Ιχθύς με Αιγόκερω


Αυτός ο συνδυασμός είναι μία απίστευτη μίξη της φιλοδοξίας του Αιγόκερου και του οράματος του Ιχθύ.

Ο Αιγόκερως θα σας δώσει έξοχες οικονομικές και επαγγελματικές συμβουλές και θα σας υποστηρίζει 100% καθώς ανέρχεστε σε νέα επίπεδα επιτυχίας.

Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί και αποφασιστικοί πράγμα που μπορεί να σας ωφελήσει. Το χιούμορ του Αιγόκερου είναι φανταστικό.

Και οι δύο απολαμβάνετε το σπίτι και την οικογένεια, και ο Αιγόκερως θα μπορεί να σας προσφέρει σημαντικό εισόδημα, καθώς θα είναι η κολώνα του σπιτιού.

Το αρνητικό του συντρόφου σας, του Αιγόκερου, είναι η έμφασή του στον υλικό κόσμο. Οι Αιγόκεροι χρειάζονται σωστές διασυνδέσεις και επίσης τα κατάλληλα πράγματα: γκαρνταρόμπα, σπίτι, αυτοκίνητο κλπ.

Είτε το παραδέχονται είτε όχι, οι Αιγόκεροι επιδιώκουν συνειδητά όλα αυτά.

Οι Ιχθύες από την άλλη, δεν έχουν τέτοιες ανησυχίες. Πιστεύουν πως είναι χάσιμο χρόνου. Αυτά τα πράγματα είναι για αυτούς επιφανειακά.

Οι Ιχθύες είναι περισσότερο πνευματικά άτομα. Αυτή η διαφορά ανάμεσά σας μπορεί να οδηγήσει σε περίεργα σενάρια.

Για παράδειγμα: Ας υποθέσουμε πως έχετε επιστροφή φόρου.

Εσείς θα θέλετε να αγοράσετε μία καινούρια φωτογραφική μηχανή για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας στην φωτογραφία ή να τα δανείσετε σε κάποια φίλη επειδή έχει οικονομικό πρόβλημα.

Ο Αιγόκερως σύντροφός σας όμως θα θέλει με αυτά τα λεφτά να ανανεώσει την συνδρομή του στο κλαμπ των επιτυχημένων που μπορεί να του προσφέρει γνωριμίες με ανθρώπους επιρροής.

Και τώρα; Πως μπορείτε να συμβιβάσετε αυτές τις δύο διαφορετικές ανάγκες;

Ο Αιγόκερως είναι γήινο ζώδιο, ενώ εσείς ζώδιο του Νερού, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε έναν γόνιμο συνδυασμό. Η σχέση αυτή θα παρέχει και στους δύο υποστήριξη και στοργή. Στο κρεβάτι, τα πράγματα θα είναι τέλεια.

Οι Αιγόκεροι είναι αισθησιακά αργοί και ταλαντούχοι. Θα λατρέψουν το φανταστικό σας στυλ και την βαθιά πνευματική σας προσέγγιση στη σχέση. Η ευτυχία είναι δεδομένη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!