώμη τους», προσθέτει.


Όσο για το ταλέντο στα kart;

«Από μικρός μου άρεσε η ταχύτητα, ήταν το πάθος μου. Μικρός έκανα πρωταθλητισμό σε αγώνες kart, έχω ταλέντο και το λέω, το καυχιέμαι. Για την υποκριτική δεν θα με ακούσεις να το λέω αυτό ποτέ. Δεν πιστεύω ότι είμαι ατάλαντος ηθοποιός, δεν πιστεύω ότι είμαι κάτι “σούπερ ουάου” από τους υπόλοιπους», υπογραμμίζει.

Ο ίδιος συμπληρώνει πως:

«Δεν πιστεύω ότι είμαι κάτι διαφορετικό από τους άλλους ηθοποιούς, αλλά δεν είμαι και ατάλαντος. Η μαμά μου είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα, πάμε για αγώνες kart και μου λέει ‘μην τρέχεις’. Όταν μπαίνω στην κουζίνα αφήνω ένα χάος πίσω μου και όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με το φαγητό. Είμαι εργένης και μόνος μου».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- MIKROFWNO.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!