Ηλίας Βαλάσης: «Είπαν ότι είμαι σεξιστής επειδή είπα ότι “η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου είναι της γυναίκας μου, που μεγαλώνει τα παιδιά μας”»


Την απάντησή του στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα, ύστερα από μία δήλωσή του για τη γυναίκα του, θέλησε να δώσει ο Ηλίας Βαλάσης, στη συζήτηση που είχε με τη Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Valasis (@valasisilias)


Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει στη Φαίη Σκορδά: «Δεν δουλεύει η γυναίκα μου, μεγαλώνει τα παιδιά μας. Αυτή είναι η δουλειά της! Να βοηθάει εμένα να μπορώ να είμαι αυτό που πρέπει. Μου άρεσαν πολύ τα παιδάκια, αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω δικά μου! Και να τώρα που έχω και μακάρι να είχα δέκα παιδιά».

Αυτές οι δηλώσεις, όπως είπε, παρερμηνεύτηκαν, γεγονός που τον έκανε να ξεσπάσει.

«Είπαν στην τηλεόραση ότι εγώ είμαι σεξιστής και πατριαρχικός, επειδή είπα ότι “η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου είναι της γυναίκας μου, που μεγαλώνει τα παιδιά μας” και παρεξηγήθηκα. Η πιο δύσκολη και υπέροχη δουλειά του κόσμου, με ένα μωρό στην αγκαλιά και άλλα δύο να τα διδάσκει, να φροντίζει και να καθαρίζει το σπίτι, να κάνει όλα αυτά και αυτό παρεξηγήθηκε;», ανέφερε εμφανώς ενοχλημένος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Valasis (@valasisilias)


«Δεν έχετε ιδέα από οικογένεια, δεν έχετε ιδέα από παιδιά. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό και ανοίγετε το στόμα σας και λέτε ηλιθιότητες. Αν θες να μιλήσεις για ένα φαγητό, πρέπει να το έχεις δοκιμάσει πρώτα», τόνισε, για να καταλήξει:

«Είπαν έναν σκασμό σκατολογίες. Ας είμαστε λίγο λογικοί, να ακούμε».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- TOVIMA,GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!