Γρηγόρης Βαλτινός: «Αν υπάρχει υγεία, δεν με ενδιαφέρει να γίνω 150 ετών μούμια»


Καλεσμένος στην εκπομπή, Μαμά-δες, βρέθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός και μίλησε για την οικογένειά του αλλά και τη γνωριμία του με τη σύζυγο.


«Δεν ήμουν όσο κοντά θα ήθελα στα παιδιά μου. Αλλά ήμουν με έναν τρόπο εξαιρετικά τακτικό και ποιοτικό. Ναι μεν λείπεις 10 ώρες στο γύρισμα, μπορείς μετά να έχεις παράσταση και να γυρνάς το βράδυ και να κοιμούνται. Αλλά όταν είσαι τις ελεύθερες ώρες τους μαζί, όταν τα πηγαίνεις στο σχολείο τότε αναπληρώνεις ενδεχομένως το ποσοτικό μέρος. Δεν νομίζω, δεν βλέπω να τους έχω λείψει και αυτό είναι κάτι που με γεμίζει μεγάλη χαρά. Μου έχει λείψει κάτι. Όταν μεγαλώσουν πολύ και γίνουν μαντράχαλοι, θα σου λείψει η παιδική ηλικία. Για να νιώσω καλά την αγκαλιά, καθόμουν σε μια πολυθρόνα για να είμαι στο ίδιο ύψος με αυτά. Μου λείπει αυτό το πράγμα, να γίνουν για λίγες ώρες σε αυτή την ηλικία και μετά να ξαναμεγαλώσουν. Θα ήταν καταπληκτικό και θα ήθελα ήδη να είμαι παππούς για να είμαι σχετικά ακόμη ενεργός και νέος όταν θα είναι μεγάλο το εγγονάκι μου και να μπορέσω να το χαρώ. Δεν θα ήθελα να με δει σε παραίτηση. Δεν έχω πρόβλημα με τον χρόνο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ηλικία. Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι καλύτερος. Αν υπάρχει υγεία, δεν με ενδιαφέρει να γίνω 150 ετών μούμια».

«Δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά στην παιδική και νεανική μου ηλικία. Ο πατέρας μου ήταν στην Αμερική. Νόμιζα ότι έτσι είναι τα παιδιά, χωρίς πατέρα. Στο σχολείο υπήρχε ένα μπούλιγνκ για το πού είναι ο πατέρας σου. Εκεί ένιωθα λίγο άσχημα και έλεγα “είναι έξω, δουλεύει”. Με πονούσε πολύ βαθιά αλλά δεν με πονούσε προς τα έξω για να φανεί. Αν είναι κανείς τυχερός, όλο αυτό το μεταβολίζει πολύ θετικά. Ήμουν τυχερός σε πολλά τέτοια σημεία, δεν με στράβωσε αυτό το πράγμα. Δεν υπήρξε τίποτα να συγχωρήσω. Οι άνθρωποι τότε ήταν πιο αγρίμια, δεν ήξεραν τι συνέπειες μπορεί να έχει μια επιλογή τους. Τώρα είναι πιο συνειδητοποιημένοι οι γονείς. Ένα παιδί δεν είναι μια απόφαση της στιγμής, δεν είναι ότι το κάνουμε και θα φυτρώσει και θα βγάλει κλαδιά μόνο του. Πρέπει να καταλάβεις ότι είναι ένα ον που θα κάνει καλύτερα τη δική σου ζωή, θα σε βελτιώσει».


«Έχω μια σελίδα στο Facebook που ανεβάζω μόνο για τη δουλειά μου. Η Εύα έχει μεγάλη ευθύνη και της χρωστώ μεγάλη χάρη για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα. Τα παιδιά μου τα χρωστάω στην Εύα, για το πώς διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας τους, το μυαλό τους. Το χρωστάω εκεί! Η σύζυγός μου μού έπαιρνε μια συνέντευξη με το κλασσικό μαγνητοφωνάκι. Έγινε ένα ατύχημα στο κασετοφωνάκι. Όταν με πήρε να μου το πει, της είπα αν θέλει να ξαναβρεθούμε να κάνουμε τη συνέντευξη. Δεν θυμάμαι τι είχαμε πει και μου είπε “Δεν πειράζει, τα θυμάμαι εγώ. Τα θυμάμαι από μνήμης”. Και λέω “πώς θα είμαι σίγουρος ότι θα γράψεις αυτά που είπα; Δεν υπάρχει περίπτωση, θα ξαναβρεθούμε”. Είναι μια τεχνική που πιάνει»

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – zinapost.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!