Η Νέα Σελήνη-Μερική Έκλειψη Ηλίου,Ώρα για αλλαγές!!!


Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2019 είναι και Μερική Έκλειψη Ηλίου, η οποία , όπως και κάθε Έκλειψη Ηλίου είναι μια πολύ ισχυρή Νέα Σελήνη της οποίας  η διάρκεια επιρροής της είναι μεγαλύτερη, δεν είναι τίποτε άλλο από ένας δείκτης αλλαγών για τη ζωή μας, θα πραγματοποιηθεί στις 06/01 στις 3:28 πμ στο ζώδιο του Αιγόκερω (15ο 25’ ), δεν είναι ορατή από την Ελλάδα, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Έκλειψης Ηλίου- Νέας Σελήνης για την Ελλάδα είναι στην 19ο 15’ του Σταθερού Σκορπιού.

Η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης στο χάρτη της Ηλιακής Έκλειψης γίνεται στον 2ο Ηλιακό οίκο σε όψη συνόδου με τους δύο και ανάμεσα από τους ισχυρούς πλανήτες τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, φέρνει αλλαγές στον άξονα των αξιών μας και αυτό που ζητάει είναι να μετασχηματίσουμε τις αξίες μας (υλικές – ηθικές),να αρχίσουμε να δίνουμε σημασία σε αυτά που έχουν ουσιαστικά αξία στη ζωή μας, να βάλουμε τα όρια μας και να κλείσουμε την πόρτα μας στο παρελθόν.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από την 2η μοίρα του Αιγόκερω με τον Ουρανό ο οποίος θα μπει σε στάση από την 29η μοίρα του Κριού ενεργοποιεί συζητήσεις  που αφορούν τα εργασιακά θέματα.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη η οποία κινείται στις  τελευταίες μοίρες  του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, πέρα από τα ερωτικά ζητήματα κρατά δυνατή την φλόγα της επιθυμίας για δημιουργία και εξέλιξη.

Η παρουσία του Δία στον 1ο οίκο δίνει μια νότα αισιοδοξίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα είναι ρόδινα, καθώς η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα κάνουν πολύ έντονη την ανάγκη μας να αποβάλλουμε από πάνω μας το παλιό και θα ανεβάσουν τους τόνους, με αποτέλεσμα να είμαστε επιρρεπείς σε καυγάδες οι οποίοι είναι πιθανό να χαλάσουν την δημόσια εικόνα μας.

Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει  τις διαισθητικές μας ικανότητες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη και Μερική Έκλειψη Ηλίου του Ιανουαρίου, τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα σελίδα ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας, να μεταμορφώσετε την δημόσια εικόνα σας και πιθανόν το πιο δύσκολο για εσάς, να βάλετε νέα όρια στις σχέσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μόνο δυσάρεστη δεν θα είναι η Νέα Σελήνη- Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς του Ταύρους. Αφού θα σας βοηθήσει να προωθήσετε θέματα Σπουδών, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις Νομικές σας υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βασικό αίτημα της Νέας Σελήνης – Μερικής Έκλειψης Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Διδύμους είναι, να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις υλικές και συναισθηματικές σας αξίες , απορρίπτοντας οτιδήποτε διάβρωνε την ψυχή σας και να αναγεννηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο αλλαγών για εσάς τους Καρκίνους. Αυτό που απαιτεί από εσάς είναι να μετασχηματίσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, χωρίς συναισθηματισμούς. Ήρθε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος φιλικών σχέσεων ή συνεργασιών που σας φρέναραν την εξέλιξη σας, και να αναγεννηθείτε συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Μια νέα καθημερινότητα υπόσχεται να δημιουργήσει η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, για εσάς τους Λέοντες. Στην νέα αυτή πραγματικότητα θα καταφέρετε να βάλετε όρια στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα θα δώσετε σημασία στον εαυτό σας φροντίζοντας την διατροφή σας και την φυσική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μόνο θετική μπορεί να είναι η Νέα Σελήνη- Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Παρθένους. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δείτε να αλλάζετε τις προτεραιότητες σας και να απολαμβάνετε διαφορετικά πράγματα στη ζωή σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα δείτε τις ερωτικές σας σχέσεις να παίρνουν άλλη μορφή, είτε εξαιτίας μια επισημοποίησης είτε εξαιτίας του ερχομού ενός παιδιού.

ΖΥΓΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας, σας ζητάει να βάλετε όρια στις οικογενειακές σας σχέσεις και να απελευθερωθείτε από τις πεποιθήσεις της οικογένειας σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, με την συμμετοχή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, αυτό που ζητάει από εσάς τους Σκορπιούς είναι να μετασχηματίσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις σκέψεις σας στους άλλους. Ενώ ταυτόχρονα, σας ζητάει να βάλετε όρια στην καθημερινή σας ζωή ώστε να μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ζητά από εσάς τα παιδιά του Δία ένα μόνο πράγμα. Να αλλάξετε να μετασχηματίσετε τον άξονα των αξιών σας ώστε να μην σπαταλάτε άσκοπα τους πόρους σας (υλικούς και συναισθηματικούς).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις τελευταίες πινελιές της μεταμόρφωσης σας έρχεται να βάλει στην ζωή σας η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας. Η μεταμόρφωση σας άλλωστε έχει αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια, απλά για εσάς ήρθε η στιγμή, απαλλαγμένοι από συναισθηματισμούς, να βάλετε τη ζωή σας σε νέα βάση και να συστηθείτε από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει σε νέα μονοπάτια εσάς τους Υδροχόους. Μιας και το βαθύτερο αίτημα της είναι να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες και να μεταμορφώσετε την ψυχή σας.

ΙΧΘΥΣ

Νέα δεδομένα στη ζωή σας θα δημιουργήσει η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Ιχθύες. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα αλλάξει, ενώ η συμμετοχή σας σε μια ομάδα και η επαφή σας με ισχυρά πρόσωπα θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u