Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα στις 20/1 και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια. Ριζικές αλλαγές και μεταμόρφωση εσωτερική.


Ηλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα στις 20 Ιανουαρίου 2024

Η σύνοδος  του Ήλιου με τον  Πλούτωνα στις 20 Ιανουαρίου 2024 είναι μια ισχυρή όψη που μπορεί να φέρει βαθιές αλλαγές και μεταμορφώσεις στη ζωή μας. Ο Ήλιος κυβερνά το εγώ, την ταυτότητα και τη δημιουργικότητα, ενώ ο Πλούτωνας κυβερνά το υποσυνείδητο, την ψυχολογία και την μεταμόρφωση.
Όταν οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο, η συνείδησή μας μπορεί να διεισδύσει σε βαθύτερα επίπεδα της ψυχής μας και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες και συναισθήματα.

 

Κριοί

Για τους Κριούς, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή ανακάλυψης και μεταμόρφωσης. Μπορεί να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε παλιούς φόβους ή αναστολές.
Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί σε αυτές τις αλλαγές και να τις δείτε ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη. Μην φοβάστε να βγείτε από την ζώνη άνεσής σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Ταύροι

Για τους Ταύρους, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή δύναμης και αποφασιστικότητας. Μπορεί να σας βοηθήσει να δυναμώσετε τη θέλησή σας ή να επιτύχετε τους στόχους σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις ή να ξεπεράσετε εμπόδια.
Είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να μην τα παρατάτε. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από τους άλλους εάν την χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή διεύρυνσης των οριζόντων σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε νέες δεξιότητες ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας ή τους άλλους.
Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και πληροφορίες. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να βγείτε από τη comfort zone σας.

Καρκίνοι

Για τους Καρκίνους, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή θεραπείας και γαλήνης. Μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε συναισθηματικά τραύματα ή να βρείτε εσωτερική γαλήνη. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δυναμώσετε τη σχέση σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας.
Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας και να φροντίσετε τα συναισθήματά σας. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από τους άλλους εάν την χρειάζεστε.

Λέοντες

Για τους Λέοντες, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή αυτοπεποίθησης και δημιουργικότητας. Μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το ταλέντο σας ή να πετύχετε τους στόχους σας στην καριέρα σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ή να αναλάβετε ηγετική θέση.
Είναι σημαντικό να πιστεύετε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας. Μην φοβάστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να κάνετε τη διαφορά .

Παρθένοι

Για τις Παρθένους, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή συγκέντρωσης και επίτευξης στόχων. Μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε στους στόχους σας ή να βελτιώσετε την υγεία σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αρνητικές σκέψεις ή συμπεριφορές.
Είναι σημαντικό να είστε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από τους άλλους εάν την χρειάζεστε.

Ζυγοί

Για τους Ζυγούς, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή βαθιάς ενδοσκόπησης και αναζήτησης της αλήθειας. Μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπία στη ζωή σας ή να λύσετε προβλήματα στις σχέσεις σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας ή να βρείτε την αγάπη.
Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες αλήθειες και να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

Σκορπιοί

Για τους Σκορπιούς, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή μεταμόρφωσης και αναγέννησης. Μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την αλήθεια για τον εαυτό σας ή να αντιμετωπίσετε δύσκολα συναισθήματα. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας ή να ξεκινήσετε μια νέα αρχή.
Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και να είστε έτοιμοι για αλλαγές. Μην φοβάστε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά.

Τοξότες

Για τους Τοξότες, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή επέκτασης και εξερεύνησης. Μπορεί να σας βοηθήσει να ταξιδέψετε ή να μάθετε νέα πράγματα. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή να βρείτε το νόημα της ζωής.
Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και να είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε τον κόσμο γύρω σας. Μην φοβάστε να βγείτε από τη comfort zone σας.

Αιγόκεροι

Για τους Αιγόκερους, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή δύναμης και πειθαρχίας. Μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας στην καριέρα σας ή να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δυναμώσετε τη σχέση σας με τους γονείς σας ή τους μέντορες σας.
Είναι σημαντικό να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας και να μην τα παρατάτε. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από τους άλλους εάν την χρειάζεστε.

Υδροχόοι

Για τους Υδροχόους, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες ιδέες ή να ξεκινήσετε μια νέα πρωτοβουλία. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δυναμώσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας.
Είναι σημαντικό να είστε δημιουργικοί και να μην φοβάστε να ρισκάρετε. Μην φοβάστε να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους άλλους.

Ιχθύες

Για τους Ιχθύες, αυτή η όψη μπορεί να είναι μια εποχή θεραπείας και αυτογνωσίας. Μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε συναισθηματικά τραύματα ή να βρείτε εσωτερική γαλήνη. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας ή να βρείτε την αγάπη.

 

Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας και να φροντίσετε τα συναισθήματά σας. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από τους άλλους εάν την χρειάζεστε.

Γενικά η σύνοδος  του   Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 20 Ιανουαρίου 2024 είναι μια ισχυρή όψη που μπορεί να φέρει βαθιές αλλαγές και μεταμορφώσεις στη ζωή μας. Είναι σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτές τις αλλαγές και να τις δούμε ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!