Η Πανσέληνος στην Παρθένο, Τάξη στα συναισθήματα!!!

Η Πανσέληνος στην Παρθένο, Τάξη στα συναισθήματα!!!


Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 19/02 στις 17:53 στο ζώδιο της Παρθένου  (0ο 42 ), θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) των  πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Ελλάδα είναι στην 29ο του Λέοντα. Η Πανσέληνος  γίνεται σε 1ο  – 7ο οίκο (στον άξονα της Ύπαρξης) και μας φέρνει πολύ έντονα απέναντι στο ερώτημα πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στις σχέσεις μας, δηλαδή να είμαστε πρακτικοί ή να χανόμαστε στην αγάπη δίχως όρια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό να βάζουμε τάξη στα συναισθήματα μας. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απορία, θα παίξει η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία ενισχύει την τάση που έχουμε να εξιδανικεύουμε τις σχέσεις μας, και θα μπορούσε να μας παρασύρει σε ουτοπίες και ψευδαισθήσεις εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει με τον Δία, αν δεν είχαμε την ευεργετική επιρροή της όψης εξαγώνου του Ερμή με τον Κρόνο ο οποίος βάζει ένα φρένο και ζητά μαζί με την βοήθεια της Αφροδίτης και του Πλούτωνα,  να βάλουμε μια τάξη σε αυτές και να τις μεταμορφώσουμε. Φυσικά να μην φοβόμαστε τις αλλαγές, μιας και βρισκόμαστε ακόμα κάτω από την επιρροή της συνόδου Άρη – Ουρανού, η οποία απαιτεί να έρθει ένας αέρας ανανέωσης στη ζωή μας και μιας και σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ωροσκόπο, η ανανέωση αυτή θα είναι πολύ εντυπωσιακή. Αυτό που μένει να κάνουμε είναι να αφήσουμε το φως της Πανσελήνου να γεμίσει τις καρδιές μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  θα σας θυμίσει ότι δεν πρέπει να μπερδεύετε την έννοια της υπηρεσίας με την θυσία. Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς και βάλτε σε μια τάξη τις σχέσεις, και γιατί όχι αφήστε χώρο για νέες.

ΤΑΥΡΟΣ

Την πιο δημιουργική σας πλευρά θα φωτίσει  η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της  Παρθένου. Αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς και προχωρήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα, αφήστε τον εαυτό σας να ζήσει ένα ρομαντικό έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φως στις οικογενειακές σας σχέσεις θα ρίξει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της  Παρθένου.  Αυτό που σας ζητάει είναι να βάλετε μια τάξη σε αυτές και να πάψετε να είστε το καλό παιδί για τους άλλους, αλλά να γίνετε το καλό παιδί για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως παιδιά της Σελήνης οι δονήσεις της πάντα σας επηρεάζουν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της  Παρθένου , θα σας βάλει στην διαδικασία να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να προσπαθήσετε να μεταμορφώσετε τις σχέσεις σας με βάση την χρησιμότητα τους και όχι με βάση το συναίσθημα.

ΛΕΩΝ

Φως στον άξονα των αξιών σας θα ρίξει η Πανσέληνος που θα  πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου. Το μήνυμα της είναι, δώστε σημασία σε πράγματα και σχέσεις που έχουν αποδείξει την αξία τους στο χρόνο και αφήστε στην άκρη τις όμορφες και χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας.  Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας βάλει στην διαδικασία να αξιολογήσετε τις σχέσεις με βάση τη χρησιμότητα τους. Όσες από αυτές αξίζουν , θα προχωρήσουν και θα μετασχηματιστούν.

ΖΥΓΟΣ

Τα βάθη της ψυχής σας θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας βάλει στην διαδικασία να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, ενώ είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά ή κρυφές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φως στην κοινωνική σας ζωή θα ρίξει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της  Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο. Αφήστε την διαίσθηση σας απερίσπαστη και με χαρά θα δείτε μπροστά στα μάτια σας να αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την δημόσια εικόνα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της  Παρθένου θα σας βοηθήσει να δείξετε το πιο λαμπρό σας πρόσωπο, ενώ παράλληλα θα σας θυμίσει ότι το να θυσιάζεις τον εαυτό σου για τους άλλους δεν είναι πάντα πράξη ηρωισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρεμοι και χαρούμενοι είστε εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να προβάλετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, παράλληλα όμως θα σας δείξει και σε ποιους ανθρώπους αξίζει να επενδύσετε τον χρόνο και τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απέναντι στους φόβους και στις ανασφάλειες σας θα σας φέρει  η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας τρομάζει καθώς θα σας δείξει και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να τις ξεπεράσετε. 

ΙΧΘΥΣ

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσετε εσείς οι Ιχθύες είναι Εγώ η οι Άλλοι. Η Πανσέληνος που θα  πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου θα σας ωθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί και αυστηροί απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Το μήνυμα της είναι πως η αγάπη δεν είναι θυσία χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u