Η 9η Δεκεμβρίου 2023 θα είναι μια ρομαντική μέρα για όλα τα ζώδια


Έχουμε εισέλθει στο ανέμελο ζώδιο του Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι αρκετά άστατα αυτή την εποχή του χρόνου. Καθώς οι εποχές συνεχίζουν να αλλάζουν, η επιθυμία για περιπέτεια και απελευθέρωση θα εντείνεται, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι χάνεται κάθε ελπίδα όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς. Στην πραγματικότητα, καθώς πλησιάζει η 9η Δεκεμβρίου 2023, κάθε ζώδιο θα βιώσει ένα κύμα ρομαντισμού που βάζει ένα (προσωρινό) τέλος στην απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους.

Στις 9 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο, εντείνοντας την επιθυμία κάθε ζωδίου για αυξημένη ευχαρίστηση και σύνδεση. Όταν αυτοί οι δύο συναντώνται στον ουρανό, λέγεται ότι πυροδοτούν ένα κύμα επιμέλειας και φροντίδας των εαυτών μας. Ο Δίας βρίσκεται επί του παρόντος στο ζώδιο του Ταύρου, που κυβερνά η Αφροδίτη. Αυτή η αντίθεση θα αυξήσει την επιθυμία για οικειότητα στις σχέσεις σας μετά από μια περίοδο απροθυμίας και δισταγμού.

 

Δείτε τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο την πιο ρομαντική μέρα του Δεκεμβρίου:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Στις 9 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία, μεγιστοποιώντας τα τρέχοντα περιουσιακά σας στοιχεία και τους πόρους σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα γνωρίσετε εξέλιξη στα υπάρχοντά σας και θα αποκαλυφθούν νέες ευκαιρίες για τυχερές επενδύσεις. Εάν αισθάνεστε οικονομικά περιορισμένοι, περιμένετε και αυτή η διέλευση θα προσφέρει μια αλλαγή προοπτικής, καθώς και μια ευκαιρία να αυξήσετε τα χρήματά σας.

 

Ταύρος (19 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Αυτόν τον μήνα, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, θα αντιταχθεί στον Δία στον πρώτο σας οίκο, τον οίκο της αυτοέκφρασης, δίνοντας έμφαση σε νέες συνδέσεις και σχέσεις. Εάν επιθυμείτε μια σχέση, θα έχετε καινούργιες επαφές με νέα πρόσωπα. Αυτή η διέλευση μπορεί να σημαίνει μια ευκαιρία για εξέλιξη σε μια σχέση στην οποία βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή ή να σας προσφέρει μια πιο θετική προοπτική όσον αφορά την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής.

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 22 Ιουνίου)

Καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ξεδιπλώνεται, θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις τρέχουσες συνήθειές σας και την καθημερινότητά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα βρίσκετε ευχαρίστηση στις μικρές δραστηριότητες που σας κάνουν να λειτουργείτε όσο το δυνατόν καλύτερα. Μπορεί να δώσετε έμφαση σε θέματα ευεξίας ή να βρίσκετε ευχαρίστηση να εξυπηρετείτε όσους έχουν ανάγκη. Αυτή η ενέργεια θα αυξήσει τα επίπεδα της παραγωγικότητάς σας, ενώ θα βελτιώσει τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας σε καθημερινή βάση.

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 20 Ιουλίου)

Στις 9 Δεκεμβρίου, η αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης και Δία επαυξήσει τις φιλίες, τις συμμαχίες και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Μπορεί να βρεθείτε να συμμετέχετε σε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με ένα σύντροφο που φλερτάρετε ή να βιώσετε μια ξαφνική αύξηση της δημιουργικής σας έμπνευσης. Το να περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σας τονώνουν είναι απαραίτητο, καθώς θα είστε πιο επιρρεπείς στο να βρείτε καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε τον εαυτό σας.

 

Ζώδια Λέων (20 Ιουλίου – 21 Αυγούστου)

 

Καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ξεδιπλώνεται, θα έχετε εξέλιξη στην καριέρα σας και στον επαγγελματικό στίβο.  Τώρα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας να προχωρήσετε μια προσπάθεια προς τα εμπρός στην εργασία λειτουργούν υπέρ σας, ανοίγοντας την πόρτα για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Αν και μπορεί να μην έχετε ακόμα την τάση να μοιραστείτε ό,τι έχετε στα σκαριά, η πρόοδος που κάνετε μιλάει από μόνη της.

 

Παρθένοι (21 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Στις 9 Δεκεμβρίου, η αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης και Δία επιτρέπει να φωτιστούν νέες προοπτικές. Εάν εργάζεστε για να διευρύνετε τις απόψεις σας για τον κόσμο, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας. Κάνετε ένα ταξίδι σε ένα νέο μέρος ή ακούστε ένα podcast που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Έχετε την ικανότητα να απορροφάτε περισσότερες πληροφορίες από ό,τι συνήθως, οπότε φροντίστε να την αξιοποιήσετε. 

 

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου – 21 Οκτωβρίου)

Αυτό το μήνα, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, θα βρίσκεται απέναντι από τον Δία, δίνοντας πρόσθετη αξία στους υφιστάμενους πόρους σας και τα υπάρχοντά σας. Μπορεί να αναγκαστείτε έχετε περισσότερα έξοδα από ό,τι συνήθως, κάτι που σας βγάζει από τη ζώνη της άνεσής σας, στην οποία βρίσκεστε όταν πρόκειται για τα χρήματά σας. Αυτό που θα επιλέξετε να επενδύσετε σε χρόνο, χρήματα και ενέργεια,  είναι πιθανό να αποδώσει.

 

Σκορπιός (21 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Στις 9 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον πρώτο σας οίκο της αυτοέκφρασης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία, ενισχύοντας την επιθυμία σας για εξέλιξη στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Μη φοβάστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να κάνετε το πρώτο βήμα. Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!