Γιώργος Μαργαρίτης: «Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο για τον γιο μου για να γίνει…»


Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τον γιο του Κωνσταντίνο, το «Πεθαίνω για σένα» και για διάφορα «σκηνικά» που έχει ζήσει δουλεύοντας στις πίστες.


Για τον γιο του Κωνσταντίνο και το πήδημα τόνισε:

«Όταν ο γιος μου, μου είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι του είπα “Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα” έτσι δεν λέει η πατρίδα μας; Θα τον κρίνει ο κόσμος. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο για τον γιο μου, να βρει μόνος του το δρόμο του. Δεν θα το κάνω, να πάρει μόνος του τη ζωή στα χέρια του».

«Το “Πεθαίνω για σένα”, στην αρχή που γνωριστήκαμε με τον Λαυρέντη και έγραψε τη μελωδία, είχαμε γνωριστεί μια δεκαετία πριν. Στην αρχή ήμουν έτσι και έτσι… Οι παλιότερες γενιές παίρναμε τα τραγούδια ένα χρόνο πριν. Τα βιώναμε και τα κάναμε δικά μας», πρόσθεσε.

Επίσης αναφέρθηκε σε μερικά “σκηνικά” που έχει συναντήσει δουλεύοντας ως τραγουδιστής:

«Το όνομα μου έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό, το 1981. Έχουν δει τα μάτια μου να σταματούν τα αστικά λεωφορεία και να λένε “κάντε το κουμάντο σας, εμείς κατεβαίνουμε για κανένα μπουκάλι…”. Με το που βγαίνω πάνω, πόλεμος πιάτα να σπάνε από εδώ και εκεί… Κάποια στιγμή πέταξαν ένα ποτήρι και με έκοψε στο πόδι. Ανέβηκε πάνω ένα θηρίο και με πήγε για τις πρώτες βοήθειες. Η νύχτα έχει νόμους δικούς της».


«Θυμάμαι ένα βράδυ στην Γλυφάδα που ήταν απόκριες, είχε έρθει ένας με τη γυναίκα του και μου ζήτησε το τραγούδι “Αντιλαλούν οι φυλακές”, είχε ένα πιστόλι στην τσέπη. Εγώ πάνω στη σούρα μου λέω βάλτο Γιώργο και πάρτου το! Του το πήρα και του είπα να γυρίσει να το πάρει την άλλη εβδομάδα. Έτσι και έγινε, το πήρε».

«Δεν έβγαλα πολλά λεφτά από το τραγούδι, έχτισα ένα σπίτι για την οικογένεια μου. Τώρα κάνω πολλά περισσότερα από όσα έκανα στην αρχή της καριέρας μου. Δόξα το θεό!».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!