Ιχθύς με Καρκίνο


Αυτός ο συνδυασμός είναι παραδεισένιος.

Είστε και οι δύο ζώδια του Νερού, έτσι και για τους δύο το συναίσθημα παίζει σημαντικό ρόλο. Ανταποκρίνεστε θετικά στα συναισθήματα του άλλου, και δεν γίνεστε ποτέ αναίσθητοι αν πρέπει να σχολιάσετε κάτι.

Η ανάγκη του Καρκίνου για σπίτι και οικογένεια είναι ικανοποιητική για εσάς.
Η δική σας ανάγκη για δημιουργικότητα και έκφραση θα εμπνεύσει τον Καρκίνο και θα μοιραστείτε έναν μαγικό συνδυασμό ρομαντισμού, συναισθηματικότητας και γοητείας.

Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς θα δημιουργήσουν ένα μυστικό και ασφαλές καταφύγιο ενάντια στον υπόλοιπο κόσμο. Καθώς το στρες και οι πολυάσχολες στιγμές ενοχλούν και τους δύο, μπορείτε να βρείτε την άνεση που χρειάζεστε περνώντας χρόνο κοντά στο νερό, καθώς το αγαπάτε και οι δύο.

Οι διακοπές σε ένα σημείο με όμορφη θέα τη θάλασσα ή μια λίμνη, είναι ο καλύτερος τρόπος να μπλοκάρετε τις έγνοιες της καθημερινότητας, να αναζωογονήσετε τη σχέση σας και να περάσετε μαζί όμορφες στιγμές.

Οι Καρκίνοι τείνουν να είναι σοφοί όσον αφορά τα χρήματα και τους αρέσει να επενδύουν, κάτι για το οποίο ο Ιχθύς δεν ενδιαφέρεται καθόλου. Ξέρουν επίσης πώς να βρίσκουν τις καλύτερες ευκαιρίες περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Ο Καρκίνος είναι ιδανικός για το οικονομικό σας μέλλον!

Οι Καρκίνοι είναι συνήθως κυκλοθυμικοί.

Μερικές φορές η συμπεριφορά τους αυτή θα σας ρίχνει, ειδικά αν νομίζετε πως είναι δικό σας λάθος και δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Να θυμάστε πως οι Καρκίνοι καθυστερούν στις αντιδράσεις τους –μπορούν να αναφερθούν σε γεγονότα που συνέβησαν μέρες ή εβδομάδες νωρίτερα.

Αυτό θα σας προκαλέσει σύγχυση. Για να λύσετε το πρόβλημα πρέπει να κάνετε τον Καρκίνο να σας μιλήσει σε στιγμές που όλα είναι μια χαρά. Θα πρέπει να ανοίξετε ευγενικά το καβούκι του, πράγμα καθόλου εύκολο.

Ο ενστικτώδης Ιχθύς νιώθει τον πόνο του συντρόφου του σαν να ήταν δικός του, έτσι ο Ιχθύς ξέρει πότε πρέπει να μιλήσει στον Καρκίνο και πότε πρέπει να τον αφήσει ήσυχο.Και τα δύο ζώδια είναι τρομεροί ακροατές, ώμοι για να κλάψεις και σανίδες σωτηρίας για σωστές συμβουλές.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενισχύουν το δεσμό ανάμεσά σας.

Σεξουαλικά, και οι δύο γνωρίζετε τις ανάγκες του άλλου σε κάθε δεδομένη στιγμή –ξέρετε ο ένας τι αισθάνεται ο άλλος. Λόγω αυτής της επαφής, ο έρωτας ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια μπορεί να περιγραφεί σαν υψηλή τέχνη.

Είστε και οι δύο ζώδια του νερού, και το νερό καθαρίζει, αναζωογονεί και ανακατεύει τα συναισθήματα. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να παράγει έναν έρωτα σαν και αυτούς που γράφονται στα βιβλία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!