Γιώργος Λαμπάτος: Χρωστάει 12.000 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή μετά από δικαστική διαμάχη


Ο Γιώργος Λαμπάτος απασχολεί όσο λίγοι αυτές τις μέρες τα μέσα ενημέρωσης, μετά από τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso και την εξομολόγηση για τη δύσκολη ζωή που έχει τα τελευταία χρόνια, λόγω φτώχειας.

Ο ηθοποιός είχε έρθει στο προσκήνιο ξανά το 2022, λόγω της δικαστικής του διαμάχης με τον Μάρκο Σεφερλή, στον οποίο ο Γιώργος Λαμπάτος κλήθηκε να αποπληρώσει τελικά, συνολικά 12.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» ανέφερε ότι μέχρι ώρας δεν έχει αποπληρωθεί κάποιο ποσό από τα χρωστούμενα στον Μάρκο Σεφερλή, με τον Γιώργο Λιάγκα να απευθύνει και δημόσια έκκληση στον παραγωγό, «να χαρίσει τα χρήματα στον Γιώργο Λαμπάτο». Ο συνεργάτης του παρουσιαστή, Τάσος Τεργιάκης, είπε ότι μετά από τηλεφώνημα που είχε, έμαθε πως «δεν έχει εισπραχθεί κανένα ποσό από τον Μάρκο Σεφερλή».

«Έκανα λάθος με τον Μάρκο Σεφερλή»

Ο Γιώργος Λαμπάτος έκανε εκ νέου δηλώσεις στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας ότι ίσως να έκανε λάθος όταν τον κατηγορούσε πως το ξύλο που του έδινε σε παράσταση, ήταν πραγματικό. «Με τον Μάρκο είχαμε κάνει τον “Ηλία του 16ου” στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβληματάκια, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα αλλά τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, και αρχίζουν κι ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου, ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια. Η δικιά μου η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή, ζητάω συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος για κακίες. Έκανα λάθος με τον Μάρκο γιατί κι εκείνος προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί» δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος…..

Διάβασε την συνέχεια εδώ…

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ/ MAROUSIOTIKO,GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!