Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Σκορπιό, Το πάθος επιστρέφει…

Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Σκορπιό, Το πάθος επιστρέφει…


Επιστροφή στα έντονα και γεμάτο πάθος συναισθήματα θα φέρει η μετάβαση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 2/12, που για άλλη μια φορά θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού, και θα παραμείνει μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι της στις 8/1/2019.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες. Σκορπιοί, Υδροχόοι)  καθώς και οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Νερού Καρκίνοι και Ιχθύες. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στον Σκορπιό οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 16/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο (9ο 32’) η όψη θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε στην δημιουργία μια ερωτικής σχέσης με διαφορά ηλικίας. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) στα τέλη του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.
  • Στις 21/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (13ο 53’), η όψη θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση ενός ρομαντικού έρωτα,  ενώ άλλους  θα του βοηθήσει να εξωτερικεύσουν τα καλλιτεχνικά τους  ταλέντα. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.
  • Στις 29/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα (20ο 30’), η όψη δίνει εύνοια στις οικονομικές υποθέσεις, ενώ ταυτόχρονα εκδηλώνει την  μεταμορφωτική δύναμη του έρωτα. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με το δεξί θα κάνει την επιστροφή της η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες) και είχατε αφήσει στην μέση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  θα ανεβάσει την libido. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιστροφή της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει νέα πνοή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ με χαρά θα δείτε όσες οικονομικές συνεργασίες είχαν μείνει στην μέση να ολοκληρώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, θα υπόσχεται ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Με χαρά θα δείτε το κλίμα στο χώρο της εργασίας σας να βελτιώνεται, ενώ λίγο πριν μας αποχαιρετήσει αυτή η χρονιά θα πάρετε την απόφαση να  ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας και την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Η επιστροφή της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα σας βάλει και πάλι ενεργά στο παιχνίδι του έρωτα.

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Κατά την διάρκεια της επιστροφής της θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που αφορούν την  ακίνητη σας περιουσία και να συσφίξετε τις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε πρώτο πλάνο η επικοινωνία. Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες , κάνοντας τον λόγο σας εκφραστικό και μελιστάλαχτο. Ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή  της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, ενώ παράλληλα είναι μια χρονική περίοδος που μπορείτε να κάνετε συμφέρουσες αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος και πάλι δικός σας, αφού η Αφροδίτη θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει το ταξίδι της  στο ζώδιο σας. Με την επιστροφή της  θα ενισχύσει  τον μαγνητισμό και την γοητεία σας δίνοντας νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να βάλετε τα σχέδια σας σε τροχιά υλοποίησης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιστροφή  της Αφροδίτης στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βάλει στην διαδικασία να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας κινήσεων. Ενώ, παράλληλα θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις.  Επίσης, αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα προχωρήσουν στην δημιουργία μιας κρυφής ερωτικής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να γίνετε και πάλι ενεργά μέλη στο κοινωνικό στερέωμα . Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο , καθώς οι γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα σας βοηθήσουν σημαντικά στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα δεδομένα στην καριέρα σας θα φέρει η επιστροφή της Αφροδίτης στον ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο. Με χαρά θα δείτε συνεργασίες που είχαν μείνει στάσιμες να  προχωράνε, ενώ ταυτόχρονα θα λάβετε την επιβράβευση των συνεργατών σας.

ΙΧΘΥΣ

Στον δρόμο της γνώσης και της περιπέτειας θα βρεθείτε και πάλι εσείς οι Ιχθύες. Η επιστροφή της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, θα ξυπνήσει και πάλι το μεράκι σας γνώση. Ενώ,  αρκετοί από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο είχε αναβληθεί.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, ανατρεπτικές εξελίξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/05 ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  θα σχηματίσει όψη εξαγώνου,  με τον Ουραν ...

Ο Ερμής στους διδύμους και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής είναι πιο γνωστός σε όλους ως ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινή ...

Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων στις  21/05 στις 11:00 το  πρωί και ...

Σύνοδος Ερμή-Ήλιου, η επικοινωνία στα καλύτερα της !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/5 ο Ερμής μόλις κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους, θα σ ...

Η Πανσέληνος του Μαΐου στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στις 19/05 στις 00:11 πμ στο ζώδιο του Σκορπι ...

Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, ανατρεπτικοί έρωτες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις  18/05 η Αφροδίτη θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον  Ουρανό, στο ζώδιο που κυβε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u