Ήλιος Στον Αιγόκερω στις 22.12.23, και Πως Θα Επηρεάσει Τα 12 Ζώδια


Ο ΉΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 22.12.23

Ο Ήλιος θα περάσει στον Αιγόκερω στις 22.12 .23 στις 05.27 το πρωί και θα σηματοδοτήσει την ημέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου δηλαδή την μικρότερη ημέρα του κόσμου αλλά και το ξεκίνημα της αύξησης των ωρών του Ηλιακού φωτός  και θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τις 19.01.24.

Νέες ιδέες και αναζωπύρωση αφού ο Ήλιος θα βρίσκεται στην έξαρση του Άρη,ζωτικότητα αλλά και αρκετή ενέργεια θα χαρακτηρίσει το πέρασμα του Ήλιου από τον Αιγόκερω αλλά ταυτόχρονα στην κυβέρνηση του Κρόνου θα δώσει πρακτικότητα ,οργανώτικότητα και υπομονή ώστε να υπάρχει η έννοια της δημιουργικότητας  και του πρακτικού αποτελέσματος μέσα στο γήΪνο περιβάλλον.

Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης(Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)καθώς και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθείς).

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει περνώντας στον Αιγόκερω θα είναι η σύνοδός του με τον ανάδρομο Ερμή στις 22.12 στις 20.47 με όψη Καζίμι και τον Ερμή να βρίσκεται στην καρδιά του Ήλιου και αυτό εκτός από συναντήσεις και ουσιαστική επικοινωνία,κάποια εύνοια που θα έχουμε   ίσως να φέρει και πολύ κοντινές συναντήσεις με πρόσωπα που θα επιστρέψουν από το παρελθόν.

Στις 24.12 το εξάγωνό του με τον Κρόνο θα βοηθήσει στην οργάνωση και σταθεροποίηση τα ζώδια της Γης και του Νερού των αρχικών ημερών των ζωδίων αλλά κυρίως Αιγόκερους και Ιχθείς.

Στις 27.12 το εξάγωνο με τον Δία θα ευνοήσει επίσης την ίδια ομάδα ζωδίων του 1ου δεκαημέρου  με ευκαιρίες,τυχερές συναντήσεις ,εύνοια και τύχη αλλά και σε νέες γνωριμίες .

Στις 09.01 και 10.01 το τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες ,γνωριμίες και ξαφνικές λύσεις για τα ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου ενώ η συμμετοχή του Ηλίου στη Νέα Σελήνη στις 11.01 θα φέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα αλλά και ξαφνικές προτάσεις.

Το εξάγωνό του με τον Ποσειδώνα θα φέρει εκπλήρωση στόχων και ονείρων ,καλλιτεχνική έκφραση  ή έμπνευση αλλά και επιτυχημένη δημιουργικότητα ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και επαγγελματικές προτάσεις ειδικά εάν είστε καλλιτέχνες.Θα ευνοηθούν περισσότερο Αιγόκεροι και Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου  αλλά ταυτόχρονα Ταύροι-Παρθένοι-Καρκίνοι-Σκορπιοί.

Η τελευταία όψη που θα σχηματίσει ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα είναι η σύνοδός του με τον Πλούτωνα στις 20.01 που θα είναι αρκετά σημαντική και ίσως να κλείσει κύκλους αφού την επόμενη ημέρα ταυτόχρονα ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου .Από αυτή την ‘όψη περισσότερο θα πιεστούν ώστε να κάνουν ξεκαθαρίσματα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού(Κριοί-Ζυγοί.Καρκίνοι –Αιγόκεροι)των τελευταίων ημερών ωστόσο τα ζώδια της Γης και του Νερού ίσως να έχουν μια ισχυρή βοήθεια αλλά και αρκετό σθένος για να πετύχουν κυρίως σε επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά ζητήματα.

Λίγα λόγια για κάθε ζώδιο..

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς θα υπάρξει ενίσχυση στην καριέρα σας και την κοινωνική σας ζωή ,θα έχετε αναγνώριση και κάποια εύνοια ή έσοδα .

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε ευνοημένοι από την διέλευση του Ήλιου στον Αιγόκερω ,θα ευνοηθείτε σε κάποια σχέδιά σας που θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε,κάποιοι ίσως κάνετε και ένα ταξίδι ή γνωριμίες αλλά θα τακτοποιήσετε και κάποια οικογενειακά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος θα φωτίσει τον τομέα των οικονομικών που σχετίζονται με τρίτους και θα έχετε μεγαλύτερη υποστήριξη από συνεργασίες και έσοδα ενώ θα καταφέρετε να είστε περισσότερο οργανωμένοι ώστε να τακτοποιήσετε ή να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα τονιστούν περισσότερο σχέσεις και συνεργασίες και θα δείξετε αρκετή υπευθυνότητα αλλά θα έχετε και εύνοια ενώ θα πετύχετε στόχους ή θα συνεταιριστείτε με φιλικά πρόσωπα ή ομάδες.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην εργασία σας και στις υποχρεώσεις σας ενώ θα χειριστείτε καλύτερα θέματα καριέρας και επαγγελματικά,θα έχετε εύνοια και θα είστε σε θέση να πάρετε πιο εύκολα τις ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είστε αρκετά δημιουργικοί και θα πάρετε ικανοποίηση ενώ ίσως να κάνετε κάποια επαγγελματικά ταξίδια,θα έχετε προτάσεις και ανγνώριση ενώ νέες γνωριμίες θα είναι επωφελείς για εσάς και στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην οικογένεια και παρόλο που μπορεί να πιεστείτε θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα οικογενειακά και κληρονομικά ή να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις πιο θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος θα φωτίσει τον τομέα της επικοινωνίας ,των συμφωνιών και των μετακινήσεων,πολλοί θα κάνετε νέες γνωριμίες και συνεργασίες ,θα έχετε αρκετές ευκαιρίες και διευθέτηση θεμάτων με τα αδέλφια σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και περισσότερες ,μετακινήσεις για καλό σκοπό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα οργανώσετε περισσότερο τον τομέα των οικονομικών σας και της καθημερινότητας ενώ θα έχετε έσοδα από την εργασία σας ή νέες συνεργασίες που θα κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας βγάλει από την απομόνωση ώστε να ενεργήσετε πρακτικά και να πετύχετε κάποια σχέδιά σας,θα έχετε εύνοια στην ερωτική σας ζωή και κάποια δημιουργικά σας σχέδια ενώ θα πάρετε ικανοποίηση από κάποια τεκνοποίηση ή τα παιδιά σας.Των τελευταίων ημερών αποφύγετε να είστε απόλυτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 12ο σας οίκο στον τομέα των πιο κρυφών σκέψεών σας και ίσως να σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων και συνεργασιών ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια μυστική βοήθεια ώστε να τακτοποιήσετε θέματα οικογενειακά.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο μέσα σε ομάδες ,το φιλικό σας περιβάλλον και ίσως να επεκτείνετε την δραστηριότητά σας ενώ θα έχετε πληροφορίες,προτάσεις αλλά και συνεργασίες που θα σας ευνοήσουν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!