Ιωάννα Παππά: Τώρα που είμαι κι εγώ μητέρα το καταλαβαίνω περισσότερο


Για τον γιο της, την απώλεια της μητέρας της αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδί μίλησε η Ιωάννα Παππά στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα».


«Ο πρώτος “έρωτας” νομίζω ήρθε στο Δημοτικό. Δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα. Ήταν ένα αγόρι, ένας συμμαθητής μου και λέγαμε με την κολλητή μου ότι θα τον μοιραστούμε, μισό-μισό» είπε αρχικά η Ιωάννα Παππά.

Στη συνέχεια, για τον γιο της σχολίασε: «Ο γιος μου είναι πολύ κοινωνικός, δεν είναι καθόλου ντροπαλός. Αν πάμε κάπου για φαγητό και υπάρχει παιδάκι σε άλλο τραπέζι, θα καθίσουμε με την άλλη οικογένεια, όταν τελειώσουμε εμεί. Μου έκανε εντύπωση που πριν λίγες ημέρες, τον κοίμιζα και γύρισε και μου είπε, “το ξέρω ότι θέλεις τη μαμά σου, τη γιαγιά Αλέκα”… Και μετά με έπιασε με τα χεράκια του και με χάιδευε. Και όλοι μου είπαν: “Από τώρα, 4 χρονών;”».

Σχετικά με την απώλεια της μητέρας της δήλωσε: «Είναι δύσκολο όταν φεύγει η μάνα. Τώρα που είμαι κι εγώ μητέρα το καταλαβαίνω περισσότερο από όλες τις πλευρές. Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι θα ήθελα να υπάρχει, να της μιλήσω. Εγώ είμαι πολύ τυχερή όμως γιατί έχω πάρα πολύ καλή σχέση με την αδερφή μου και δεν νιώθω αυτή τη μοναξιά που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος μετά την απώλεια του γονέα».


Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η Ιωάννα Παππά απάντησε: «Μου είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσω τα πράγματα. Το βλέπω ήδη με το ένα παιδί. Δεν θέλω να υπάρξει πίεση, γιατί δεν θα είναι καλό για κανέναν».

Επίσης, για τον άντρα της σημείωσε: «Με τον σύζυγό μου γνωριζόμαστε από πολύ παλιά. Γνωριζόμαστε από το 2004, ήμασταν φίλοι στην αρχή. Είναι κοινή μας απόφαση να μην παντρευτούμε. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης γιατί έμεινα έγκυος και δεν θέλαμε εκείνη τη στιγμή να κάνουμε γάμο. Δεν ήταν ζητούμενο κανενός να γίνει ένας γάμος. Αλλά δεν αποκλείεται να γίνει, αυτό είναι κάτι πολύ ανοιχτό».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- InStyle.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!