Η Πανσέληνος Στο Ζώδιο Του Λέοντα Στις 25/1/2024 [vid]


Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ   ΣΤΙΣ 25/01/2024

Ο Ιανουάριος του 2024 όπως έχουμε πει και στις ετήσιες προβλέψεις, είναι ίσως ο μήνας με τα πιο σημαντικά Αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς. Εξαίρεση σε αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει, και η Πανσέληνος του μήνα, ή αλλιώς το φεγγάρι του λύκου, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, στις 25/01

Ποια είναι όμως, τα χαρακτηριστικά που κάνουν τόσο ιδιαίτερη αυτή την Πανσέληνο? Το ολόγιομο φεγγάρι  του Ιανουαρίου,   θα πραγματοποιηθεί, στις 25/01 στις 19:35 μ.μ., στο ζώδιο του Λέοντα (05ο 14’), λίγες ημέρες μετά την είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Λέοντας  είναι ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με τον έρωτα, την χαρά , την λάμψη, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, την ηγεσία, την ομορφιά της ζωής, την  μεγαλοψυχία και τα τυχερά παιχνίδια, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπους της για την Αθήνα είναι στην 3ο 01’ της Παρθένο, ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο κυρίως με το στρατό,  την δημόσια υγεία, τις εργασιακές σχέσεις και την εργασία.

Η όψη αντίθεσης  Ήλιου – Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στο άξονα της Υπηρεσίας- Θυσίας (6ο– 12ο) με την συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, έρχεται να φέρει σημαντικές αλλαγές τόσο σε θέματα που αφορούν τις εργασιακές μας σχέσεις, την Υγεία, τα θέματα Ασφάλειας, και να μας ωθήσει να αλλάξουμε τις αντιλήψεις μας για πολλά πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσαμε ταμπού. 

Παράλληλα , θα μας ωθήσει να κάνουμε βουτιά στα βάθη της ψυχής μας και κάνοντας τον προσωπικό μας απολογισμό να αναγεννηθούμε συναισθηματικά. Μια διαδικασία η οποία θα είναι αργή, για κάποιους επίπονη, ταυτόχρονα όμως θα είναι απόλυτα μεταμορφωτική.

Καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή της νοοτροπίας μας, καθώς θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα μας, θα παίξει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ουρανός με την σύνοδο Ερμή – Άρη. 

Ενώ τις ευκαιρίες για να προχωρήσουμε τα  σχέδια και να σταθεροποιήσουμε τις σχέσεις μας, είτε τις προσωπικές , είτε τις επαγγελματικές, θα μας τις προσφέρουν απλόχερα οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη τόσο με τον Κρόνο, όσο και με τον Δία.

Όμως, όπως  έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, δεν ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο. Έτσι και αυτή η Πανσέληνος έχει κάποια σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία. 

Ο Πλούτωνας όπως γνωρίζουμε, είναι πάντα με το μέρος του ισχυρού, χωρίς να κάνει διακρίσεις, έτσι το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία, είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα σκηνικό έντονου παρασκηνίου, αλλά και οικονομικών εξαρτήσεων. 

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Χείρωνα, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, τα οποία και απευχόμαστε.

Το στοιχείο που κάνει τόσο σημαντική αυτή την Πανσέληνο της είναι η άμεση σύνδεση, με τις Εκλείψεις που προηγηθήκαν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, και συγκεκριμένα με την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στις 28/10/2023 στην 5ο του Ταύρου, και αυτό σημαίνει ότι μια σειρά σημαντικών αλλαγών, σε όλους τους τομείς της ζωής τους, θα ξεκινήσει για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

 

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 11ο 03’ του Καρκίνου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπου ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 08ο 50’ του Λέοντα.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών η όψη που θα μας επηρεάσει περισσότερο είναι το τετράγωνου που θα σχηματίσει ο Τροπικός Ποσειδώνας με την Αστρική σύνοδο Ερμή – Άρη, καθώς εκτός από παρεξηγήσεις και μπερδέματα που μπορεί να δημιουργήσει, είναι πιθανό, μιας και είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, να ξαναδούμε και αναζωπύρωση των λοιμώξεων του αναπνευστικού. 

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον  Λέοντα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πηγή ζωής για εσάς τους Κριούς αποτελεί ο έρωτας. Η μεταμορφωτική Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα ενισχύσει το πάθος στην ερωτική σας ζωή, και θα σας ωθήσει, κάτι που είναι πολύ εύκολο για εσάς,  να κάνετε ένα τολμηρό νέο ξεκίνημα.  

