H σύνοδος Ήλιου – Άρη στις 18/11/2023 φέρνει ένταση και εκνευρισμό. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο;


Στις 18 Νοεμβρίου του 2023, η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη φέρνει ένταση και εκνευρισμό. Ας εξετάσουμε ποια από τα 12 ζώδια πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά:

Καταρχάς, σημαντική επίδραση θα υπάρξει στα σταθερά ζώδια του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Επιπλέον, όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 23η έως την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων θα αισθανθούν ιδιαίτερα την επίδραση.

Η σύνοδος αυτή, που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργεί έντονο και εκρηκτικό κλίμα το σαββατοκύριακο. Οι επιπτώσεις περιλαμβάνουν εγωισμό, βιασύνη και εντάσεις.

Όταν ο Άρης, πλανήτης της δράσης, συναντά τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο, προκαλείται έντονο κλίμα ανυπομονησίας και ανησυχίας. Η ανάγκη ικανοποίησης των επιθυμιών μας γίνεται επιτακτική, ενώ ο εκνευρισμός δημιουργείται από καθυστερήσεις και αναβολές. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, είναι πιθανό να δυσκολευτούμε να εκφράσουμε κατανόηση προς τους άλλους ή να κάνουμε υποχωρήσεις, καθώς θα εμπλακούμε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παράλληλα, οι θετικές πτυχές της σύνοδου περιλαμβάνουν το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που προσφέρει ο Άρης. Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον δυναμισμό για να προχωρήσετε, να δείξετε πρωτοβουλία και να αντιμετωπίσετε καταστάσεις με στρατηγική και επιμονή. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που εκφράζετε τον θυμό σας, προσπαθώντας να διαχειριστείτε τις συνέπειες και να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια από τα 12 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο και ποια προσεκτικότητα απαιτείται.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη θα δοκιμάσει την ανθεκτικότητα και την ψυχραιμία σας, πιθανώς οδηγώντας σε συγκρούσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Οι σχέσεις σας θα αντιμετωπιστούν σαν πεδίο μάχης, όπου ένας εκ των δύο πρέπει να υπερισχύσει. Η ικανότητα να υποχωρήσετε ή να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας θα είναι δύσκολη. Παρά ταύτα, αυτή η περίοδος σας προσφέρει το θάρρος να εκφράσετε ειλικρινά τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς οι λέξεις σας μπορεί να εξεγείρουν εντάσεις και αντιδράσεις. Απαιτείται εξισορρόπηση και προσοχή ώστε να μην πείτε κάτι που θα μετανιώσετε ή θα προκαλέσει πληγές. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε επίσης επιθετικότητα, και η διαχείριση αυτής της κατάστασης απαιτεί σύνεση και αντικειμενικότητα.

ΛΕΩΝ
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη ενδέχεται να προκαλέσει εντάσεις και αναταραχή στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Θα είστε ευαίσθητοι και εύθραυστοι, με πιθανότητα έκρηξης προς τον σύντροφο ή τους αγαπημένους σας. Οι συζητήσεις θα είναι επιφορτισμένες, αναδεικνύοντας ανασφάλειες και παράπονα που δεν είχατε εκφράσει προηγουμένως. Η αντιμετώπιση των καταστάσεων με λογική και ψυχραιμία θα είναι δύσκολη, με πιθανότητα αντιδράσεων επιθετικότητας αν νιώσετε προσβολή. Είναι ουσιώδες να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να τα καταπνίγετε, αλλά επίσης να ενδώσετε στην εμπειρία των άλλων. Το πρόκλημα είναι να βρείτε έναν χρυσό μεσοδρόμο μεταξύ συναισθημάτων και λογικής, αποφεύγοντας την απελπιστική αντίδραση στη θερμότητα της στιγμής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας τον τελευταίο μήνα δημιούργησε έντονο αναβρασμό, με πολλούς από εσάς να επιδιώκετε την επαναφορά της ισορροπίας σας. Εσείς, ως αποτέλεσμα, είστε εκείνοι που αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη επίδραση από αυτό το εκρηκτικό κλίμα. Ενδέχεται να νιώθετε έντονη ανησυχία αυτές τις ημέρες και να εκνευρίζεστε εύκολα. Εάν προηγουμένως καταπιέζατε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας για να αποφεύγετε συγκρούσεις, τώρα η ανάγκη σας για αυτο-προσδιορισμό είναι ακαταμάχητη. Είναι σημαντικό να φιλτράρετε τις σκέψεις σας και να εκφράζεστε ειλικρινά, αλλά με μέτρο, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Αυτή η δυναμική περίοδος σας καλεί να υπερασπιστείτε τις επιθυμίες σας τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, μιλώντας ανοιχτά, χωρίς ωστόσο να πέφτετε σε άκρα. Φροντίστε να διατηρήσετε διπλωματική στάση, καθώς μια ακραία αντίδραση ενδέχεται να έχει ανεπιθύμητες συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη προκαλεί εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, με πιθανές συγκρούσεις με ανωτέρους ή αρχηγούς. Η συμπεριφορά κάποιου ίσως σας εξοργίζει, οδηγώντας σε λεκτικές αντιπαραθέσεις ή στην έκφραση παραπόνων που κρατούσατε. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμά σας μπορεί να είναι φορτωμένο, προκαλώντας άγχος και εκνευρισμό. Κίνδυνος αποτελεί η απώλεια ψυχραιμίας και η υιοθέτηση παρορμητικών ενεργειών ή επιπόλαιων αποφάσεων, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την εικόνα σας. Είναι ζωτικής σημασίας να δράσετε διπλωματικά και να αποφεύγετε τη δημιουργία αφορμών για σχόλια. Εάν αισθάνεστε πίεση στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να είναι καιρός να λάβετε πρωτοβουλία ή να κάνετε τολμηρά βήματα για να προχωρήσετε. Ωστόσο, πρέπει να είστε συνεπείς στο πλάνο σας και να αποφεύγετε απερισκεψίες που μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες.


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!