Ήλιος τετράγωνο Κρόνος στις 23/11


Μια περίοδος δοκιμασιών και ωρίμανσης

Από τις 22 έως τις 25 Νοεμβρίου, ο Ήλιος από το αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και/ή όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να νιώσετε ότι η ζωτικότητά σας είναι μειωμένη. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε εμπόδια και καθυστερήσεις που σας εξαντλούν περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Αυτές οι προκλήσεις μπορούν να σας απογοητεύσουν και να σας κάνουν να νιώσετε ότι ο κόσμος είναι εναντίον σας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές οι δοκιμασίες είναι απαραίτητες για την ωρίμανσή σας. Μέσα από αυτές, μαθαίνετε να είστε πιο υπομονετικοί, αξιοπρεπείς και υπεύθυνοι.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να θυσιάσετε την προσωπική σας ζωή ή τις διασκεδάσεις για χάρη του καθήκοντος. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε επιτυχία. Απλώς θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρότερα και να είστε πιο προσηλωμένοι στους στόχους σας.

Είναι επίσης σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι μπορεί να αισθανθείτε μοναξιά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι δομές και οι κανόνες μπορεί να μπλοκάρουν τα δημιουργικά σας σχέδια και να σας εμποδίσουν να ζήσετε την αγάπη και την τρυφερότητα.

Η καλύτερη συμβουλή για αυτή την περίοδο είναι να είστε υπομονετικοί και να μην αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να αντέξετε. Εάν είστε συνεπείς στους στόχους σας και έχετε θάρρος να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις, τότε μπορείτε να επιτύχετε θεαματικά αποτελέσματα.

Εδώ είναι μερικές συγκεκριμένες συμβουλές για να αντιμετωπίσετε αυτή την περίοδο:

Προγραμματίστε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Αποφύγετε να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις.

Κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, ακόμα κι αν είναι απλά.

Μιλήστε με έναν φίλο ή έναν θεραπευτή για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας.

Θυμηθείτε ότι αυτή η περίοδος είναι μια ευκαιρία για να ωριμάσετε και να γίνετε πιο δυνατοί. Με υπομονή και θάρρος, μπορείτε να βγείτε από αυτή τη δοκιμασία πιο δυνατοί από ποτέ.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!