Ιχθύς με Παρθένο


Το ζώδιο της Παρθένου απέχει έξι μήνες από το ζώδιο του Ιχθύ στον ζωδιακό κύκλο.

Αυτή η τοποθέτηση σημαίνει πως ο σύντροφός σας είτε θα σας συμπληρώνει, είτε θα σας συναγωνίζεται. Για αυτό Ψαράκια μου, είναι όλα ή τίποτα με τον Παρθένο.

Ο Παρθένος μπορεί να σας παρέχει κάποια δομή και οργάνωση στην διασκορπισμένη και πολυάσχολη ζωή σας, ενώ ταυτόχρονα θα εκπλαγεί από την δημιουργικότητά σας. Αυτό ο συνδυασμός μπορεί να περιγραφεί σαν τη συνάντηση του αριστερού εγκεφάλου (Παρθένος) με το δεξί κομμάτι του εγκεφάλου (Ιχθύς).

Οι Παρθένοι έχουν το ταλέντο της ακρίβειας, του διακριτικού γούστου και της λεκτικής ευφράδειας.

Οι Ιχθύες έχουν όραμα, διαίσθηση και την ικανότητα να διαβάζουν τη διάθεση, τους συμβολισμούς και τη γλώσσα του σώματος των άλλων.

Ο ένας έχει αυτά που λείπουν από τον άλλον, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.Οι Παρθένοι είναι ιδεαλιστές και τελειομανείς. Καθώς βλέπουν τον κόσμο με απόλυτη διαύγεια, προσέχουν ελαττώματα που δεν μπορούν οι άλλοι να δουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται ιδιαίτερα επικριτικοί.

Οι Ιχθύες βλέπουν την ομορφιά στα πάντα, έτσι η βαριά κριτική του Παρθένου τους πληγώνει.Η ανταπόκριση του Ιχθύ είναι ένα απλό σήκωμα των ώμων, πράγμα που εξοργίζει τον Παρθένο.Η γήινη πρακτικότητα του Παρθένου μερικές φορές είναι πολύ έντονη για να την χειριστεί ο Ιχθύς, αλλά μακροπρόθεσμα αυτή η μικρή δόση πραγματικότητας θα τον ωφελήσει.

Ο Παρθένος θα ανησυχεί συνέχεια πως ο Ιχθύς επηρεάζεται εύκολα.

Η ανάγκη του Παρθένου να παράγει είναι ιδιαίτερα ισχυρή, και συνεχώς ανησυχεί για προθεσμίες και υποχρεώσεις. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην σεξουαλική του ζωή, αλλά ο Ιχθύς ξέρει πώς να γοητεύσει και να αποσπάσει τη προσοχή του Παρθένου. Όταν έχει διάθεση, ο Παρθένος γίνεται φλογερός εραστής –καθώς αυτό το ζώδιο σπάνια κάνει οτιδήποτε με μισή καρδιά.

Ευτυχώς, το ταλέντο του Παρθένου όσον αφορά την επικοινωνία θα κάνει το σεξ ακόμα καλύτερο.Αυτός ο συνδυασμός θα είναι είτε ονειρικός είτε καταστροφικός –ένας έρωτας που μπορεί να κρατήσει μια ζωή ή μόνο μερικούς μήνες, αλλά θα καταλάβετε γρήγορα σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκετε! Η ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες του άλλου θα σας βοηθήσει να βρείτε την ευτυχία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!