Η Αφροδίτη στον Τοξότη, Φλερτάρω!!!


Μετά την σαγηνευτική και γεμάτη δεσμεύσεις Αφροδίτη στον Σκορπιό, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά της. Όπως γνωρίζουμε στην Αστρολογία η Αφροδίτη εκτός από θεά της ομορφιάς και του έρωτα, είναι ο τρόπος με τον οποίο από την μια πλευρά επιλέγουμε να λάβουμε τα ερεθίσματα των αισθήσεων με απώτερο σκοπό να ισορροπήσουμε τη θέση μας στο περιβάλλον και από την άλλη πλευρά δείχνει την ικανότητα μας να προσφέρουμε αγάπη και ταυτόχρονα να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται όμορφα μαζί μας.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, δεν αγαπάει τις δεσμεύσεις γιατί λατρεύει την περιπλάνηση, της αρέσει να φλερτάρει και μπορεί να κάνει πολύ εύκολα σχέσεις αλλά όχι μακροχρόνιες, από τις διαπροσωπικές της σχέσεις ενδιαφέρεται να πάρει διανοητική ικανοποίηση και εμπειρίες, παθιάζεται μόνο από διανοητικές  καταστάσεις, ενώ ένας παθιασμένος συναισθηματικά σύντροφος την κάνει να νιώθει άβολα και αμήχανα. Το βασικό μάθημα που πρέπει να πάρει η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι να μάθει να είναι ευέλικτη στις διαπροσωπικές της σχέσεις.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη στις 07/01/2010 13:18 μμ  και θα παραμείνει μέχρι τις 04/02/2019 στις 00:29.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής ,αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) , ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο για τους Κριούς όσο και για τους Λέοντες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Τοξότη θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 18/1 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη (11ο 35’), δίνει επιτυχία όχι μόνο στις ερωτικές υποθέσεις αλλά είναι βοηθητική τόσο στις οικονομικές υποθέσεις όσο και στις συνεργασίες. Θα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.
  • Στις 21/1 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (14ο 35’), δίνει τάσεις ερωτικής αυταπάτης ενώ παράλληλα μας ωθεί στην εξιδανίκευση των σχέσεων. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.
  • Στις 23/1 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (16ο 12’), είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις καθώς μας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς, ενώ δίνει τύχη τόσο στην κοινωνική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Θα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.
  • Στις 2/2 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό (28ο 54’),μας ωθεί να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο, ενώ παράλληλα μας βοηθάει να δούμε τους άλλους χωρίς προκαταλήψεις. Θα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Το χαμόγελο στα χείλη επιστρέφει και πάλι σε εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα αφυπνίσει την δίψα σας για Ανώτερες Σπουδές, έτσι, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, ενώ άλλοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για εμπειρία. Επίσης, η γνωριμία σας με ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα είναι πιθανό να γίνει ένας παθιασμένος έρωτας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ταύρους.
Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας  Αφροδίτη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς, καθώς, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα θα δώσει νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το βλέμμα στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας , ενώ είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της παραμονής της να προκύψουν και σημαντικές συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, θα κάνει πιο όμορφη και χαρούμενη την καθημερινότητα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό σας μιας και θα ασχοληθείτε με την διατροφή σας και την φυσική σας κατάσταση. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους ή μπορεί να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα βελτιώσει όχι μόνο την εικόνα αλλά και την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Μια από τις όμορφες και διασκεδαστικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει  την δημιουργικότητα σας, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της  η διάθεση σας για φλερτ και περιπέτεια θα είναι πολύ έντονη, ενώ παράλληλα θα κάνετε ότι γεμίζει την ψυχή σας με χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, θα προχωρήσετε στην τακτοποίηση των θεμάτων που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ παράλληλα θα δείτε τις σχέσεις σας με τα οικεία σας πρόσωπα να γλυκαίνουν.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες , κάνοντας τον λόγο σας ακόμα πιο  γλυκό και ιδιαίτερα εκφραστικό. Ενώ,  κατά τη διάρκεια της παραμονής της αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την προσοχή σας θα στρέψετε στα αποκτήματα σας εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της  Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι στα αποκτήματα σας (υλικά και μη), ενώ δεν θα διστάσετε να κάνετε και έξοδα για να αγοράσετε όμορφα πράγματα για αυτούς που αγαπάτε. Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, η παρουσία της στο ζώδιο του Τοξότη  θα σας δώσει  την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα συμφωνία η οποία θα δώσει νέα ώθηση όχι μόνο στην καριέρα σας αλλά και στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως πολύ καλά ξέρετε φέτος είναι η χρονιά σας.  Αφού μετά τον πλανήτη της τύχης και κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία , ήρθε η στιγμή να κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σας και η  Αφροδίτη. Η παρουσία της στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία σας, θα τονίσει τη επιθυμία σας για φλερτ και περιπέτεια, ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδος  ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας οι οποίες όμως θα μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν. Επίσης, κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έχετε  συναντήσεις στο παρασκήνιο, ενώ για αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να προκύψει και μια ερωτική σχέση η οποία είναι  είτε από το παρελθόν, είτε θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο χαρούμενοι και εξωστρεφείς θα είστε εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες  γνωριμίες , οι οποίες  θα σας ενθουσιάσουν όχι μόνο για την ποιότητα τους αλλά γιατί θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

ΙΧΘΥΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες θα σας βάλουν σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε και την δημόσια εικόνα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u