Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία και τώρα είμαι σε ένα διάλειμμα. Ας πάω λίγο χωρίς τις πατερίτσες και βλέπουμε»


Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την συμμετοχή του στο Ναυάγιο, το βραβείο Χορν, το αλκοόλ και επαγγελματικά απρόοπτα.


Για την συμμετοχή του στο σίριαλ το Ναυάγιο:

«Την θάλασσα δεν την φοβάμαι αλλά την σέβομαι γιατί είναι ύπουλη. Το άγνωστο με τρομάζει, με γοητεύει και λίγο αλλά πιο πολύ με τρομάζει. Οι σκηνές του πνιγμού στο Ναυάγιο ήταν πολύ φορτισμένες από την παραγωγή. Ο ρόλος μου αγαπήθηκε γιατί ήταν γλυκός και ανθρώπινος, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Ακόμα λαμβάνω μηνύματα στο Instagram ότι περιμένουν να με δουν σε κάποιο νησί με γένια».

Αναφέρθηκε επίσης στο βραβείο Χορν, τη νύχτα και το αλκοόλ:

«Το βραβείο Χορν το υποδέχτηκα με έκπληξη. Είχα αποδεχθεί ότι δεν θα συμβεί αλλά χάρηκα πολύ. Ήταν σκοτεινή περίοδος της νύχτας τότε. Όταν πήρα το βραβείο Χορν ήταν ένα φως εκείνη την περίοδο για εμένα. Διδάχθηκα ότι η υπομονή είναι μεγάλη αρετή».

«Η νύχτα κρύβει μεγάλη γοητεία, απλά από ένα σημείο και μετά λες ”χόρτασα”, υπάρχουν και άλλες γοητευτικές μεριές. Η νύχτα είναι λίγο σαν τις Aπόκριες, όλοι κάτι ντύνονται, υπάρχει και αλήθεια αλλά διαστρεβλώνεται στην διάρκεια της βραδιάς. Αλλιώς είναι στις δωδεκάμισι και αλλιώς στις τέσσερις παρά είκοσι… Θεωρώ ότι το αλκοόλ οδηγεί σε κατάθλιψη. Κάνει ένα ανέβασμα για 3-4 ώρες και μετά τα ζητάει πίσω».


«Έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία και τώρα είμαι σε ένα διάλειμμα. Ας πάω λίγο χωρίς τις πατερίτσες και βλέπουμε».

Για απρόοπτα σκηνικά που του έχουν συμβεί στην καριέρα του σαν ηθοποιός, ανέφερε:

«Μου έχει συμβεί να μείνω μόνος μου στη σκηνή με 400 άτομα για 20 λεπτά».

«Στη σειρά Αγγελική είχαμε ερωτική σκηνή με την Νάντια Μπουλέ και έπρεπε να την σταματήσουμε γιατί ακουγόταν το στομάχι μας που χώνευε».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!