ΤΑΥΡΟΣ

Την δύναμη, αλλά και την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα αποτελέσει την αφετηρία σημαντικών εξελίξεων στην καριέρα σας, ακολουθώντας πάντα την πλευρά των ισχυρών, με μια σημαντική προϋπόθεση, ότι δεν πρέπει να αφήσετε να σας παρασύρουν σε σχέσεις οικονομικής εξάρτησης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να είστε ιδιαίτερα κτητικοί προς τον σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε άλλο παρά ήρεμη και βαρετή είναι η καθημερινότητα σας. Η Πανσέληνος του μήνα, θα λειτουργήσει πολύ για βοηθητικά για εσάς, αφού θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον.  Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα ανοίξει τον δρόμο για να προωθήσετε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες  Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό, σε προσωπικό επίπεδο, να προχωρήσετε σε οικονομικές και συναισθηματικές σπατάλες, στην προσπάθεια σας να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό, να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες με άτομα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

Η προσοχή όλων αυτές τις ημέρες είναι στραμμένη επάνω σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, με την συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στην σχέση σας με τους άλλους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πιθανό, όσο και αν σας είναι δύσκολο, να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε πολλούς από τους παλιούς σας συνεργάτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι μπορεί να παρασυρθείτε, εξαιτίας του φόβου και της ανασφάλειας σας, σε χειριστικές συμπεριφορές. Ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν σχέσεις συναισθηματικής εξάρτησης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το παρασκήνιο, θα λέγαμε ότι σας πάει αυτή τη χρονική περίοδο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, μπορεί να ενισχύσει το άγχος για την δουλειά σας, και αυτό θα αποτελέσει την αφορμή  να κινηθείτε  παρασκηνιακά, στην προσπάθεια σας να προστατεύσετε  τα επαγγελματικά σας τα κεκτημένα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Κοντά σε ισχυρά πρόσωπα θα βρεθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος του μήνα , είναι πιθανό  να σας ωθήσει να ξαναδείτε  τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η είσοδος του Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται ότι θα μεταμορφώσει την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι κομβικής σημασίας για εσάς, και το μέλλον σας, καθώς ανοίγει τον δρόμο για να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας και να μεταμορφώσετε την καριέρα, αλλά και την εικόνα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει τα επόμενα χρόνια να μεταμορφωθείτε συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την θεωρία στην πράξη είστε έτοιμοι να περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο    εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα σας Βοηθήσει να προχωρήσετε, με προσεχτικά βήματα, μιας και ο Κρόνος για εσάς καραδοκεί,  στην  υλοποίηση ενός μελλοντικού επαγγελματικού σας σχεδίου.  Για κάποιους από εσάς όμως, αυτή η Πανσέληνος, θα σας βοηθήσει,  βρείτε λύση σε μια Νομική ή γραφειοκρατική σας, έχοντας δίπλα σας τους κατάλληλους συμμάχους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις οικονομικές σας συνεργασίες θα ξαναδείτε αυτή τη χρονική περίοδο   εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος του μήνα, θα ρίξει φως στις οικονομικές σας συνεργασίες, και αυτό μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε νέες. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Ποιοι άνθρωποι αξίζουν και μπορούν να είναι δίπλα σας, θα αναρωτηθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε τις επαγγελματικές σας σχέσεις, και να προχωρήσετε σε αναθεωρήσεις και ξεκαθαρίσματα. Αυτό θα φανεί πιο έντονα στην προσωπική σας ζωή, καθώς δεν μπορείτε να ανεχτείτε να έχετε στην ζωή σας ανθρώπους που είναι απέναντι σας χειριστικοί.

ΙΧΘΥΣ

Η δουλειά σας είναι αυτή που απορροφά όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο  . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα , είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, ωστόσο, από την πλευρά σας, εσείς θα είστε αυτοί που θα αλλάξετε την στάση σας απέναντι σε αυτά που συμβαίνουν.  Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε το η ώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να βρείτε τρόπους για να εκτονώνεται το άγχος  και την κούραση της δουλειάς.

 

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι, το πλήρωμα του χρόνου για τις αλλαγές που πρέπει  να κάνουμε μέσα μας, έφτασε. Πρώτοι πρέπει να φροντίσουμε τον εαυτό μας, γιατί κανένας άλλος δεν θα το κάνει, και οι άλλοι απλά  να μας αποδεχτούν και να συμπορευτούν μαζί μας. 



Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!