Ήλιος στον Σκορπιό, Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού….

Ήλιος στον Σκορπιό, Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού….

Oroskopos.tv


Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 14:45 το μεσημέρι όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22/11 στις 11:23 όπου θα  μπει στο ζώδιο του Τοξότη. Ο Σκορπιός  είναι ζώδιο  του Νερού , και ανήκει στον Σταθερό Σταυρό. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού είναι βαθειά συναισθηματικά με έντονες συναισθηματικές μεταβολές, σταθερά, επίμονα, ανθεκτικά, αφοσιωμένα ενώ αν αισθανθούν ότι τους πειράζεις μπορούν να γίνουν μνησίκακα και εκδικητικά, ενώ ταυτόχρονα έχουν την τάση να ζούνε κάθε τι στα άκρα. Η ζωδιακή περιοχή του Σκορπιού έχει να κάνει με την ικανότητα απόκτησης συναισθήματος, την σεξουαλικότητα, τις πρωτογενείς απολαύσεις, τις φοβίες, τον φόβο του θανάτου και την αναγέννηση, τον απόλυτο έλεγχο και τις αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 23/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό ( 0ο 34’), κάτω από την επιρροή της όψης θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές και απρόσμενες ανατροπές στον τρόπο με τον οποίο έχουμε δομήσει τις αξίες μας, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/10 έχουμε την Πανσέληνο στις (1ο 18’), η οποία θα φέρει απρόσμενες αλλαγές τόσο στον τομέα της εργασίας όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 26/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με την ανάδρομη Αφροδίτη (3ο 07’), θα βοηθήσει να εκδηλώσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας, ενώ θα ενισχύσει την γενναιοδωρία μας, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (4ο 38’), θα βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό ενώ παράλληλα ενισχύει την ωριμότητα και την αξιοπιστία μας, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 6/11 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα ( 13ο 47’), θα ενισχύσει τη διαίσθηση μας και θα δώσει μια μαγεία στα δημιουργήματα μας, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 7/11 έχουμε Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις ( 15ο 11’), ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στο χώρο της εργασίας ενώ ταυτόχρονα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα υγείας, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 12/11 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα (19ο 11’), θα δώσει την δύναμη που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους προκαθορισμένους στόχους μας , ενώ παράλληλα ενισχύει τα ψυχικά μας αποθέματα, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος τους Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία), ενώ παράλληλα, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας η σεξουαλικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με τον/την ερωτική σας σύντροφο βάζοντας παράλληλα τη σχέση σας σε νέες βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας θα φέρει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του είναι πιθανό να αναλάβετε νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια από τις ευνοϊκότερες περιόδους της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ για αρκετούς από εσάς αυτή η χρονική περίοδος θα είναι μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ παράλληλα θα έρθετε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή θα φέρει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο τρόπος με τον οποίο θα επικοινωνείτε τις σκέψεις σας θα γίνει πιο βαθύς και ουσιαστικός, ενώ παράλληλα θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να λέτε πιο συχνά το ρήμα Έχω. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ είναι πιθανό να γίνετε πιο προστατευτικοί έως κτητικοί απέναντι στους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας εγκαινιάζει την νέα γενέθλια χρονιά σας. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Κατά τη διάρκεια της περιόδου των γενεθλίων σας θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς τις ζωής σας, τα οποία θα πριμοδοτηθούν με τη βοήθεια του Δία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σας βάζει στην τελική πορεία των προετοιμασιών που κάνετε για την νέα πορεία τη ζωή σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, η οποία θα ξεκινήσει πολύ σύντομα, με την είσοδο  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή θα φέρει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέσα από το φιλικό σας κύκλο θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες με ισχυρά πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σας θα φέρει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν, ενώ, η επιβράβευση των προσπαθειών σας θα έρθει με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς ξεκινάει για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, θα αφυπνίσει την όρεξη σας για γνώση, ταξίδια και περιπέτεια. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Ενώ, είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετοί έρωτες με άτομα από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, Πάρτε βαθιές ανάσες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/01 ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει για τελευταία φορά όψη τετ ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Αφροδίτης-Δία, Τυχερές Γνωριμίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/1 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον κυβερνή ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, Προσοχή στις εντάσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/01 ο πλανήτης της δράσης και κυβερνήτης του Κριού Άρης από το ζώδιο που κυβερ ...

Oroskopos.tv

Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα,ανατροπή στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης του Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 21/01 σ ...

Oroskopos.tv

Ο Ήλιος στον Υδροχόο και πώς θα μας επηρεάσει!!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου 20/01 στις 10:53 το πρωί και θα πα ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, ξαφνικές ανατροπές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/1 ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντηθούν για τελευταία φορά σε όψη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u